Infinity (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

InfinityKanskje jeg aldri møter deg igjen. Kanskje det ikke finnes noe etter døden, kanskje finnes det noe. Det er tusen forskjellige teorier om hva som skjer etter døden, men det er ikke noe vi vet før vi faktisk dør selv. Så, jeg vet ikke om jeg noen gang får se deg igjen, jeg vet ikke før jeg dør.

Jeg kjente deg i flere år. Du var alltid der, du hadde alltid et smil, og du var alltid så positiv. Jeg husker hvor glad du gjorde meg, hvor glad jeg var for å ha møtt en så unik person som deg.
For det er veldig spesielt, å møte en person som kan gjøre deg lykkelig bare med et smil. Selv når alt var på det verste, var smilet hans nok til å gjøre meg lykkelig i en hel uke.
Jeg husker varmen din, hvordan du alltid var varm, og jeg kald. Jeg hadde gjort så mye for å kjenne den varmen igjen, for nå er jeg bare kald...
Jeg tror ikke du vet hvor stort inntrykk du gjorde på de årene jeg kjente deg, hvor takknemlig jeg er, og hvor mye du betydde for meg.
Jeg trodde heller aldri at bestekompisen min skulle få kreft, jeg trodde aldri du skulle dø i en alder av 15.
Jeg føler jeg har sviktet deg, som ikke kom i begravelsen din. Jeg føler jeg aldri fikk sagt hade den ene siste gangen, jeg føler meg så fæl for det...
Men, jeg har besøkt deg, og jeg kommer snart å besøker deg igjen, det lover jeg.

Jeg klarer ikke skrive mer nå, men etter alt dette, har jeg skjønt at livet er alt for kort, urettferdig og tungt.
Men, det er også fantastisk. Tenk at jeg er så heldig, tenk at han ville ha meg som sin venn, og sin barneskolekjæreste, hahah.
Han har lært meg mye om kjærlighet, vennskap og lykke. Det virket som han alltid var lykkelig, selv gjennom sykdommen, og han hadde håp om å bli frisk.
Og nå er han frisk. Sykdommen er borte, og han har det ikke vondt lengre.

Tenk at jeg har vært en del av livet til Thomas. 


Edit: dette innlegget ble litt rotete. Hadde tenkt å skrive mye mer, men det ble veldig tungt, så jeg endrer kanskje heller på det senere. 
Ta vare på alle rundt dere.

-Juliane

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits