Bilder fra Scarborough! (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bilder fra Scarborough!Hei alle sammen !
Jeg har kost meg så utrolig mye i Scarborough selv om været ikke var på sitt beste..
Første dagen var egentlig bare chill, flyet vårt ble jo utsatt til 14:30, og når vi landet i Newcastle var det første vi gjorde å gå på Starbucks, haha, og min favoritt ble da Vanilla Cream Frappuccino! Hadde gjort så mye for å få smakt den igjen, oooh.
Når vi kom til hotellet fikk vi nøkler til rommene, og rommene var ikke akkurat superfine, men de var søte, og det var bra med plass til oss fire. Vi spiste middag der, og gikk litt rundt i byen.

på flyet <3

Dag to gikk vi ned til byen igjen, og shoppet litt før vi skulle på språkkurs. Favorittbuttikken ble såklart Topshop, hahah. Språkkurset var ikke sånn sykt gøy, det var akkurat som å gå i 1. klasse igjen... Men Patrick var visst veldig fornøyd med oss! Etter dette gikk vi og shoppet enda mer, og jeg fikk til og med fikset neglene mine! Det gjorde egentlig dødsvondt, for han pusset de så langt ned, og klippet de ned til huden..aua. Men jeg er fornøyd da!
Etter det gikk vi tilbake til hotellet, våt som fy etter regnværet, og vi satt der og chillet en god stund før middag. Husker ikke helt hva vi gjorde resten av den dagen x)

fiiin

De neste dagene var vi bl.a oppe i en utrolig fin katedral/kirke/vetikke, og vi gikk opp i tårnet, og det var utrolig flott der. Vi shoppet nok en gang, og etter det var det York Dungeon. Jeg kvapp en god del ganger, men det var litt vel mye snakking osv, og ikke så mye skremming. Vi har bowlet, vært i flamingoparken, og chillet på rommene til hverandre. Jeg har kost meg så masse, og det er utrolig rart å tenke på at om ca 2 mnd så splittes vi! :( men men, sånn er det, jeg kommer hvertfall til å savne den herlige gjengen! 

woooo, bildeer (bare trykk på dem for å å dem større)


Hva syntes dere?

-JJ

 • 2 kommentarer


  amalie06.05.2012 kl.00:16

  så vakre bilder <3
  Juliane Jorn06.05.2012 kl.00:37

  amalie: Thank you!

  Skriv en ny kommentar

  hits