28.10.13 (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

28.10.13Hei!
Dagen idag har allerede gått så fort, stod opp klokken ni og var lys våken... Lille Noah sov så godt, så jeg stod like greit opp. Har snakket mye om å begynne å trene litt, men ender alltid opp med at jeg utsetter det til i morgen.. Men i dag begynte jeg faktisk litt! Søkte på BeFit på YouTube, og har begynt å trene mage... Bare sier med en gang at jeg ikke gjør dette for å bli tynnere eller gå ned i vekt, gjør det for å bli bedre trent og gå OPP i vekt! Veier bare 45 kilo nå, og det er alt for lite.. Så etter en time med trening var jeg allerede sliten, jeg er så lite trent at... Men er glad for at jeg har komt i gang og gleder meg til å fortsette !
Men lurer på om noen av dere har link eller noe til en god matplan? Helst ikke noe som er for avansert/tar lang tid å lage da jeg har en liten knøtt å ta meg av i tillegg!
Han er forresten to mnd i dag, og forandringen fra han var født er så stor... Han snakker mer, smiler masse, har mer bevegelser, kan rulle til siden, og fester blikket og følger mer med! Er så koselig, åh. Er så spennende å følge utviklingen hans!
På onsdag skal vi opp på helsestasjonen igjen og måle og veie han, sist vi var der hadde han vokst 7 cm (siden han ble født) og veier nesten 5kg! Vokser såå fort...
Yes, var bare en liten update på dagen så langt, kos dere videre i dag!

-Juliane

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits