Sliten (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SlitenHerregud, så sliten jeg har vært dem siste dagene. Åååååårh. 

Men men. Grunnen til lite blogging... vel, har ikke en eneste unnskyldning, bortsett fra at jeg har vært med kjæresten, pappa som har komt hjem, og prøver på skolen. Var med pappa igjen i dag, utrolig koslig. Besøkte også farmor, noe som også var veldig kjekt (: Så ja, har vært en kjekk dag, enkelt og greit, bortsett fra at jeg er helt utslitt nå. Sitter i stuen og venter på at dagene skal gå. Skulle gjerne sovet meg frem til juleferien, haha! 
Så i morgen er det altså skole igjen, på fredag er det skole så er det to dager fri også er det skole skole skole.. herregud, pleier aldri å bli lei så fort.. Kan hende det er fordi det ikke var helt planlagt å gå den linjen, er ikke helt sikker.. Så får se om jeg bytter linje neste år eller fortsetter på service!

men okei, nå kommer mange til å tro jeg er sykt høy på meg selv eller noe, men helt ærlig, selvtilliten min er så ødelagt at det ikke er moro en gang! hehe. Men etter noe pappa sa, sitter jeg og vurderer å sende bilder inn til modellhuset i Bergen, bare for å prøve og se om jeg er god nok. Hadde jo vært sykt kult å se om jeg hadde klart det da! Klarer jeg det ikke tar jeg det med et smil, det hadde vært synd, men sånn er det. Hadde vært kjekt å ha noe å gjøre på i hverdagen, enkelt og greit! Le så mye dere vil, sleng så masse dritt dere vil, jeg gjør det for det meste bare på gøy. ;) Hva syntes dere om det ?

Så nå skal jeg sikkert snart legge meg, prøve å legge noen planer for morgendagen, så får vi se.

tok og redigerte dette bildet en dag jeg var deprimert, gjett hva jeg "namet" det som da? "Dead." Hahah, jeg er så lykkelig av og til.

-Kisses :*
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits