Verre enn jeg trodde (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Verre enn jeg troddeHei alle sammen!
I går var jeg og Linnis med guttene siste gang før de reiste hjem. Dagen begynte bra , alle møttes på senteret og vi satt og snakket og spiste litt. Gikk opp til Linnis litt senere og chillet med musikk og så en eller annen rar film med en dude som het Gay Focker.. haha, helt normalt. Men filmen var bra da! 
Litt senere så merket jeg at tiden hadde gått alt for fort og at jeg snart skulle hjem.. Så jeg satte meg inntil BT og hørte musikk, og siden jeg er så drama-queen begynte jeg å gråte :-) Hehe. Nei, men dønn seriøst, det er utrolig trist når du har tilbringt hele vinterferien sammen med de, og så dagen etter så sitter du alene på rommet ditt og alt du gjør er å sende meldinger med han. 

haha, verdens herligste.

Så nå bare sitter jeg her og venter på hat-kommentarene deres :)))))))))))))))))))

nei, men dønn seriøst. Jeg må få lov til å ha det litt gøyt, å leve livet på mitt måte. Jeg har hatt det forbanna bra de siste dagene, vær heller glad på mine vegne. 

Var ganske vanskelig å gå fra ham i går, satt og gråt litt i bilen på vei hjem, når jeg kom hjem, spiste jeg og gikk rett i senga og ringte han. Var tusen ganger verre enn jeg trodde å måtte gå fra han. Uff..


Men men, prøver å tenke positivt! Idag flytter vi ned i leiligheten, så jeg har pakket ned alt jeg har.. Er helt klar for å flytte! Er sliten og trøtt nå, vil egentlig gå og legge meg.. Men jeg skal nok klare å holde meg våken. Blir pizza til middag, har gledet meg til det i hele dag! haha, hei matvrak. 
Skal snart ned i leiligheten og overta den.. wii! Elsker den, sånn dønn seriøst. Blir en stor overgang da, fra et sånn halvveis stort hus til en søt liten leilighet på Stongafjellet. Men det blir ganske deilig.

Men nå skal jeg prøve å få i meg mye mat, så går turen ned i leiligheten!
Kjærleik til adla saman! haha, right.. 
  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits