En sånn dag (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

En sånn dagHei,

unnskyld for at jeg ikke har blogget før nå, jeg satt meg ned flere ganger idag og begynte å skrive. Så stoppet det opp, og jeg ante ikke hva mer jeg kunne si. Overskriften var "fin dag!", men denne dagen er desverre ikke så fin.
Jeg vet ikke hvorfor, jeg har bare et par dager jeg ikke føler meg helt på topp, og da vil jeg helst bare drite i alt og bare være med Noah. Så jeg gjorde det. Noah holder på å få tenner i tillegg, så han er litt grinete, så vi har bare kost idag. Han har sittet på fangen mitt eller vært i armene mine i hele dag. Noe jeg egentlig syntes er ganske koselig. Han vokser veldig fort...

Kontrollen gikk fint, og Noah smilte og maste veldig mye med alle der oppe. Når jeg var ferdig der handlet jeg litt og gikk hjem. Jeg og Noah sov ganske lenge siden han ikke sov i vognen. Men kjente at jeg trengte det. Jeg lagde middag og spiste, etter det lekte jeg med Noah. Han har nettopp lagt seg, noe jeg og kanskje burde... Jaja, venter litt.
Haha, jeg føler dette innlegget blir skikkelig dårlig siden jeg er i dette humøret.

Akkurat nå vil jeg bare skrike, jeg har i tillegg fått en skikkelig selvtillitsknekk oppå alt som har skjedd. Prøver å jobbe med det, men er virkelig ikke lett, heheh. Noen som har tips?


Årh, har lyst å gå ut og ta bilder, men er for mørkt. Har fått skikkelig sansen for å ta bilder igjen, merker at jeg har savnet det. Samme med tegning, har lyst å tegne noe hele tiden, men har så liten tid. Og når jeg har tid er jeg for sliten, haha.
Nei, vi får se hva dagen i morgen bringer. Nå skal jeg slappe av, så får vi se om det kommer et nytt innlegg senere.

-Juliane
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits