Let´s try (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Let´s tryhei alle sammen!
Ja, da prøver jeg igjen. Tok en stund før jeg var tilbake, Macen min har vært på reperasjon og fikk den tilbake for noen uker siden, men ville ikke begynne å blogge uten bilder! Haha. Syntes det blir litt kjedelig med et "jeg er tilbake!"-innlegg med webcam bilder eller eksempelbilder fra pcen. Har alt på harddisken, og jeg gidder faktisk ikke å legge de inn igjen, for det var så masse jeg ikke hadde bruk for der, så nå har jeg en ny start med pcen min! Haha.
Uansett, jeg koste meg utrolig mye sammen med kjæresten min i Lørenskog,  masse koslige folk, sykt kaldt, men oh well, jeg døde ikke! Kunne gjerne gjort det igjen, for å si det slik.

haha, fina liksom. Ser ut som en alien... haha, men søtt av gutten min da, selvom han ikke var så glad i å bli tatt bilder av... Loveu <3

Ellers, har jeg ikke gjort noe spesielt. Har gått på skole, vært med kjæresten, spist, osv. Samme vanlige. 

Men jeg skal prøve å få noe inspo til et litt gøyt innlegg i morgen, så det ikke blir en lang pause mellom hvert innlegg igjen... Høres det bra ut? 
I dag har jeg vært ute med mamma litt, kjøpte en genser og en bukse, bruker det nok som outfit i morgen så kan prøve å få til noen bilder da!
Nå er det natta snart, så vi blogges i morgen!

-Juliane


 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits