Sykemeldt og drit lei (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sykemeldt og drit leiHallo alle sammen!

Ja, har vært litt vekke fra bloggen, for jeg har tydeligvis bihulebetennelse. Hurraaaa, antibiotikakur i 10 dager, og må i tillegg holde meg hjemme hele denne uken. Det er nok lurt, men jeg kjeder meg allerede, haha!


Men oookei, greien er den.... I det siste, har flere PR-kåte gutter laget blogginnlegg om hvordan jenter skal se ut, at de bør operere silikon om de har små pupper, og så er det det der 50-kilo innlegget, haha... Patetisk. Men uansett, alle de her er sikkert ikke seriøse (håper for guds skyld ikke det) men uansett vil jeg bare si, hvorfor i alle dager gidde å se bra ut for alle andre, om du ikke føler deg bra selv? Liksom, hvorfor skal jeg sminke meg masse, og ta på fine klær fordi en annen person syntes det er fint? Skjønner dere hvor jeg vil? 

Det jeg prøver å si er vel at, det beste du kan gjøre er å føle deg bra, sånn som du er. Gå med hva du vil, smink deg slik du vil, og føl deg så pen du vil og drit i hva alle andre syntes om det! Jeg har endelig innsett at jeg er unik, jeg ser ut sånn som jeg gjør, og sånn er det. Jeg vil ikke se ut sånn som dagens samfunn vil at jeg skal se ut, jeg vil se ut som meg. For jeg er unik, og det er alle dere og. Alle som "hater" på dere, de kommer mest sansynlig ikke til å være i livet ditt for alltid. Om noen år har dere glemt hverandre, og alle dør uansett. Hvorfor leve etter hva alle andre syntes, når du kan leve etter hva du syntes, og føle deg bra med det? 

Jeg er så heldig at jeg har både venner, familie og en kjæreste, som alle er helt fantastisk, og nydelige! Jeg finner fine ting med de hver eneste gang jeg er med de, og det gjør meg så lykkelig selv å ha sånne posetive tanker om andre. Tenker bare, dere som finner fæle ting med andre, og mobber de pga det, dere må virkelig slite, for jeg får så ufattelig dårlig samvittighet bare jeg tenker noe stygt om noen. Lurer på hvordan dere klarer å fungere i hverdagen om dere bare ser negative ting, haha. Alt blir bedre når man prøver å finne det positive i så og si alt!

Jeg tror jeg faktisk har skrevet et lignende innlegg før, men men! Man kan ikke høre det for ofte vel, at dere er nydelige på hver deres måte, og unik! Tenk på det, ingen er helt lik som deg, du er den eneste versjonen av deg.. Det er ganske spesielt! Så gjør det som gjør deg lykkelig, kle deg i det du føler deg fin i, og gi fingern i hva alle andre syntes!

-Juliane 

 • 4 kommentarer


  ida sophie solem10.11.2014 kl.21:17

  bra skrevet er helt enig med deg! god bedring :)
  Danian. Gutteblogger10.11.2014 kl.21:35

  Du får ha god bedring da
  Juliane Jorn10.11.2014 kl.23:19

  Danian. Gutteblogger: Tusen takk !
  Juliane Jorn10.11.2014 kl.23:19

  ida sophie solem: Tuusen takk for det !:)

  Skriv en ny kommentar

  hits