Den siste tiden! (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Den siste tiden!Hei alle sammen!

Ja, har vært litt slitsomt å blogge i det siste. Har liksom begynt på mange innlegg men aldri klart å fullføre, så here we go again!
Det har skjedd en del dritt i det siste, så har ikke hatt det så bra. Men sånn er det vel. Hadde lyst på en forandring, så jeg klippet meg kort..
 

Jeg er superfornøyd, men angrer litt, for nå får jeg ikke festet extentionet ordentlig, så... Men men, får leve med det!
Jeg har hatt bursdagsbesøk, først familiebesøk og det var ganske koslig.
På tirsdag hadde jeg besøk av Henny, Helene og Linn og det var utrolig kos! Vi spiste pizza og cupcakes, og bare storkoste oss, og jeg lærte meg å brette servietter på en kul måte, hahha.


Kult eller?!??!?! haha, neidaa. 
Fikk en awesome film av Henny, hun lagde den helt selv! Hun satte sammen mange gamle videoer, og kul musikk osv! Kjempekult. Fikk og 200kr av Helene! Tusen takk til dere <3

På onsdag sov jeg så og si heele dagen... er så slapp og trøtt for tiden, siden jeg er syk, og har nesten mistet stemmen!! :c
Uansett.. På torsdag hadde vi skolemgp, det er liksom Melodi Grand Prix med bidrag fra alle klassene på skolen, og det var kjempekjekt! Klassen min hadde melodien "Sexy And I Know It", og vi skrev en norsk tekst til den som handlet om selvtillig. Vi hadde to omganger, og vi vant ikke første gang. Men sånn er det, de som vant da var flinke!
Etter første omgang gikk vi opp i klasserommet for å vente på andre omgang, og tror alle var litt smågal da, folk løp rundt og danset og sang osv, var sykt gøyt, og jeg gleder meg helt insane til klasseturen!!
Så gikk vi ned til andre omgang, gikk faktisk bedre denne gangen! (føltes hvertfall slik) 
Denne gangen vant vi faktisk! Vi vant som dommerenes favoritt, 1000,-! Er så stolt over klassen min!
Tror AskøyVæringen var der, så legger ut link når det kommer i avisen.

meg og Emilie før showet!

I dag gikk jeg hjem til søsteren min etter skolen, skal sove her hele helgen! 
I morgen skal jeg til byn med Linnis og kjøpe litt klær og slikt, skal prøve å ta litt bilder! Skal jo være så fint vær fremover, i Bergen av alle steder!
 
litt gammelt bilde, men men!

Hva skal dere i helgen?

har forresten laget to videoblogger, legger de ut i natt eller noe!! 

  • Én kommentar


    Stine og Benedicte23.03.2012 kl.23:19

    Så koselig <3 Skal egentlig ikke så mye , henge med litt folk <3

    Skriv en ny kommentar

    hits