Tid (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

TidHelt utrolig at vi allerede er i november, dette året har gått så utrolig fort. Er ikke lenge siden jeg kom med toget hjem fra Oslo etter nyttårsfeiringen, er ikke lenge siden jeg såvidt klarte å gå i kjole pga varmen i sommer, er ikke lenge siden jeg var i 18-årsdagen til bestevenninnen min, første gang ute uten lille Noah, som allerede har blitt ett år og nesten tre mnd. Er litt skremmende at tiden har gått så fort, føler jeg ikke har fått gjort alt jeg skal, klarer liksom ikke helt å holde følge med tiden. Snart er det jul, så er det enda ett nytt år. Gleder meg veldig til neste år, det skal bli en ny start, for dette året har det vært veldig mye, både vondt og godt. Men jeg er klar for et nytt år, der det forhåpentligvis er mer godt enn vondt. 

Dette året har hvertfall lært meg mye, jeg takler ting på en helt annen måte enn før, og jeg lærer meg å leve med følelser og sånt. Syntes livet er for kort til å bekymre seg over noe som kommer til å gå over uansett, eller lage drama ut av det minste. Jeg vil prøve å nyte dette, og leve et lykkelig liv mens jeg enda kan. Ironisk at jeg skriver dette når jeg egentlig er ganske trist, men dere skjønner poenget, hahah. 
Ser hvertfall veldig frem til jul, det er den koseligste høytiden i verden, elsker å få feire med familien min med god mat, god stemning, og gode folk.

Er hjemme fra skolen idag, for jeg er fortsatt syk... Har vært syk siden torsdag, og det begynner å bli rimelig kjedelig. Sitter å gruer meg til i kveld, for jeg vet at jeg kommer til å sitte og kjede meg, for det er så utrooolig ensomt når småen har lagt seg, og jeg tenker så sykt mye for tiden og har ingen her å snakke med og det blir så ugh, jeg vet ikke. Håper på å komme meg på skolen så jeg har noe å gjøre.

Ble et kjedelig innlegg, meeen tenkte å kanskje komme med en videoblogg senere eller i morgen. Så stay tuned, eller noe.

-Juliane 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits