Mitt siste innlegg (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mitt siste innleggHei alle sammen!

Tenk at i morgen er den siste dagen i 2014. Året har gått så utrolig fort, og det har skjedd så utrolig mye som fortsatt ikke har gått helt opp for meg. Det har vært veldig mange nedturer, men og mange oppturer. Noah begynte bl.a. i barnehagen, og jeg begynte på skole igjen. Jeg kvittet meg med mennesker som hadde negativ virkning på meg, og ble kjent med så mange fantastiske personer, Desiree som jeg fort ble veldig god venn med, og min fine kjæreste. Det er vel de to og Helene som har fått meg til å se mer positivt på alt, bli mer glad i meg selv og livet, og fått meg til å innse at det er helt ok å være seg selv. Jeg gleder meg til et nytt år med alle vennene mine, kjæresten min, sønnen min og familien min. Jeg lurer veldig på hvordan det blir, om det blir like bra som 2014, eller enda bedre. Jeg har satt meg en god del mål for neste år, så jeg håper bare jeg klarer å nå de.

Fin genser, heh. Den er sååå god og myk!

Dette blir nok mitt siste innlegg for i år. Jeg håper alle har hatt et fint år frem til nå, og at den siste dagen i morgen blir bra. Kan fortsatt ikke tro helt at vi snart er i 2015, og at jeg blir 19 i mars. Er jo ikke så lenge siden jeg var 13 og gikk på nattåpent på Huset, hahahaha. Neida, men herregud, tiden går så fort. 
Er hvertfall veldig klar for et nytt år, det blir kanskje ikke så annerledes fra 2014, men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av året og skape mange fine minner.

Godt nyttår, alle sammen!

-Juliane
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits