Svar på spørsmålsrunden! (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Svar på spørsmålsrunden!Hei!

Da tenkte jeg å svare på spørsmålene jeg har fått, sååå håper dere liker svarene!

Trives du som mor?
JA! Er jo litt kjedelig til tider, når småen sover aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, haha.. 

 

Bilder av den lille gutten din sine klær, seng osv.?

Dette går han med i dag! Trodde jeg hadde bilde av sengen men hadde visst ikke det.. Kan legge ut litt mer i ett annet innlegg!

 

Hvordan ser en vanlig hverdag ut for deg nå/ iforhold til før?
Før gjorde jeg som alle andre, gikk på skolen, var ute med venner og kjæresten, ja, jeg var vel ute så og si hver dag og var med folk hele tiden, så jeg har gått fra det til å være hjemme hver dag med besøk et par ganger i uken... Går jo på turer såklart men det er bare til butikken og tilbake, haha. Så er STOR forandring, men jeg koser meg! 

 

Hvilken musikk liker du å høre på?
I det siste har det gått mye i litt av hvert, har blitt hektet på tre sanger av Michael Bublè, Casting Crowns - Who Am I, Demi Lovato sitt nyeste album osv... Er en god blanding! 

 

Ditt favoritt antrekk?

For øyeblikket er det denne genseren ! Haha, er så deilig å sløve hver dag <33333

 

Din hverdags sminke?

Mislykket bilde, meeen jeg sminker meg ikke så ofte lengre, men når jeg først begynner så skal jeg prøve å gjøre meg finest mulig, haha! Så da går det i foundation, pudder, øyenskygge, øyenbrynspenn og mascara. ELSKER å sminke meg og prøve nye ting!

 

Har du noen spesielle planer fremover?

Vet ikke om det regnes som spesiell plan, men skal på kontroll med småen på mandag? haha. Så skal vi døpe han om 1mnd, så det gleder jeg meg masse til! Men det er vel alt..


Hvorfor ble du gravid så ung?
Var ikke akkurat planlagt da ...:) 


 

Hvorfor beholdt du ongen?
Fordi jeg vet at om jeg hadde tatt abort hadde jeg hatet meg selv lenge... Og jeg hadde jo begynt å kjenne spark og alt, så jeg var ganske "knyttet" til han allerede. Og i tillegg hadde jeg måttet ta kirurgisk abort isåfall, og tanken på at de skulle fjerne noe som allerede var et lite menneske.... Nei, jeg kunne ikke gjort det 

 

Hvis du kunne tatt abort hadde du gjort det?
Nei 

 

Er du sammen med faren til barnet?
Ja! :) 

 

Hvis ja hvor lenge har dere vært sammen?Snart to år, så han har holdt ut lenge ;) 

 

 

Hvem er dine beste venner?
Helene har alltid vært min nærmeste og beste venn... Vi snakker ikke sammen hver dag lengre men vi kommer nok alltid til å ha det "båndet" mellom oss. 

 

Hvordan er det å være mor og ung?
Som sagt er det stor forandring, men det er det beste som har hendt meg. Savner jo det å gå ut når jeg vil og alt det, men jeg koser meg også masse hjemme med småen, for det er forandring hver dag, og små gleder hele tiden...

 

Det var alt! Nå skal jeg straks ut en tur (butikken seff :PPP) så blir det å lage middag og slappe av resten av dagen! Håper dere får en fin helg <3

 

-Juliane 

  • Én kommentar


    Helene11.10.2013 kl.23:45

    Du vil alltid være den beste <3

    Skriv en ny kommentar

    hits