Matteprøve og boller! (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Matteprøve og boller!Hei alle sammen! 
Blogget ikke så mye i går, men kom litt sent hjem, var hos kjæresten min som nettopp hadde komt hjem fra Haugesund! Koslig <3
Men det som skjedde etter at jeg blogget i går var da at vi koste oss med boller, brus og krem, jeg tok et par bilder, men Leander var ikke helt med på det i går...
Jeg spurte han, "Leander? Kan tante ta et bilde?" Han sitter seg fint opp, og ser skikkelig sur ut, men jeg tok bilde jeg:

Og etter dette, sa han "FERDIG!" og snudde seg vekk fra meg.. Haha, søte gullet til tante!

Var utrolig godt!

I dag har dagen gått i skole og skolearbeid, har en matteprøve i morgen som jeg MÅ gjøre det bra på, kan forsåvidt det meste, så satser hvertfall på en firer!
Blir kanskje ikke så gøye innlegg i ukedagene, med tanke på at jeg ikke gjør noe annet enn å gå på skolen, gå hjem/gå til kjæresten, spise, sove, lekser, spise, legge seg. Og jeg vil egentlig ikke blogge om det samme hver dag såklart, så jeg skal prøve å finne litt inspirasjon og forskjellige temaer osv! FUN.

-Juliane

 

 • 2 kommentarer


  Kristine Berland11.02.2013 kl.19:34

  Heisann!!! Veldig fin blogg:) Jeg har følgt bloggen din en god stund og jeg elsker den!!! Har akkurat startet en ny blogg og det hadde betydd mye for meg om du hadde lyst til å kommentere den:)
  Asdis11.02.2013 kl.20:43

  Hei, julianejorn

  Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

  Skriv en ny kommentar

  hits