CHALLENGE (Juliane Jorn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

CHALLENGEHei alle sammen!

Jeg har ikke hatt noe særlig å blogge om, som dere sikkert har skjønt. Dagene går stort sett fortsatt i det samme, såååå yes.

Helgen var litt annerledes da, mamma passet Noah fra fredag til lørdag, så jeg, kjæresten, søsteren min og en venninne gikk først på Egon og spiste, før vi gikk videre på kino. Vi så Fifty Shades, fikk en goodiebag fra kondomeriet og greier, hahah. Anyways, syntes filmen var ganske bra, bedre enn en 2-er liksom, heh. Var hvertfall ganske godt å komme seg ut litt med noen av mine nærmeste!
Etter filmen dro jeg og kjæresten hjem til meg, meeen vi kjørte ut igjen for å kjøpe mat på mcDonalds, noooe som var et av de dummeste valgene vi tok hahha, tuller ikke når jeg sier at magen min ble tjukk og feit etterpå :')
Dagen etter fikk jeg Noah hjem, og jeg brukte dagen på å rydde og slappe av. I går var jeg med å sang på G:19, og det var så kjekt! Elsker å få vært med på sånt, åh.

Så det var en kort oppsumering av helgen! Jeg og Desiree har derimot tenkt å ha en eller annen challenge, og vil gjerne at dere kommenterer noen challenger vi skal gjøre!


  • Én kommentar


    Line03.03.2015 kl.09:57

    Dere kan foreksempel krype rundt på et senter og klemme randomme folk, løpe og skrike rundt til dere blir hevet ut

    Skriv en ny kommentar

    hits