Gjett hvem som er våken da ? (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gjett hvem som er våken da ?Hei alle sammen!
Nå har jeg lagt og vridd meg i sengen i litt mer enn to timer, får søren meg ikke sove. Irriterer meg! Er lys våken... Så nå sitter jeg og prøver å gjøre meg selv trøtt ved å stirre inn i dataskjermen, woo!
Skolen er sinnsykt chill for tiden, har levert inn alle bøkene , så i dag så vi film i tre timer, fikk standpunktskarakterene og etter det fikk vi gå. Så jeg tok turen til kjæresten min jeg!

Har forresten bestemt meg for å spise MYE sunnere og begynne å trene litt, har lagt på meg en god del, og vil jo ha fin kropp når jeg skal på stranden! Så jeg skal BARE ete godteri og drikke brus og alt slikt om lørdager.

Hvem vil vel ikke ha en flat og fin mage?
Jeg hadde en gang en bra fin mage, men så spiste jeg snop og junkfood og slikt så og si HELE tiden, men det er det slutt på nå!
Og jeg er kanskje ikke overvektig eller superfeit osv., men jeg har verdens dårligste selvbilde når det kommer til magen min. Men jeg skal ikke sulte meg og slanke meg og slikt, men dere skjønner! Skal ete sunt og trene, få litt muskler! Er jo så svak at det ikke burde vært lov en gang... 
Må bare klare å holde motivasjonen min oppe så går dette bra!
Men nå får jeg prøve å legge meg IGJEN... Natta bloggen<3

-Juliane

får nøye dere med et gammelt bilde av meg... som er feil vei. tjohei


 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits