Curves are better than bones (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Curves are better than bonesOkei, for det første... HVA?
Hvilken idiot lager slike quotes?
Siden alle lager innlegg om hvor vakre store damer er og hvor mye de blir mobbet, skal jeg nå lage et innlegg om hvor vakre tynne kan være, og at vi og faktisk blir mobbet (wow, sant)

Jeg er en av de som regnes som "undervektig" og alltid har vært tynn. Dette er noe jeg ikke kan noe for, uansett hvor mye jeg spiser. Jeg putter dritt i kroppen min hver dag, spiser til jeg nesten spyr, og likevel blir jeg ikke tykkere.
Folk har sagt til meg "du burde legge på deg!" og de mener det er helt greit. Hvorfor er det da ikke greit at jeg sier til en tykk person "du burde ta av noen kilo!". Kan noen forklare meg logikken i det?
Det er like sårende for meg å bli kalt tynn, stilk og beinrangel som det er for en overvektig å bli kalt tykk, rund og bolle. (gode eksempler, sant?)


Daglig ser jeg slike bilder bli delt, gutter liker å ha noe å ta i, ekte menn går etter fyldige damer, er finere å ha former enn å se ut som en strek, osvosv. Det verste er at mange syntes det er heeelt greit å dele disse bildene, for hallo, ingen tynne er jo fine, og vi har hvertfall ikke følelser. Niks.
Hadde jeg delt et bilde der jeg sa at tynne jenter er finere enn fyldige, hadde jeg fått så mye hat. For det er nettmobbing, nemlig, og folk blir såret.


Og jeg er heller ikke attraktiv, jeg er tynn skjønner dere, og uten former. 

Får også høre den "du burde gå opp noen kilo". Ja, går og gjør det med en gang, for det er kjempelett.

Hahah, mener dere det? Det er like vanskelig for meg å gå opp noen kilo som det er for andre å gå ned i kilo. Jeg har prøvd flere ganger. Eneste gangen jeg gikk opp i vekt var når jeg var gravid...
Om man mener formfulle jenter er vakrere enn tynne, er det like mye "mobbing" som om jeg skulle satt at tynne jenter er vakrere en formfulle. Noen som ser hva jeg vil frem til? Fordi jeg ikke er formfull tror folk jeg har spiseforstyrrelser, jeg er sykelig tynn og folk prøver å få i meg så mye mat som mulig, haha. Kjempegøy, ikke sant.

Jeg syntes begge deler er like vakkert, og man burde slutte å legge så mye press på dette tullet. Ja, jeg legger press på det nå, men jeg er drit lei. Alle er forskjellig, og det er det som gjør oss vakre. 

-Juliane
 

  • Én kommentar


    QueenB05.07.2014 kl.02:06

    Du er nydelig!! Helt rett det du sier

    Skriv en ny kommentar

    hits