Differences (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

DifferencesHei!
Vil dere høre noe spennende? Here it goes - folk er forskjellige! Og hvor fantastisk er ikke egentlig det?

Ja, jeg har nok en gang gått i tenkeboblen når det kommer til dette med "tykk/tynn/vær-deg-selv". For nå virker det som det er mer og mer "innafor" å være curvy/fet/overvektig whatevs, og mer og mer "fælt" å være tynn. Først var det in å være tynn, så skulle alle være tyn, men fit, og nå skal alle være "tykk". Hva er egentlig greien? Kan ikke det være like mye in å bare være det man allerede er? Fordi - big news - alle er forskjellig! Og sånn er det, og sånn kommer det alltid til å bli. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle hadde helt lik kroppsfasong? Da hadde ikke noen hatt noe å klage over hvertfall, så kanskje det hadde vært like greit.

Neida, men er det bare jeg som er sinnsykt lei av sånn "æsj du er tynn/feit"-greier? Altså, hvorfor er det ikke OK å være tynn/fet, hvorfor sier dere at alle bare burde være seg selv, når det er dere som dømmer verst? Er det rart det er et såkalt "kroppspress", når det er dere som bl.a. sitter hjemme bak en skjerm, og skriver anonyme kommentarer om hvor fæl en person ser ut? Det er dere som er det onde her i verden! Det er dere som ødelegger alt av selvtillit, det er dere som gjør at den personen ikke klarer å se seg selv i speilet, som kutter for å fjerne smerten, som kanskje til og med går så langt som å ta sitt eget liv. Er det det dere vil? Drepe folk med stygge kommentarer og mobbing? For det er akkurat det dere gjør. Dere dreper selvtillit, og dere dreper personer.

Jeg er faktisk livredd for den lille perfekte personen som ligger i sengen sin og sover - når det er så ille som det allerede er, hvordan er det da om 10-20 år? Hvordan skal jeg forklare han at det er helt ok å være seg selv, når jeg har slete med det så lenge? Jeg kunne aldri være meg selv, fordi jeg får stygge blikk, kommentarer, folk baksnakker and so on. Nå har jeg heldigvis begynt å bry meg mindre, fordi jeg vil ikke tilpasse meg 2-3 personer for at de skal like meg, når det er 7,000,000,000 personer i hele verden? Hvorfor skal jeg ofre dagen min for de personene som ikke liker meg, når jeg kan bruke tiden min på de som faktisk liker meg?

Nei, dette blir langt, og det er sent, og jeg vil sove. Eneste jeg vil si er at dere bør faktisk bare være dere selv, dere kommer garantert mye lengre med det, og dere finner fort ut hvem som er verdt å bruke tiden på! Dere er fantastiske hver og en, på deres egen måte. 

God natt


 • Én kommentar


  19.09.2014 kl.08:01

  hei du bør begyne å lese bloggen til folk å hva som blir skrevet om deg.. å åssen bilder som blir lakt ut,,

  jeg begyner å skjønne åssen du er, selvom jeg har hørt din del av saken men når bevis kommer ut så skjønner jeg virkelig at det ikke er den helle sanheten av dette,

  å åssen jeg vet det er på grunn av alenemødre gruppen på facebook..

  Skriv en ny kommentar

  hits