All of you (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

All of you(skrevet for noen dager siden)
 

Noen vil alltid være bedre. Noen vil alltid være bedre enn meg. Jeg er en person på en planet med syv milliarder andre. Du kan alltid finne bedre. Jeg klarer ikke å tro at èn person skal velge å dele resten av livet sitt med meg når det er så mange andre å velge mellom. Jeg klarer ikke å tro at jeg kan gjøre en annen person lykkelig, at en annen person vil se meg på mitt verste, på mitt beste, og likevel elske meg. 
Jeg overtenker, jeg blir fort sjalu, jeg kan lage krangler ut av bagateller.. Jeg har mange feil. Men hvem har ikke det? Det er det som gjør en person "hel". Og kanskje noen vil se på feilene mine som en "god" ting, og skjønner at jeg bare er menneskelig. Jeg har mistet så mange, så jeg er bare redd for å miste enda fler. Blir jeg først glad i noen, blir jeg veldig glad i de, selvom jeg ikke sier eller viser noe tegn til det. 
Vet virkelig ikke hvor jeg vil med dette innlegget, jeg har bare så mye jeg vil skrive, men som jeg ikke kan skrive... Det blir for personlig. Så jeg skriver det jeg kan, selvom det blir et megakjipt innlegg for "alle" leserene mine.. Men men.

Jeg er utrolig heldig som har både familie, gode venner og en nydelig sønn. Vil takke alle dere for at dere har vært her for meg gjennom de tunge tidene, gode tidene, gjennom tårer og latter. Dere har sett meg på mitt verste og på mitt beste, og jeg er så utrolig takknemlig.
Jeg er glad i dere.
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits