Helt ærlig (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Helt ærligOkei, nå må jeg få ut litt her....
For å si det sånn - jeg er fullstendig klar over at jeg har en stor kul på magen. Jeg er klar over at jeg er gravid, jeg er klar over at jeg går som en tulling av og til (er ikke alltid lett å gå når man er høygravid), og jeg er fullstendig klar over at jeg ikke ser ut som en forbanna supermodell.
Jeg er dritt lei av alle dere idioter som MÅ stirre på meg, MÅ le av meg og MÅ slenge drit "uten at jeg hører det". Og såklart dere som snakker drit høyt med vilje bare for å såre meg. Enkelte av dere kjenner jeg ikke en gang, så hva er vitsen? 
Jeg har slitt med dårlig selvtillit så lenge jeg kan huske nå, til og med når jeg var tynn følte jeg meg feit (men ser nå at jeg nesten var alt for tynn), jeg ser tydeligvis ut som en fisk i trynet, jeg går skjevt, jeg har for kort hår, jeg har for små pupper, for lange ben, for tynne armer, jepp, det er alltid ett eller annet som jeg blir mint på HVER DAG av en eller annen.
Jeg er fullt klar over at jeg ikke er noe "eyecandy" for noen, men det at dere faktisk har klart å knekke meg så mye at jeg sliter foran min egen kjæreste... Ja, hva kan jeg egentlig si?
Dere har oppnådd målet deres, dere har såret meg, knekt meg, fått meg på bunn. Gratulerer, håper dere er stolt.
På grunn av dere går jeg hver dag og er redd for å faktisk miste kjæresten min fordi jeg er gravid og "feit" og i tillegg har alle disse feilene, jeg er redd for at vennene mine skal trekke seg unna når de faktisk ser hvordan jeg ser ut nå (møter sjelden vennene mine for tiden, og når jeg gjør det går jeg som oftest med stooore klær), jeg er LIVREDD for de tingene faktisk.
Jeg aner ikke hva verken typen eller vennene mine faktisk syntes om meg. Får jeg høre noe fint om meg selv kan jeg føle meg bra i kanskje 2 minutter, før tanken om at det var løgn slår inn.
Har fått høre av både nære og ukjente at jeg er vakker som gravid, og jeg har dager der jeg elsker å gå gravid fordi jeg vet at jeg bærer på det beste som kunne skjedd, men det er samtidig veldig vanskelig å huske de gode tingene som blir sagt når man får dritt på seg.  

før og etter bilde - litt dårlig det første, men dette er altså overgangen fra 46 kilo og normal, til 57 kilo og gravid.


et redigert og et uredigert bilde av meg.

Skjønner dere nå? Vet ikke hvor mye forskjell dere ser på bildene, men kan nevne hva jeg har gjort: fjernet kviser og noen av fregnene, fjernet "flekker" i huden, fjernet hår under øyenbrynene, glattet ut huden... Hvorfor jeg gjør dette vet jeg egentlig ikke, er jo bare et stort skuff for dere som møter meg i virkeligheten når jeg ser ut sånn til høyre og ikke sånn til venstre på bildet.
Men jeg redigerer vel meg selv slik jeg skulle ønske jeg så ut, slik "dagens samfunn" godtar, om jeg kan si det slik.
Jeg har faktisk så mange "thinspo" bilder på telefonen at det er sykt, har lagret bilder av treningsplaner, lagret bilder av hvordan jeg vil se ut, alt slikt dritt.
Jeg har så lyst til å være stolt av hvordan jeg ser ut, føle meg bra rundt folk, føle meg god nok for kjæresten min, føle meg god nok for vennene mine... Men jeg har sunket så langt ned, og jeg aner faktisk ikke hvordan jeg skal komme meg opp, når jeg faktisk gjør det verre selv bare ved å tenke på det...
Så, dere som er så forbanna misfornøyd med meg - legg igjen en kommentar om hva som kunne gjort meg bedre da.
Fortell meg hvordan jeg kan bli god nok for deg.  

 • 3 kommentarer


  Mamma Til Angelina Christin26.08.2013 kl.01:58

  Du er nydelig som gravid.. selv kjenner eg ikke deg. Var bare med deg og typen din på 17 mai..

  Dette er hormonene som virker inn på deg tro meg...

  du som er tynn fra før. Så vill de kg renne av rett etter ungen er ute.

  du vill så og si ha flat mage etter fødsel..

  At fremmede folk stirrer på deg er nok at du er ung. for i dagens samfunn kan ikke folk under 30 bli gravide.. Folk er sykt prippen på det. spesielt eldre folk. 60 og oppover..

  Men det går over.. Hev deg over det og gi F*** i hva de sier. Og glor de så får de bare glo..

  Gå forbi og vær stolt av den gravide magen din.. Du skal tross alt bringe et nydeligt barn til verden.. Vær stolt av deg selv skjønne <3 <3 <3
  26.08.2013 kl.19:53

  Juliane du er en flott jente. Litt stille og forsiktig, så jeg har ikke blitt så godt kjent med deg, men håper å bli etterhvert. For du må finne stoltheten hos deg selv, stoltheten som mor, stoltheten som kjæreste. Syns du er tøff jeg som ung og sette et barn til verden. De som titter stygt på deg, er dårlig egnet som forbilder. Mest sannsynslig har de det verst selv, de har dårlig selvbilde og må være onde mot andre for å føle seg bedre selv. Men jeg er også enig med moren over her, det er nok også litt hormoner som lurer deg. Om en liten stund kommer nurket og da er dette glemt. Du har erfaring med dumme mennesker og kan støtte din lille og vise forståelse når det butter i mot. Nei Juliane, rett opp ryggen og støtt deg på oss som er glad i deg, og ikke hør på de andre.

  Masse glad i deg og støtter deg hele veien.
  elusabeth27.08.2013 kl.20:22

  Du skal ikke bry deg om andre. Hva andre onde mennesker sier eller gjør må vi ikke bry oss om. Nå er du snart mor, så du må få sterkere selvtillit. Det er du som skal få barn inn i denne verden. Å for og kunne det, må du være sterk får både han og deg. Du må ha tro på deg selv og ikke minst sønnen din. Du har lagt på deg ca 10 kg og det er bare barnet. (hadde du lagt på deg + 30 så kunne du gråte)Når han er ute så er du normal igjen. Det du må tenke på er at du bærer på et barn, og han trenger en sterk og glad mamma. Veldig viktig at du er glad og har tro på på deg selv, han og kjæresten. Du er ei flott jente og det må du tro. Du starter nå et helt nytt liv. Nå er det deg, barnet ditt og kjæresten som gjelder. Ingen andre. Husk at du har en kjæreste som er veldig glad i deg, og kunne gå på vann får deg. Som er veldig stolt av deg, som gir han ett barn.Husk at det nye barnet trenger trygghet og varme og ikke minst en lykkelig mamma og pappa, som er så stolt av sin flotte sønn. Glad i deg og tvi tvi. Venter spent på telefon om at jeg har blitt farmor til en flott baby gutt ♥♥♥♥

  Skriv en ny kommentar

  hits