Høst - inspo (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Høst - inspoHei alle sammen!
Nå nærmer høsten seg, og jeg kan faktisk si at jeg gleder meg litt... Store, gode klær, vepser og andre stikke/bitedyr forsvinner (dere ANER ikke hvor redd jeg er for de, haha!), og så savner jeg på en måte den kulden som er om høsten? Haha, høres så rart ut, men det er bare noe spessielt med høsten! Har hvertfall veldig lyst å prøve å begynne å ta med kameraet ut litt mer da, savner virkelig å ta bilder nå, eneste som blir tatt bilde av for tiden er vel... meg, haha, og små detaljer rundt om kring da. Så er på tide med en tur ut å lufte kameraet!
Men, tenkte jeg kunne dele litt høst-bilder med dere, bare fordi jeg syntes det er så fint, hahaha. Alle bildene er fra WeHeartIt.

Sååå koselig! Hihi

Håper og tror denne høsten, og resten av dette året blir bedre enn det var i fjor... Var så skolelei, slet så mye med å bare åpne øynene om dagen, slet egentlig med alt, haha..
Kjenner at det faktisk var helt greit med et friår nå - selvom jeg snart får heltidsjobb som mamma, hihi. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok gått på skolen, men er redd jeg hadde hatt så lite motivasjon at jeg ikke hadde klart det... Selv om det er litt trist med tanke på at jeg fikk plass på akkurat den skolen jeg ville, på akkurat den linjen jeg ville.. Begynte å gråte fordi jeg ikke kunne gå der, sånn seriøst... Hormoner.
Nei, får prøve igjen å se om jeg kommer inn på noe kjekt neste år som jeg forhåpentligvis vil trives med, der klassemiljøet er bedre enn det det var i fjor... Vi får se!

-Juliane
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits