I det siste (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

I det siste
Følg meg gjerne på instagram!

Hei alle sammen!
Shit, tiden har gått så fort. I morgen begynner jeg på skolen, Noah har begynt i barnehage, og han er snart ett år. 11 dager til! Hvor ble tiden av?
Noah stortrives i barnehagen, glad jeg fikk mer enn tre dager til tilvenningen, tror både jeg og mini trengte det. Som sagt, i morgen er det skole igjen, etter ett år med "fri". Kjenner det skal bli godt å få en "vanlig" hverdag igjen, men tror det blir tøft og. Men jeg skal klare det, jeg klare det. Skal begynne 1. året om igjen, men denne gangen på medier og kommunikasjon på Laksevåg. Noen andre som begynner der?
Planen min var egentlig å gå videre på salg og service på Amalie Skram, da hadde jeg begynt 2. året. Men, jeg kom desverre ikke inn. Veldig kjipt, men ikke noe jeg kan gjøre noe med, desverre.
 Ellers har vi hatt en veldig fin sommer, jeg og Noah har hatt mye å gjøre, og vi har hatt fint vær og bare kost oss. Har ikke reist noen steder i år, men det har egentlig vært veldig greit. 

Har egentlig null motivasjon til å blogge, men har kjøpt nytt minnekort til kameraet nå så satser på at jeg skal blogge litt oftere. Nå må jeg legge meg før det klikker!

-Juliane


 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits