Trilletur (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

TrilleturHei!
Nå har jeg og Noah nettopp våknet, heheh...
Jeg og Noah stod opp kl 10 idag og gikk ut for å møte pappaen hans på senteret. Vi gikk litt rundt og snakket, Noah sov stort sett... 
Når han våknet gikk vi bort til dammen, og gikk en runde der før vi gikk hjem. Var gaaaanske deilig å komme seg ut igjen, hvertfall i dette været!

Her er dammen, pleide å gå her med farmor og søksene mine og mate endene. Gleder meg til Noah er gammel nok til at vi og kan gjøre det, og skape like fine minner!
Noah hadde halvtårsdag i går, hvor sykt er ikke det? Har lurt på om jeg skulle dele fødselshistorien med dere, men vet ikke om det blir for personlig siden det er våres øyeblikk, hvis dere skjønner. Skal tenke på det!
Storesøs kom en tur innom tidligere idag, fordi jeg er selskapssyk. Neida, hun skulle hente noen klær, men jeg eeeelsker å få besøk såååå...
I kveld blir vel nok en avslappende kveld alene, hvis dere ikke har skjønt det så er ikke jeg og barnefaren sammen lengre. Jeg har det hvertfall bra tross alt som har skjedd, selvom humøret er så som så. Kommer seg vel med tiden, har jo familien og vennene mine her! Evig takknemlig for de, åh.
Men ja, jeg får se hva jeg finner på å blogge om senere! Noe spessielt dere vil jeg skal skrive om? Vil dere ha videoblogg? Isåfall må dere si av hva, hahahah.
Blogges!

-Juliane

dagens outfiiiiiiit 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits