Sangvideo? (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sangvideo?Hei alle sammen!

Sorry for dårlig oppdatering, hehe.

Men kan hvertfall fortelle om dagen i dag! 
Jeg stod opp, tok bussen ut og var med BT. Vi gikk rundt i byn og så litt på klær osv, bare koste oss egentlig <3 Hihi.

Så tok vi bussen tilbake til Kleppestø sammen, jeg skulle klippe meg, så møtte mamma og så litt på sko før jeg gikk til salongen. Legger nok ikke ut bilde av håret mitt enda, eller, i det hele tatt, haha. Ser egentlig bare forskjell på luggen uansett så.
Så møtte jeg BT etter det og jeg løp innom Saxen og spurte om dem tok sånn hull helt øverst i ørdet.. Det gjorde de, så da bare gjorde jeg det ! Er så fornøyd, har hatt lyst til det utrolig lenge<3

på skeivo, men sånn ble det! Tycks?

Etter det gikk vi bare litt rundt og snakka og ledd og bare kost oss, og i morgen blir det å stå tidlig opp å se kjæresten min dømme! Gleder meg, flinke gutten min <3
Gutten min kjøpte også noe til meg, sikkert bare fordi han elsker å få meg til å rødme, noe han klarte... men det var utrolig fint da!

awww

Men forresten, grunnen til at jeg lagde dette innlegget er fordi jeg har så utrolig lyst å lage sangvideo, men jeg aner ikke med hvilken sang, så jeg vil gjerne ha hjelp av dere! Det kan være hvilken som helst sang, jeg lærer sanger fort så det er bare å kjøre på!
Nå skal jeg chille med Jersey Shore, så får alle sammen sove godt!

-JJ
 

  • Én kommentar


    27.10.2012 kl.10:16

    Safe and Sound av taylor swift!!

    Skriv en ny kommentar

    hits