Gutten Min (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gutten MinTenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om verdens beste, enten han vil eller ikke :-)
Jah.. Hvor skal jeg begynne da? Alt begynte jo med at han la meg til på Facebook. Vi snakka ofte sammen, på Skype og vi ringte hverandre, og vi ble fort gode venner.
Det var en periode jeg hadde det litt tungt, det skjedde ganske mye på en gang. BT visste det fra før, men jeg visste jo ikke at han visste det. Men han sa han aldri skulle slutte å kjempe, og da falt jeg helt for han. Det var bare noe med han, han var alltid der når jeg trengte det, han hørte på meg og støtta meg, ga meg råd, og fortalte masse og fikk meg ofte til å le.. Noe han fortsatt klarer selvom jeg er helt nede!

Han er helt perfekt i mine øyne, ingen av oss orker å krangle noe særlig, det er jo bare sløsing med tid... Så når han merker at jeg begynner å bli irritert på han, så klemmer han meg eller kysser meg, og sier at jeg må roe meg ned... Virker utrolig nok ganske bra! haha.
Jeg har nettopp tilbringt to dager med han på en camping (Larkollen) og det var utrolig koslig. Føler bare jeg og han kommer nærmere og nærmere hverandre for hver gang vi er med hverandre! 
Det er utrolig mange som ser på dette som et "fjortisforhold" and so on.... Vet dere hva, kjære haters? Jeg gir blanke F. i hva dere mener!
Jeg er lykkelig med denne gutten, jeg vil være det til jeg dør ass. Han er så herlig, han sier de søteste ting, og han er helt ubeskrivelig...

Første gang jeg møtte han var en ubeskrivelig følelse, jeg så ham, og jeg visste at dette ble perfekt. Og det har det vært, hver dag som har gått med han har vært perfekt.
Alt har forandret seg siden jeg møtte han, jeg har ikke vært så utrolig lykkelig på en god stund, har ikke smilt så mye på lenge.
Jeg vil aldri gjøre noe som sårer han, jeg takler ikke å se at han har det vondt.

Gutten min, jeg vet ikke om du leser dette eller ikke, men du er alt.
Jeg elsker smilet ditt, latteren din og personligheten din. Du aner ikke hvor lykkelig du har gjort meg,
jeg snakka med deg på telefonen når jeg var lengst nede, du hørte hvor jævlig det var... Men du løfta meg opp igjen.
Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg nå, vennen. Jeg hadde nok gått og vært trist hele tiden, jeg hadde nok tenkt for mye på alt som har skjedd i det siste.....
Men nå, nå har jeg deg. Og jeg håper virkelig dette forholdet varer til jeg dør, hihi.
Tusen takk gutten min, for at du er her for meg, og godtar meg for den jeg er.
Jeg elsker deg!


 

 • 2 kommentarer


  Camilla , vettu08.04.2012 kl.01:16

  Nawwww! Det var utrolig skjønt! (leste faktisk hele tingen , siden du er jo så flink å skrive juli!) Er masse masse glad for at du er lykkelig sammen med gutten din <3 alle fortjener lykke , særlig deg siden du er så skjønn^^ håper at alt fortsetter å være mega bra mellom dere <3
  Benedicte16.04.2012 kl.15:45

  Så koselig! :) Har vært sammen med min kjæreste som jeg nå er forlovet og samboer med siden vi var 14 år, så ser ikkje på at dette ikkje nødvendigvis varer! :D bra for dere at dere har funnet hverandre! Hvor lenge har dere vært sammen?

  Skriv en ny kommentar

  hits