Endelig (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

EndeligEndelig er det min tur til å si at jeg er lykkelig, denne uken har vært super! Jeg klarte meg flere dager uten å bli trist igjen, for det er veldig typisk at når kvelden har komt og når Noah sover, er jeg så trist at det å puste er slitsomt liksom, hahah. Men det ser endelig ut til at ting begynner å bli bedre! Jeg hadde mistet håpet når det gjaldt absolutt alt, jeg klarte ikke gjøre noe særlig annet enn å være mor og sånne "normale" ting, når jeg gikk ut var jeg bare ute, jeg følte ikke det var noe grunn i noe, når jeg snakket med folk fikk jeg ingen glede av det og jeg måtte for ofte fake latteren min, noe som er sinnsykt slitsomt i lengden. Men de siste dagene har jeg vært med noen hver kveld, jeg har hatt tidenes samtale med bestevenninnen min angående dette å være deprimert, angst, og folk generelt, skulle gjerne gjenfortalt alt, men da blir det garantert diskusjon her, og det er noe jeg ikke orker når jeg er i så godt humør, men, jeg er hvertfall sinnsykt takknemlig for å ha Helene, bedre bestevenn skal man lete lenge etter!
Nå finner jeg glede i mange små ting, som er helt ubetydelig for andre. Hvis jeg går ut, og hører fuglesang og ser på hvor nydelig naturen er får det meg fort opp i humør, jeg kan beundre regndråpene på vinduet i en evighet, lyden av regnet, ja, sånne småting som man normalt ikke legger merke til. Elsker at livet mitt har blitt sånn, og jeg håper virkelig det forblir sånn og, for det er rett og slett herlig å leve. Jeg har så mange bra personer i livet mitt, og jeg setter så stor pris på hver og en. Dere alle har hjulpet meg og fått meg til å se så lyst på livet, skulle ønske dere visste hvor mye det betyr for meg!
Nå skal jeg rydde litt før Noah våkner, lillegullet har blitt syk, så skal se om jeg kan lage en god middag til han, og gi han massemasse kos!

-Juliane


Har verdens styggeste le-tryne, men whatevs, jeg er lykkelig
 

 • Én kommentar


  Connie Andersen18.10.2014 kl.17:03

  Så flott å høre at du er lykkelig, alt er så mye bedre da! Ønsker deg en flott helg videre :)

  Legg meg gjerne til som bloggvenn slik at jeg kan følge bloggen din fast :)

  Skriv en ny kommentar

  hits