Sliten (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SlitenHei alle sammen!
Fra torsdag til i dag har jeg overnattet hos søsteren min, var kjempekjekt. Var hos typen i går og chillet, har snakket mye sammen, noe som var sykt herlig. Er så deilig å snakke ut!
Har sovet veldig lite de siste nettene pga ødelagt døgnrytme, så jeg har ikke orket å blogge så mye før nå.. 

Nå har vi besøk av gamlenaboene våre, og skal snart ete reker. Eller, de skal ete reker, jeg liker det ikke. Har faktisk smakt det... Ew.

fine gutten min!

Har vært så deilig vær de siste dagene, men så sykt kaldt! Og i tillegg har vi fått vite at vi slipper muntlig eksamen pga. streiken, noe som kan være litt kjipt, men samtidig bra. Tenk om jeg hadde komt opp i naturfag igjen! Det hadde ikke gått bra hvertfall..
 
Og forresten , jeg har betennelse i nesepiercingen, noen som vet hvordan jeg kan få det vekk? Mange sier jeg må ta ut piercingen, men jeg klarer det jo ikke, det gjør så vondt! Trenger seriøst hjelp.
Nå tenker jeg at jeg bare skal slappe av med  sjokolade og cola ! Senere blir det jordbær, herlig <3

Kos dere videre i dag!!

-Juliane


 

 

 • 3 kommentarer


  02.06.2012 kl.20:32

  du må nokk ta ut piercingen også kan du ta lit pyrasept (vet ikke kordan dt skrives) på en q-tips så renser du hullet og piercingen
  Juliane Jorn02.06.2012 kl.20:43

  Anonym: problemet er at jeg ikke får den ut.. i det hele tatt.. Har prøvd flere ganger, men det gjør så sinnsykt vondt, og "låsen" på den piercingen jeg har i er bare en sånn klump, så... :(
  piercedface04.06.2012 kl.20:31

  nei, gå inn til studio og be om tips. en piercing artist sier ofta at man ikke skal ta de ut!

  rens godt, ikke pill og be piercingartisten din om råd og hjelp!

  Skriv en ny kommentar

  hits