Winter Wonderland (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Winter WonderlandHeisann!
Åtte dager igjen til jul, og jeg har fortsatt ikke begynt på julegaver... Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal kjøpe til noen, vanligvis er jeg ferdig med gavene i god tid, men herlighet, så travelt det har vært den siste tiden! Eller, det er vel alltid travelt, men føler de siste ukene har flydd, har vært så mye å gjøre. 
Det positive oppi alt dette er at det snødde noe sinnsykt igår! Jeg har seriøst ventet på snø siden sommeren, så jeg var gaanske fornøyd, hahah.

Dette er heldigvis siste uken på skolen før det er ferie, og det gleder jeg meg veeeldig til. Trenger en pause fra skolen nå, det har blitt litt mye for meg merker jeg, pusher meg selv mye mer enn jeg burde og skuffer meg selv gang på gang... Men men, satser på at alt blir bedre etter ferien.

Jeg tenkte jeg skulle begynne å videoblogge litt oftere og kanskje ha et tema for hver gang, kanskje sånn én gang i uken eller noe. Så hvis det er noe dere vil jeg skal snakke om, kan dere gjerne legge igjen en kommentar nå så kan jeg prøve å lage en video i kveld eller noe. 

-Juliane
 

 • 2 kommentarer


  Desiree Kallestad16.12.2014 kl.13:06

  Hallo, kan i det minste kjøpe til meg liksom! Kjøp innen fredg, hvis ikke dreper jeg deg :** (kødd)
  Kirsebær16.12.2014 kl.23:45

  kan du ikke snakke om hvordan du takler hverdagen med skole og unge og sånnt

  Skriv en ny kommentar

  hits