Usikkerhet (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

UsikkerhetDen siste tiden har vært fylt med følelser. Både gode og vonde. Jeg er lykkelig, og føler meg som verdens heldigste. Samtidig er jeg trist og har det vondt. Jeg har et "nytt" liv, jeg har en som er avhengig av meg. Jeg har kjent på den plutselige følelsen av å elske noen du nettopp har møtt, en man kunne dødd for. Det er skummelt, men så fantastisk.
Oppi alt dette har jeg denne vonde følelsen dypt inni meg, og det er ikke noe som gjelder sønnen min for å si det slik. Det er bare denne vonde følelsen av at noe ikke stemmer, samtidig som man ikke føler den følelsen, for man kjenner at man er tom på innsiden. Skal man si noe, eller bare vente og håpe på det beste - eller det verste..?
Det er vel normalt å føle seg ensom når man er alene hver dag med en liten baby som enda ikke kan snakke, mens alle vennene er på skolen eller bare ikke har tid til deg lengre.. Men samtidig lever man i sin egen boble der alt er perfekt, når småen smiler når jeg snakker til han, når han stirrer meg i øynene og ser at han følger med... Uten de små gledene her, uten Noah, lurer jeg på hvordan jeg hadde vært. Hadde jeg fortsatt slitt som før, hadde jeg vært alene hver dag, hadde jeg mistet alle..? Det er så mye jeg lurer på.
Men hvorfor er det så vanskelig for meg å snakke om dette? Hvorfor er det lettere å skrive hva jeg føler enn å si det høyt? Jeg vet at hadde jeg klart å snakke høylytt om hva jeg følte hadde det blitt enklere... Jeg har prøvd, men jeg klarer det ikke. Jeg er så usikker på så mye nå, og jeg vet ikke om jeg vil spole tiden tilbake, da alt var bra.. Eller frem, for å se om ting har forandret seg og blitt bedre..
Ikke misforstå meg, jeg har det så bra nå, jeg har en perfekt sønn, som jeg aldri ville vært uten. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg beholdt ham. Men det er masse annet som skjer rundt meg for tiden, ting jeg ikke har snakket med noen om.. Det er noe jeg må tenke gjennom selv, og finne ut av. Andre kan ikke snakke for meg, ta valg for meg eller gjøre enkelte ting for meg. Det er opp til meg.

  • Én kommentar


    Keths!15.10.2013 kl.17:46

    Titter innom for å ønske deg en fin tirsdagskveld!! Håper starten på uka har vært bra :D

    Skriv en ny kommentar

    hits