Alle er selvopptatte (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Alle er selvopptatteJeg er en av de som konstant er nervøs for hva andre tenker om meg. Sitter jeg rart, ser jeg rar ut fra denne vinkelen, hvordan ser sminken og håret mitt ut osv. Jeg er garantert ikke den eneste som tenker slik, jeg tror alle tenker slik fra tid til annen. Jeg kan være midt i byn, og føle at "alle" stirrer på meg, fordi jeg ikke sminket meg eller tok på meg finere klær. Sannheten er vel at alle tenker vel noe lignende mens de går forbi, ingen bryr seg om hvordan hun jenten ser ut, fordi de er for opptatt med å tenke på seg selv. Alle gjør det.
Det er ett av problemene jeg har - når jeg ikke vil bli sett, føler jeg alle stirrer. Når jeg vil bli sett, føler jeg alle trekker seg unna. 
Kanskje det er et problem, egentlig. Alle er så opptatt med seg selv og sitt, at andre som trenger å bli sett, ikke blir det? Kanskje folk som sliter ikke blir sett av vennene eller familien sin, for de tenker mest på hvordan morgendagens antrekk skal være? Eller kanskje de selv har problemer de må finne ut av?
Hvorfor snakker ikke folk mer sammen, om hvordan de har det, og hva de tenker? Kanskje alle trenger bekreftelse om at de er bra nok, uansett om de bruker sminke eller ikke, uansett om de har kledd seg i skjorte eller joggebukser. For helt ærlig, alle har noe ved seg selv som er fantastisk, nydelig og herlig. 
Jeg skal ikke lyge å si at jeg ikke er en av de som dømmer, for det er jeg. Men jeg er og en av de som prøver å gjøre noe med det, og heller prøve å finne noe bra ved den personen. 
Kanskje man bør begynne å gi komplimenter for de gode tingene ved personer, istedet for de negative. Da tror jeg alle hadde sluttet å tenke så mye på seg selv som man gjør, hvis man hadde blitt minnet på de vakre tingene ved en... Hva tror dere?

Dette ble et veldig rotete innlegg, men jeg har så masse tanker som surrer rundt i hodet mitt, dette er bare 1/5 av de, hahah. Jeg sliter veldig med å sette ord på tankene mine, for når jeg først tenker mye, blir det helt rotete, så jeg får ikke ut alt. Det høres rart ut, haha.
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits