HVORFOR FORSTÅR DU IKKE? (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

HVORFOR FORSTÅR DU IKKE?Først vil jeg beklage fraværet mitt, jeg har trengt en liten pause. Skjer så mye for tiden, nå når det snart er jul og alt, hihi" Men, skal prøve å blogge mer, jeg savner det veldig, selv om jeg har dårlig tid.

Åh, kjærlighet. Hva er egentlig det? vet du egentlig hva det er? De fleste vet det og har følt det, men om det er ekte og rett, er nok mange som er usikker på. Min beste venninne er i denne situasjonen.. Hvorfor er han så redd? Du er såpass glad i henne ar du ikke klarer å holde deg unna. Hun er jo noe flott som du faktisk liker veldig godt. Kanskje det er jenten du egentlig skulle giftet deg med? Det er det ingen som vet, så lenge du ikke tar sjangsen.

Dette innlegget er til alle dere som er i denne situasjonen. Du er forelsket, men tørr ikke gjøre noe med det. Når du holder rundt hun, klemmer hun hardt så hun skal føle seg elsket og trygg i dine hender, og kanskje du til og med kysser henne. Du er faktisk forelsket da, kjære deg. Men selv om du gjør alt dette med hun, så sier du at du er usikker. Livet hennes ligger i dine hender men du tørr ikke ta henne imot. Har du da tenkt på at hun faktisk ligger i hendene dine, men du slipper hun, så hun faller ned på bakken. Da, kjære deg, da mister du hun. Og please ikke forvent at du får hun tilbake etter dette. Du vet, når du ser den personen du er så glad i? Det gjør noe med deg, det endrer noe i deg. Du kjenner det så godt, når du hører personen le, ser du han eller hun smile, du hadde gjort alt for å høre latteren litt til, eller se personen smile i et par sekunder mer. Det er faktisk nesten trist, at vi bruker så mye tid og energi på en person som kanskje velger å droppe oss, fordi de er redde for å være i noe fast. Hvem vet, alle har ulike grunner.

Men, vi lever en gang, så hvorfor ikke satse litt, og gi personen du egentlig er forelsket i en sjanse, istedet for å håpe på at det enren går over, eller vente på at noe "bedre" kommer? For vet du hva, det er ikke sikkert noen andre kunne behandlet deg like bra som hun/han ville gjort. Det er ikke sikkert noen andre ville ofret så mye tid og gitt deg så mye kjærlighet som den personen. Men du finner aldri ut av det, for du tør ikke ta sjansen. 

Tenk litt på det. 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits