Tanker (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

TankerHei!
Må virkelig få takke alle dere som har lagt igjen kommentarer og sendt meg meldinger på facebook, dere er fantastiske alle sammen! Hadde ikke trodd folk skulle bry seg så mye, med tanke på at det var et ganske langt og kjedelig klageinnlegg, haha... Men tusen takk uansett, vet ikke hva annet jeg kan si..<3

Nå har natten kommet igjen, for et par minutter siden var jeg smilende blid og klar til å få en god natts søvn.
Og selvfølgelig, hva skjer? Så fort jeg lukker øynene kommer alle slags rare tanker. Tenker på dagen som har gått, ting som har blitt sagt, detaljer jeg tenker over nå, ting som har skjedd i fortiden, alt. Så da ender jeg opp med å ligge å stirre i veggen, og vet ikke helt hva jeg skal ta meg til. Sove er hvertfall ikke noe mulighet nå, det går virkelig ikke å sovne med så mange tanker surrende rundt.
Alt jeg vil er egentlig å ha en her ved siden av meg nå som jeg bare kan fortelle alt til, som kan gi meg svarene på hva jeg skal gjøre, som kan svare på hvorfor enkelte ting har blitt som de har blitt, og som kan svare på hvorfor det må være sånn...
Er sikkert ingen av dere som skjønner hva jeg snakker om, haha... Men må bare skrive ut nå mens jeg klarer, må bare få ut litt etter litt, så jeg kanskje føler meg litt lettere og får sove...

Nei, nå har de siste to innleggene mine vært ganske kjipe, så kan vel avslutte dette litt positivt...

Dagen i dag var veldig fin, og jeg har kost meg masse. Dro ut til kjæresten og var der en stund, før vi dro ut til noen venner og var der resten av dagen. Hadde en liten tacokveld og kan si at det er sjelden jeg ler så mye på en hel dag... Kanskje fordi jeg sover så mye ellers? Haha, neida... Men jeg koste meg, selv om magen begynner å bli stor og tung og jeg av og til trenger hjelp til å reise meg (bra syn, lover), så har dagen vært god! Hadde jeg bare fått sove så hadde alt vært perfekt, hahah..

Tenker at jeg setter på en film eller noe, muligens bli trøtt av den, og klarer å sove... Men er i tillegg så varmt og jeg er ørken i kjeften, så må jo ta meg drikke hvert femte minutt nesten, så må jeg selvfølgelig på do rett etter jeg har drukket LITT (fordel med å være gravid....nei), så fortsetter det sånn i hele natt sikkert.. Neida, joda, kanskje. 
Håper bare småen kommer snart, for nå er jeg ganske øm i ribbena etter all sparkingen og strekkingen, ryggen er vond, og kynnerene begynner å bli så utrolig plagsomme! Men samtidig, kommer jeg til å savne magen min altså, haha. Trenger liksom ikke holde rundt en pute lengre, kan holde rundt magen. I tillegg er det et fint bord til vannflaska eller småting, haha! Nei nok nå.
Skal ta meg en joggetur i trappene i morgen og se om det faktisk hjelper.

Okei, nå tuller jeg, orker virkelig ikke noe jogging i trapper eller andre steder... Skal slappe av nå mens jeg kan! Hahaaaææææ.

Nei men greit, hvis dere vil lese mer av tullet mitt så må dere gjerne followe meg på twitter (HER), er mer aktiv der for å si det slik.
 

God natt alle sammen!

-Juliane

sløyfeeeee
 

  • Én kommentar


    Lisa27.08.2013 kl.01:42

    Det er slitsomt når man blir liggende og tenke, og ikke få sove! Et tips kan være at du setter av kanksje en halvtime om kvelden til å gruble over alt du vil, også stoppe der. Da kan føle at man er ferdig med det. Det funker på mange:)

    Skriv en ny kommentar

    hits