Flott. (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Flott.Hei alle sammen!

Ble lite blogging de siste dagene pga prøveeksamen, jeg jobbet hardt og lenge, kom på skolen dagen etter, og gjett hva læreren sa?
"Dette er for avansert, du skal liksom forstå det", og gjett hva? Jeg forstod ALT, men likevel måtte jeg begynne på nytt igjen! Jeg hadde skrevet 4-5 sider, og den dagen jeg skulle begynne på nytt måtte jeg gå på et obligatorisk møte ang. klasseturen, så jeg endte opp med litt mindre enn to sider... Jeg kom forresten opp i Naturfag, Organisk Kjemi, og det var det vanskeligste du kunne komme opp i.
Jeg jobbet da sammen med Emilie, følte det gikk bra, men... Alle kom liksom ut og sa "Jeg fikk sekser, jeg fikk femmer!" osv, og når vi gikk inn for å få karakteren, vet dere hva han ene sa RETT FORAN TRYNET PÅ MEG? "Emilie var bedre enn deg"
Jeg ble greit forbanna, for det kunne han latt vær å si, for jeg måtte jo begynne helt på nytt igjen og fikk ikke LITT tid til å øve pga det møtet og fordi læreren ba meg begynne på nytt. fksdjhfkjdsnkjnsfd, jeg blir så sur!!

SÅNN FØLER JEG MEG NÅ.....

 

Uuuuansett, i dag reiste jeg ut til gutten min, var sykt deilig vær ute! Vi stakk hjem til han og chillet, så gikk vi inn til byn for å møte noen han kjente, og det var litt liv der kan man si.. tusen biler på museet, korpset spilte litt unna, og der med den blå steinen stod det 765745 folk og fyrte opp med musikk og alt.. Vi stakk bort på Egon og møtte de folkene, og satt der en stund med de og koste oss! Var kjekt å møte de, men jeg er jo greit sjenert så jeg satt bare der som en idiot. Hihi, hei.

Nå er jeg sinnsykt trøtt, så jeg bare avslutter innlegget og går og danser, hahaaha. Neida, men jeg stod på rommet og danset i hele går, godt humør fordi kjæresten min er best :´) hihi, ilu.
 Neiok, hade!

-Julianebildene blir feil vei xDxDxDxD

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits