Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dark timesHei alle sammen!

Er en stund siden nå, tok meg en liten pause, nok en gang. Er veldig vanskelig å få til et bra blogginnlegg når dagene går i det samme hele tiden, og det ikke er lys ute så lenge om dagen så rekker sjelden å ta bilder til bloggen som faktisk ser bra ut, haha. 
Har ikke gjort så mye i det siste, på lørdag passet mamma Noah siden søsteren min skulle ha bursdagsfeiring, så jeg og Helene sminket oss sammen og tok bussen til byn og møtte søsteren min på hotellet de var på. Vi dro videre til byn etter det, møtte en del bekjente der og det var så gøy, åh. Hadde nesten ikke stemme når jeg kom hjem igjen, hah. 
Meget bra kveld!

Har forresten også fått meg briller, hahah.. Er ikke den som kler briller mest, men det må til. 


Haaaar også nesepiercing igjen. Og farget håret rød-ish. Hahah, godt med forandring.

Ja, det var vel det, blogger kanskje mer i kveld om jeg får tid, må jobbe med en innlevering og en presentasjon, wuhuu.

-Juliane

 • Rain
  Bilde tatt av meg.
  Såå, dere er nok lei av lange, meningsløse innlegg skrevet midt på natten av en tenåringsjente som ikke får sove. Jeg er selv veldig usikker på hva jeg skal skrive, jeg har så mange tanker og spørsmål jeg aldri får svar på. Hvorfor, hva, hvordan, hvem. Spørsmål om alt mulig, absolutt alt. Jeg er en som overtenker veldig mye, og går for mye inn på et tema og kan sitte i flere timer eller dager og plage meg med ett eneste spørsmål. Det er rart det der, vi går livet gjennom med så mange spørsmål vi aldri får svar på. Så er det jo de spørsmålene det ikke er meningen at man skal vite, for det bare er sånn. Men hvorfor prøver ingen å finne svar på det da?
  Jeg tror dette får holde for nå. Jeg føler jeg ikke har tid til å skrive et langt innlegg nå, for jeg har så mye å tenke på, hahah.
  Sov godt, alle sammen.
  -Juliane 
 • Mitt siste innlegg  Hei alle sammen!

  Tenk at i morgen er den siste dagen i 2014. Året har gått så utrolig fort, og det har skjedd så utrolig mye som fortsatt ikke har gått helt opp for meg. Det har vært veldig mange nedturer, men og mange oppturer. Noah begynte bl.a. i barnehagen, og jeg begynte på skole igjen. Jeg kvittet meg med mennesker som hadde negativ virkning på meg, og ble kjent med så mange fantastiske personer, Desiree som jeg fort ble veldig god venn med, og min fine kjæreste. Det er vel de to og Helene som har fått meg til å se mer positivt på alt, bli mer glad i meg selv og livet, og fått meg til å innse at det er helt ok å være seg selv. Jeg gleder meg til et nytt år med alle vennene mine, kjæresten min, sønnen min og familien min. Jeg lurer veldig på hvordan det blir, om det blir like bra som 2014, eller enda bedre. Jeg har satt meg en god del mål for neste år, så jeg håper bare jeg klarer å nå de.

  Fin genser, heh. Den er sååå god og myk!

  Dette blir nok mitt siste innlegg for i år. Jeg håper alle har hatt et fint år frem til nå, og at den siste dagen i morgen blir bra. Kan fortsatt ikke tro helt at vi snart er i 2015, og at jeg blir 19 i mars. Er jo ikke så lenge siden jeg var 13 og gikk på nattåpent på Huset, hahahaha. Neida, men herregud, tiden går så fort. 
  Er hvertfall veldig klar for et nytt år, det blir kanskje ikke så annerledes fra 2014, men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av året og skape mange fine minner.

  Godt nyttår, alle sammen!

  -Juliane
   

 • Let it snow  Hei alle sammen!
  Jeg har hatt en liten pause fra bloggen nå, har bodd hos min mor i noen dager og feiret jul der og sånt. Var kjempekjekt! Kan vise bilder av det senere, hvis dere vil.
  Det har komt sinnsykt mye snø her til Bergen, og jeg og Noah har allerede rukket å være ute og bygget snømann og spist grøt, og nå ligger han og sover luren sin. Tenkte vi skulle gå ut en tur igjen etterpå så jeg får tatt litt flere bilder.
     Her får dere dagens outfit i samme slengen, heheh!
  Nå må jeg rydde litt før småen våkner, vurdeeerer å lage en videoblogg etterpå men vi får se.
  Har dere hatt en fin jul så langt?

  -Juliane 

 • Winter Wonderland  Heisann!
  Åtte dager igjen til jul, og jeg har fortsatt ikke begynt på julegaver... Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal kjøpe til noen, vanligvis er jeg ferdig med gavene i god tid, men herlighet, så travelt det har vært den siste tiden! Eller, det er vel alltid travelt, men føler de siste ukene har flydd, har vært så mye å gjøre. 
  Det positive oppi alt dette er at det snødde noe sinnsykt igår! Jeg har seriøst ventet på snø siden sommeren, så jeg var gaanske fornøyd, hahah.

  Dette er heldigvis siste uken på skolen før det er ferie, og det gleder jeg meg veeeldig til. Trenger en pause fra skolen nå, det har blitt litt mye for meg merker jeg, pusher meg selv mye mer enn jeg burde og skuffer meg selv gang på gang... Men men, satser på at alt blir bedre etter ferien.

  Jeg tenkte jeg skulle begynne å videoblogge litt oftere og kanskje ha et tema for hver gang, kanskje sånn én gang i uken eller noe. Så hvis det er noe dere vil jeg skal snakke om, kan dere gjerne legge igjen en kommentar nå så kan jeg prøve å lage en video i kveld eller noe. 

  -Juliane
   

 • ...Then they left  "I will always be there for you", they said. 
                                                         Then they left.

   

   Jeg husker på barneskolen, så var jeg ikke den mest populære for å si det sånn. De første årene gikk greit, jeg var hun stille, sjenerte som helst aldri snakket i timen, og jeg hadde heller ikke særlig mange venner. En som var der for meg gjennom hele barneskolen, var Henny. Vi støttet hverandre veldig gjennom de årene vi ble mobbet, vi gikk gjennom det sammen, og taklet det sammen. Vi hadde såklart et par andre venner som ga oss god støtte, men Henny var alltid nr.1. Uten henne vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, hadde jeg gått gjennom alt det alene vet jeg ikke om jeg hadde klart meg videre til ungdomsskolen. Jeg slet veldig, ikke bare pga mobbing, men og mye personlig. Men likevel gjennom alt dette valgte Henny å forbli bestevennen min, til tross for alt dritet folk sa. 
  På ungdomsskolen gikk det mye bedre, jeg og Henny var fortsatt gode venner men jeg var mer med Helene nå. Møtte Helene sommeren før 8. klasse begynte, og vi bare klikket. Vi fikk mye drit på oss vi og, men Helene lærte meg å bli sterkere, og pga henne kom jeg meg veldig fint gjennom det meste uten å la det gå for mye inn på meg. Vi stod sammen, fightet det vi kunne, støttet hverandre og fant ut at det egentlig var helt ok at vi er sånn som vi er, og at vi ikke vil endre på det fordi noen personer ikke liker oss. Jeg var og god venn med Linn og Emilie her, og jeg lærte mye av en hver av de. Jeg fant og fort ut hvem som var ekte venner, og hvem som ikke var verdt å bruke tiden på, og det er noe jeg har tatt med videre. Det skjedde sinnsykt mye når jeg gikk på u.skolen, 
  På 1vgs på Bjørgvin ble ting vanskelig igjen, jeg kom i en klasse så og si uten noen jeg kjente, og den eneste vennen jeg hadde der var aldri på skolen, og jeg fikk heller aldri vært med han grunnet sjalusi. Jeg var mye alene i skoletiden, jeg slet veldig med konsentrasjon og skolearbeid og sov dårlig om natten, enkelte ganger sov jeg ikke i det hele tatt fordi jeg rett og slett gruet meg til skoledagen. Når vgs begynte mistet jeg og kontakten med mange fra u.skolen, alle hadde liksom sitt å styre med, og jeg ble veldig isolert og var som oftest bare med min daværende kjæreste, og jeg ble sjeldent invitert på noe. Selvom jeg hadde typen da, var jeg sinnsykt ensom. Jeg var med Helene en gang i blandt, men jeg merket at jeg hadde forandret meg en del pga alt som hadde skjedd, både på og utenfor skolen. Likevel var Helene den som aldri stakk av, hun har alltid vært der og er her fortsatt den dag idag. Og jeg har aldri vært så takknemlig for å ha en så god venn som har støttet meg gjennom alle disse årene, gjennom alle de dumme feilene mine, og alle de tunge tidene. Det er sykt hvor mye dritt hun har tålt fra min side, hahah.
  Når jeg ble gravid ble jeg enda mer isolert og deprimert. Jeg var med kjæresten nesten hver dag, og bare der skjedde det mye som gjorde at jeg ikke følte meg helt på topp. Jeg har innsett nå at jeg gjorde mange dumme valg, men men. Jeg var fortsatt litt med Helene, men ikke i like stor grad som før, og det kunne ta et par dager før vi snakket. Jeg sov enten veldig mye, eller veldig lite, og jeg følte meg veldig alene. Det er nok mye min feil og.
  Når jeg endelig hadde fått sønnen min, levde jeg i en liten boble en stund, det var liksom meg og Noah. Tenkte ikke på stort annet på et par uker, hahah. Jeg hadde da et friår, og jeg fant ut mye om meg selv, og jeg tok et par valg jeg nå i ettertid er glad for. Jeg flyttet ut, jeg ble 100% alenemor, jeg kvittet meg med venner som egentlig var falsk mot meg hele veien, og jeg fant fort ut hvem som var ekte. Helene var og er faktisk den eneste som har vært ekte mot meg helt siden sommeren før 8. klasse, hun har alltid vært ærlig og god mot meg, alltid støttet meg... Hun har rett og slett alltid vært en ekte bestevenn. Nå går jeg 1.vgs igjen på Laksevåg, og jeg har fått en del nye venner der, men jeg er mest med Desiree, og har blitt god venn med henne på kort tid. Hun er en helt fantastisk venninne, og jeg vet faktisk ikke om jeg hadde klart å komme meg på skolen om det ikke var for henne. Hun holder meg gående!

  Det jeg vil frem til her, er vel at det er sinnsykt viktig med venner, ekte venner. Det er de som har holdt meg gående, og uten de vet jeg ikke hvordan jeg hadde hatt det nå. Så tusen takk, Helene og Desiree, for at dere konstant holder ut med maset mitt, mine gale moments, og mine breakdowns. Spesielt deg Helene, du har jo holdt ut med humørsvingningene mine i nesten sju år! Det er utrolig, at vi har vært så gode venner i alle disse årene uten en eneste krangel. Gull verdt!

  Ble et litt rotete innlegg, men det er bedre enn ingenting!

  -Juliane
   

 • Bilder fra gårsdagen!


  Ja, dette er ikke hele dagen da, men er små deler av den. Jeg stod opp og fulgte Noah i barnehagen, kom hjem og slappet av før jeg stelte meg og gikk for å handle, sååå etter jeg hentet Noah og vi hadde spist middag var det øving. Spennende! Skal synge i kirken sammen med bandet Salutem, og jeg gleder meg veeeldig. Gjelder bare å kunne alle sangene nå!
  Nå skal jeg stelle meg litt, så jeg blogger mer senere!

  -Juliane 

 • Sykemeldt og drit lei  Hallo alle sammen!

  Ja, har vært litt vekke fra bloggen, for jeg har tydeligvis bihulebetennelse. Hurraaaa, antibiotikakur i 10 dager, og må i tillegg holde meg hjemme hele denne uken. Det er nok lurt, men jeg kjeder meg allerede, haha!


  Men oookei, greien er den.... I det siste, har flere PR-kåte gutter laget blogginnlegg om hvordan jenter skal se ut, at de bør operere silikon om de har små pupper, og så er det det der 50-kilo innlegget, haha... Patetisk. Men uansett, alle de her er sikkert ikke seriøse (håper for guds skyld ikke det) men uansett vil jeg bare si, hvorfor i alle dager gidde å se bra ut for alle andre, om du ikke føler deg bra selv? Liksom, hvorfor skal jeg sminke meg masse, og ta på fine klær fordi en annen person syntes det er fint? Skjønner dere hvor jeg vil? 

  Det jeg prøver å si er vel at, det beste du kan gjøre er å føle deg bra, sånn som du er. Gå med hva du vil, smink deg slik du vil, og føl deg så pen du vil og drit i hva alle andre syntes om det! Jeg har endelig innsett at jeg er unik, jeg ser ut sånn som jeg gjør, og sånn er det. Jeg vil ikke se ut sånn som dagens samfunn vil at jeg skal se ut, jeg vil se ut som meg. For jeg er unik, og det er alle dere og. Alle som "hater" på dere, de kommer mest sansynlig ikke til å være i livet ditt for alltid. Om noen år har dere glemt hverandre, og alle dør uansett. Hvorfor leve etter hva alle andre syntes, når du kan leve etter hva du syntes, og føle deg bra med det? 

  Jeg er så heldig at jeg har både venner, familie og en kjæreste, som alle er helt fantastisk, og nydelige! Jeg finner fine ting med de hver eneste gang jeg er med de, og det gjør meg så lykkelig selv å ha sånne posetive tanker om andre. Tenker bare, dere som finner fæle ting med andre, og mobber de pga det, dere må virkelig slite, for jeg får så ufattelig dårlig samvittighet bare jeg tenker noe stygt om noen. Lurer på hvordan dere klarer å fungere i hverdagen om dere bare ser negative ting, haha. Alt blir bedre når man prøver å finne det positive i så og si alt!

  Jeg tror jeg faktisk har skrevet et lignende innlegg før, men men! Man kan ikke høre det for ofte vel, at dere er nydelige på hver deres måte, og unik! Tenk på det, ingen er helt lik som deg, du er den eneste versjonen av deg.. Det er ganske spesielt! Så gjør det som gjør deg lykkelig, kle deg i det du føler deg fin i, og gi fingern i hva alle andre syntes!

  -Juliane 

 • Weekend  Ååh, er så deilig å ha planleggingsdag! Både skolen og barnehagen har fri idag, så jeg og Noah er hjemme sammen. Vi stod opp og begynte dagen med risengrøt, noe mini er veeeeldig glad i, og så gikk vi ut en tur. 

  Vi gikk ned til dammen og Noah elsker jo fugler og andre dyr, så han satt å gliste hele turen, hahah. Vi gikk og handlet før vi gikk hjem igjen, og nå ligger Noah og sover litt mens jeg har ryddet leiligheten. Gleder meg til han våkner så jeg kan begynne på middagen! Elsker middag, mmm.
  Jeg blogger nok mer senere, dagen min har ikke vært sååå interresant, men jeg tenkte at et kjedelig innlegg er bedre enn ingenting, hehe. Er det noe dere vil jeg skal skrive om, er det bare til å kommentere! Jeg er åpen for å skrive om det meste.

  -Juliane 
 • Lang dag  Hei!
  Denne dagen har vært såååå lang, var slitsomt å begynne på skolen igjen, men samtidig ganske ok, for det er bedre enn å sitte hjemme og syke seg, heheh. Etter jeg kom hjem har jeg ikke gjort noe særlig, har gjort ferdig en innlevering, og hørt på musikk og sittedanset. Fordeler med å bo alene, hahah!

  Jeg er ikke en smule trøtt lengre, sååå jeg ender vel opp med å sitte og kjede meg resten av kvelden mens jeg hører på musikk og sittedanser litt mer. Søkervennersomkansittedansemedmeg. 

  Uansett, fortsett å send inn spørsmål i innlegget under til spørsmålsrunden til meg og Desiree, vi svarer i morgen, mest sansynlig med video, såååå yes. Spørspørspør. 

  Dette ble et gaaanske kjedelig innlegg, men har ikke en dritt å gjøre på så why not.

  -Juliane

 • Tid  Helt utrolig at vi allerede er i november, dette året har gått så utrolig fort. Er ikke lenge siden jeg kom med toget hjem fra Oslo etter nyttårsfeiringen, er ikke lenge siden jeg såvidt klarte å gå i kjole pga varmen i sommer, er ikke lenge siden jeg var i 18-årsdagen til bestevenninnen min, første gang ute uten lille Noah, som allerede har blitt ett år og nesten tre mnd. Er litt skremmende at tiden har gått så fort, føler jeg ikke har fått gjort alt jeg skal, klarer liksom ikke helt å holde følge med tiden. Snart er det jul, så er det enda ett nytt år. Gleder meg veldig til neste år, det skal bli en ny start, for dette året har det vært veldig mye, både vondt og godt. Men jeg er klar for et nytt år, der det forhåpentligvis er mer godt enn vondt. 

  Dette året har hvertfall lært meg mye, jeg takler ting på en helt annen måte enn før, og jeg lærer meg å leve med følelser og sånt. Syntes livet er for kort til å bekymre seg over noe som kommer til å gå over uansett, eller lage drama ut av det minste. Jeg vil prøve å nyte dette, og leve et lykkelig liv mens jeg enda kan. Ironisk at jeg skriver dette når jeg egentlig er ganske trist, men dere skjønner poenget, hahah. 
  Ser hvertfall veldig frem til jul, det er den koseligste høytiden i verden, elsker å få feire med familien min med god mat, god stemning, og gode folk.

  Er hjemme fra skolen idag, for jeg er fortsatt syk... Har vært syk siden torsdag, og det begynner å bli rimelig kjedelig. Sitter å gruer meg til i kveld, for jeg vet at jeg kommer til å sitte og kjede meg, for det er så utrooolig ensomt når småen har lagt seg, og jeg tenker så sykt mye for tiden og har ingen her å snakke med og det blir så ugh, jeg vet ikke. Håper på å komme meg på skolen så jeg har noe å gjøre.

  Ble et kjedelig innlegg, meeen tenkte å kanskje komme med en videoblogg senere eller i morgen. Så stay tuned, eller noe.

  -Juliane 

 • Endelig  Endelig er det min tur til å si at jeg er lykkelig, denne uken har vært super! Jeg klarte meg flere dager uten å bli trist igjen, for det er veldig typisk at når kvelden har komt og når Noah sover, er jeg så trist at det å puste er slitsomt liksom, hahah. Men det ser endelig ut til at ting begynner å bli bedre! Jeg hadde mistet håpet når det gjaldt absolutt alt, jeg klarte ikke gjøre noe særlig annet enn å være mor og sånne "normale" ting, når jeg gikk ut var jeg bare ute, jeg følte ikke det var noe grunn i noe, når jeg snakket med folk fikk jeg ingen glede av det og jeg måtte for ofte fake latteren min, noe som er sinnsykt slitsomt i lengden. Men de siste dagene har jeg vært med noen hver kveld, jeg har hatt tidenes samtale med bestevenninnen min angående dette å være deprimert, angst, og folk generelt, skulle gjerne gjenfortalt alt, men da blir det garantert diskusjon her, og det er noe jeg ikke orker når jeg er i så godt humør, men, jeg er hvertfall sinnsykt takknemlig for å ha Helene, bedre bestevenn skal man lete lenge etter!
  Nå finner jeg glede i mange små ting, som er helt ubetydelig for andre. Hvis jeg går ut, og hører fuglesang og ser på hvor nydelig naturen er får det meg fort opp i humør, jeg kan beundre regndråpene på vinduet i en evighet, lyden av regnet, ja, sånne småting som man normalt ikke legger merke til. Elsker at livet mitt har blitt sånn, og jeg håper virkelig det forblir sånn og, for det er rett og slett herlig å leve. Jeg har så mange bra personer i livet mitt, og jeg setter så stor pris på hver og en. Dere alle har hjulpet meg og fått meg til å se så lyst på livet, skulle ønske dere visste hvor mye det betyr for meg!
  Nå skal jeg rydde litt før Noah våkner, lillegullet har blitt syk, så skal se om jeg kan lage en god middag til han, og gi han massemasse kos!

  -Juliane


  Har verdens styggeste le-tryne, men whatevs, jeg er lykkelig
   

 • Just another day  Hei alle sammen!
  Hadde egentlig tenkt å skrive et langt positivt innlegg om hvor sinnsykt bra dagen min har vært, men, denne dagen har faktisk ikke vært så sykt bra. Yes, nå skal jeg klage igjen!

  Jeg har desverre ikke så mye tid til bloggen nå som jeg går på skole og alt, er der til 15:30, så er det å hente mini i barnehagen, og er gjerne ikke hjemme før 17, og da skal jeg være med mini før han legger seg, og når han legger seg er det om å gjøre lekser, være sosial, lage middag, vaske hus, osv, osv... Er sinnsykt tøft, og når jeg i tillegg har tusen tanker i hodet gjør det ikke saken noe lettere.
  Ikke misforstå, jeg har det faktisk utrolig bra for tiden, men jeg har fortsatt et par tunge dager, noe som gjør alt kjipt, heheh.

  Vet dere hva, jeg klarer ikke blogge mer. Tenker på at jeg sikkert får stygge kommentarer om jeg skriver noe videre uansett, heh. Kommer et nytt innlegg om litt!

  -Juliane 

 • Changes through the years ~  Hei!
  Tenkte det kunne være morsomt å se på "forandringen" fra 2010-2014! Syntes selv jeg har forandret meg myye, både utseendemessig og i personlighet. Elsker å se tilbake på gamle bilder, gir så mange fine minner!  Hva syntes dere?

  -Juliane

 • I det siste
  Følg meg gjerne på instagram!

  Hei alle sammen!
  Shit, tiden har gått så fort. I morgen begynner jeg på skolen, Noah har begynt i barnehage, og han er snart ett år. 11 dager til! Hvor ble tiden av?
  Noah stortrives i barnehagen, glad jeg fikk mer enn tre dager til tilvenningen, tror både jeg og mini trengte det. Som sagt, i morgen er det skole igjen, etter ett år med "fri". Kjenner det skal bli godt å få en "vanlig" hverdag igjen, men tror det blir tøft og. Men jeg skal klare det, jeg klare det. Skal begynne 1. året om igjen, men denne gangen på medier og kommunikasjon på Laksevåg. Noen andre som begynner der?
  Planen min var egentlig å gå videre på salg og service på Amalie Skram, da hadde jeg begynt 2. året. Men, jeg kom desverre ikke inn. Veldig kjipt, men ikke noe jeg kan gjøre noe med, desverre.
   Ellers har vi hatt en veldig fin sommer, jeg og Noah har hatt mye å gjøre, og vi har hatt fint vær og bare kost oss. Har ikke reist noen steder i år, men det har egentlig vært veldig greit. 

  Har egentlig null motivasjon til å blogge, men har kjøpt nytt minnekort til kameraet nå så satser på at jeg skal blogge litt oftere. Nå må jeg legge meg før det klikker!

  -Juliane


   

 • Pain.

   
  Skal prøve å begynne å blogge "normalt" igjen snart. Må bare finne litt motivasjon først.

  -Juliane

 • 17. mai  Hei alle sammen!

  Jeg og Noah hadde en veldig koselig 17.mai feiring, fikk god frokost, rømmegrøt og hotdog til lunsj, så dro vi i besøk senere på dagen. Både jeg og Noah var veldig sliten, og jeg kjenner fortsatt at det var en lang dag igår.. Har vært helt utslitt i hele dag!

  Men alt i alt var det en veldig koselig dag!

  Nå har jeg vasket leiligheten, og sitter å tenker på hva jeg skal finne på i morgen, har jo meldt sykt fint vær så vil ikke sitte inne akkurat. Vurderer å ta en tur til byn å ta bilder eller noe, savner veldig å gjøre det, så har jeg noe å holde meg opptatt med på kvelden når Noah sover. 

  Har også laget ny header, vet ikke helt hva jeg syntes om den enda... Men men.

  Hva skal dere i morgen/har dere noen tips til hva jeg og mini kan finne på?

  -Juliane   

 • I don´t trust words, I trust actions  Jeg er en veldig åpen person som av og til deler litt for mye med vennene mine og folk rundt meg. Noe som har slått hardt tilbake på meg flere ganger. Hvor ofte hører man ikke ordene "stol på meg", "sier det ikke til noen", eller "jeg lover"? Og hvor mange ganger stemmer disse ordene? Veldig sjelden, desverre. Vet at mange lever etter den der "my best friend doesn´t count"-regelen, men enkelte ting er virkelig unødvendig å fortelle videre. Nå har jeg èn venninne jeg stoler fullt og helt på (hvis du ser bort fra familien), vi har vært bestevenner i seks år, og har aldri hatt en eneste krangel. Er veldig takknemlig for at jeg har henne<3
  Jeg har også veldig lett for å bli "lurt" og falle for ting folk sier, og hvordan folk oppfører seg.. Har møtt sååå mange falske folk, blir helt dårlig. Jeg har blitt brukt og såret flere ganger, noe jeg ikke skjønner at folk kan gjøre. Jeg har en liten sønn, så jeg er ikke en "normal" 18-åring. Jeg sliter mye med å bli kjent med folk, så når jeg først blir ordentlig kjent med en, er det veldig spesielt, haha. Men uansett, det at jeg ikke er som alle andre 18-åringer har visst gjort at mange har trekt seg vekk fra meg. Venner og andre. Nei, jeg kan ikke drikke meg drita og feste hver helg som dere, men det finnes mye mer i livet enn bare det. Ja, jeg må løpe frem og tilbake mellom stuen og soverommet hver kveld fordi Noah våkner om natten. Jeg må stå opp 4 ganger om natten for å gi Noah mat. Jeg er mer knyttet til Noah enn jeg noen gang kommer til å være med noen andre. Hvorfor stopper det deg i å bli ordentlig kjent med meg? Det er ikke bare ulemper med å ha baby, det er mange flere gode øyeblikk enn det er slitsomme/dårlige. 
  Jeg aner ikke hva folk hører om meg, men uansett hva det er, kom til meg før du snakker videre. Samme med alle andre dere hører ting om, alt stemmer ikke. Jeg vet at fremover skal jeg være mye mer forsiktig med hvem jeg stoler på, og hvem jeg velger å ta inn i livet mitt. For det er ikke bare mitt liv lengre, det er Noah sitt og. Han blir påvirket av alle valgene mine. Og han merker når jeg blir trist eller såret...

  Fremover skal jeg fokusere på Noah, og resten av familien, pluss de vennene jeg har som jeg kan stole på. De er gull verdt, alle sammen. Tror man må lete lenge for å få så gode venner, og en så fantastisk familie som jeg har. Kunne ikke tenkt meg noe bedre <3 Glad i dere alle sammen!


   

 • Gutten i mitt liv
  okei jeg så gal ut men seriøst, denne gutten her har endret livet mitt og gjort meg så lykkelig som jeg aldri trodde jeg kunne være! Elsker han mer enn noe annet, verdens fineste<3 Er så heldig! Er også så heldig som har fått en så blid og god gutt som smiler og ler hele tiden! Hadde det ikke vært for han hadde jeg nok fortsatt slitt noe grådig, det øyeblikket jeg fikk han i armene endret alt seg. Og han har blitt så stor! Årh, tiden går fort...<3

  ANYWAYS, idag var jeg og Noah som sagt hos mamma med stefaren min, Nathalie og Leander, og vi koste oss veldig! Spiste pizza og kake (noah fikk nudler, sånn på glass ofc), og fikk nydelige gaver fra dem, og fra tante og morfar. Tusen takk! Har vært en kjempefin feiring, var ganske heldig med været og! 
  Jeg legger ut bilder senere eller i morgen av hva jeg fikk. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden!

  -Juliane 


   

 • Happy birthday to me  Hei alle sammen!

  Da har den "store" dagen komt, jeg har bursdag og blir 18. WEHO. Skal til mamma senere, noe jeg gleder meg veldig til! Da blir det pizza, muffins og kake, pavlova <3 elsker den! haha. 
  Jeg merker foreløpig ingen forskjell (haha), føler meg helt normal. Gruer meg litt til å begynne på skolen da, ser for meg at folk kommer til å be meg kjøpe snus/røyk/drikke til dem, noe jeg ikke er så fan av... Men men!
  Noah har nettopp sovnet, og jeg har stelt meg. Har blitt veldig flink på å stelle meg raskt etter jeg fikk han, haha! Igår var jeg forresten også hos mamma, derfor jeg ikke blogget. Var hjemme i sju-tiden og da måtte jeg stelle Noah. Ble grøt og bading før leggetid. Han elsker å bade, er så herlig å se på! Gulvet på badet blir passe vått da men...
  Men ja, tenkte jeg kunne vise dere dagens outfit!  vakker ettervekst ellehhh?

  Litt dårlige bilder, og veldig sløv i trynet. Men okei! Hva syntes dere? Det meste er vel fra cubus. 
  Vet ikke om jeg kommer til å ta noen bilder hos mamma, men det ser vi!

  -Juliane 

 • coming up!  Hei alle sammen!

  Dro til mamma idag jeg, heheh. Var kjempekoselig, fikk hjemmelaget pizza og alt, gjett om jeg var fornøyd! Hihi. 
  Jeg gikk opp der, og været var forferdelig!!! Kom meg jo ikke frem, blåste så sykt masse, så måtte stoppe midt i bakken, hahah... Heldigvis begynte regnværet etter jeg hadde komt meg inn, flinke meg glemte regntrekket til vognen... Var også så heldig å bli kjørt hjem, hihi. Gleder meg til å være med de igjen på mandag! <3

  Ellers har jeg begynt å skrive fødselshistorien, men jeg er veldig i tvil om jeg faktisk skal publisere det... Uansett, så kommer det til å ta tid, er mye å skrive, og jeg husker jo ikke alt (litt pga ammetåke, litt pga jeg hadde så vondt da det skjedde), så må mimre veldig mye så ikke alt blir rot, haha. Noen som har tips til hva jeg kan blogge om i mellomtiden?

  På mandag fyller jeg 18, så tenkte at jeg kunne legge ut ønskeliste senere/i morgen. Glæd mæ!

  Hva har dere gjort idag?

  -Juliane


   

 • last night  Hei alle sammen!

  Dagen/kvelden i går var helt super, jeg stoooorkoste meg! Var litt ekkelt å være vekke så lenge fra småen så lenge, men gikk helt fint! Jeg fikk være ute i fire timer før han ville ha meg hjem, noe jeg syntes var mer enn lenge mtp at det var første gangen, haha.


  Dette gikk jeg med, følte meg ikke helt trygg på kjørtet bare, det var xs og falt rett av, så måtte feste det med sånne nåler... og de spratt av flere ganger iløpet av kvelden, så Linn måtte redde meg et par ganger, haha! Men var veldig kjekt, møtte jo en del nye folk, og jeg pleier vanligvis å sitte alene i en krok og være sjenert, haha... Not this time! Hihi.
  Jeg dro hjem i halv elleve tiden, og kjente når jeg satt meg i bilen hvor trøtt jeg plutselig ble, haha. Var sååå deilig å komme hjem til Noah, selvom han ikke ville sove med det første. 
  Men nå skal jeg lage grøt til småen, blogges senere!

  -Juliane

  (sorry for dårlige mobilbilder, hadde ikke strøm på kameraet...)
   

 • Weho  Hei alle sammen!
  Må bare beklage fraværet mitt her, har rett og slett vært for lat til å blogge... Skal prøve å skjerpe meg!

  Idag har godeste Helene bursdag, så senere skal jeg til henne og feire det. Gleder meg! Så senere legger jeg ut hva jeg går med/hvordan jeg ser ut.
  Liten sneakpeak:
  Dette blir bra!

 • En sånn dag  Hei,

  unnskyld for at jeg ikke har blogget før nå, jeg satt meg ned flere ganger idag og begynte å skrive. Så stoppet det opp, og jeg ante ikke hva mer jeg kunne si. Overskriften var "fin dag!", men denne dagen er desverre ikke så fin.
  Jeg vet ikke hvorfor, jeg har bare et par dager jeg ikke føler meg helt på topp, og da vil jeg helst bare drite i alt og bare være med Noah. Så jeg gjorde det. Noah holder på å få tenner i tillegg, så han er litt grinete, så vi har bare kost idag. Han har sittet på fangen mitt eller vært i armene mine i hele dag. Noe jeg egentlig syntes er ganske koselig. Han vokser veldig fort...

  Kontrollen gikk fint, og Noah smilte og maste veldig mye med alle der oppe. Når jeg var ferdig der handlet jeg litt og gikk hjem. Jeg og Noah sov ganske lenge siden han ikke sov i vognen. Men kjente at jeg trengte det. Jeg lagde middag og spiste, etter det lekte jeg med Noah. Han har nettopp lagt seg, noe jeg og kanskje burde... Jaja, venter litt.
  Haha, jeg føler dette innlegget blir skikkelig dårlig siden jeg er i dette humøret.

  Akkurat nå vil jeg bare skrike, jeg har i tillegg fått en skikkelig selvtillitsknekk oppå alt som har skjedd. Prøver å jobbe med det, men er virkelig ikke lett, heheh. Noen som har tips?


  Årh, har lyst å gå ut og ta bilder, men er for mørkt. Har fått skikkelig sansen for å ta bilder igjen, merker at jeg har savnet det. Samme med tegning, har lyst å tegne noe hele tiden, men har så liten tid. Og når jeg har tid er jeg for sliten, haha.
  Nei, vi får se hva dagen i morgen bringer. Nå skal jeg slappe av, så får vi se om det kommer et nytt innlegg senere.

  -Juliane
   

 • This is love  Hei alle sammen!
  Nå har Noah badet og lagt seg for kvelden, og jeg sitter og ser på film. Noen som har sett Cyberbully? Hvis ikke bør alle skru på FEM nå, det er en veldig bra film med et viktig budskap! Gråter hver gang, hahah.

  Uansett, Nathalie og Leander kom idag, var kjempekjekt! Noah elsker Leander og smiler til han hele tiden, tror de blir gooode venner når Noah blir eldre! De lekte så fint sammen idag, var helt herlig å se på.

  godguttene!

  Dagens middag var pasta/pølseform, altså pasta, pølse og pastasaus blandet sammen i en form med ost på toppen og inn i ovnen i 15min.

  det var så godt, årh. Elsker mat.

  Etter det slappet vi av litt. Leander satt og tegnet og Noah spiste middag, som han ikke likte så godt, hahah... Han elsket pasta og brokkoli, men grønnsaks- og kalvegryte var ikke like godt...
  Jeg lagde cupcakes til oss, med blå topping!
  Jeg bruker bare vanlig toro-pose til muffinsen, heheh..
  Til toppingen bruker jeg:

  4dl melis
  en pakke kremost naturell
  50g margarin

  Det beste er å bruke mikser når du skal blande det sammen, da blir det ikke så klumpete....

  dårlig bilde, men ååårh så gode!


  Tantekos!

  Nei, nå skal jeg se videre på filmen, ta meg en dusj og legge meg! I morgen er det som sagt tidlig opp, det blir liiiitt vanskelig, er vane med at småen sover til 10-11... Heheh.

  Blogges!

  -Juliane 

 • Latest insta-moments
  Følg meg gjerne på instagram HER !

  Nå sover Noah, og jeg holder på med middagen, og snart kommer Nathalie og Leander på besøk. Gleder meg! Blir ikke noe bollebaking idag, blir heller cupcakes, åååh.
  Denne uken blir forsåvidt rolig, imorgen blir det tidlig opp og legekontroll med Noah. Er helt vanlig altså, er 6mnd kontroll, så er ikke noe i veien med han! På tirsdag blir det gruppe, også tror jeg jeg er ledig resten av uken. Så hvis noen vil være med meg såååå....<3<3<3 hehe neida joda.
  Idag har jeg vært skikkelig effektiv, jeg har vasket heeele leiligheten, og det føles så bra! Blir i så dårlig humør når jeg må sitte å se på rotet fordi jeg ikke orker å rydde, haha...
  Om 8 dager er det bursdag, legger sikkert ut min dyre ønskeliste her... Haha, aner ikke hva jeg skal ønske meg! Noen som har tips til hva jeg kan ønske meg?
  Blogger mer senere, nå må jeg bli ferdig med middagen!

  -Juliane 

 • Det å være ung mor  Hei.
  Tenkte bare å skrive litt om hvordan det er å være i min situasjon, som ung mor. Håper bare ingen misforstår noe, for jeg er verdens lykkeligste, og kunne ikke drømt om å ha det bedre.

  Jeg er jo "bare" 17 år, og fortsatt tenåring. Jeg føler meg nok som en hver annen tenåring, bortsett fra at jeg har en sønn. Jeg gråter mye, ler mye, har syke humørsvingninger, forelsker meg, blir såret, har dårlige dager og gode dager. Akkurat som en tenåring. Jeg sminker meg for å se bra ut, og føle meg bra, fikser håret, og kler meg i akkurat det jeg vil. Og jeg elsker å sminke meg.
  Føler det er en "regel" at småbarnsmødre skal ha håret i dott, være usminket, og gå med hullete, grisete klær som er alt for store, samtidig som vi skal være gretne.
  Jeg er veldig positiv og blid, og jeg smiler til alle som smiler til meg, av og til smiler jeg til folk bare for å være hyggelig.

  For ikke så lenge siden var jeg på senteret for å møte Helene, Noah våknet og ble urolig i vognen, så jeg tok han opp på fanget. Det var kjempemange som smilte til meg og snakket til Noah. Men dette tenkte jeg ikke noe særlig over. Det jeg tenker på etter den episoden, er alle blikkene jeg fikk. En voksen (!!!) dame stod rett ved siden av meg og sa til mannen sin "herregud, unge jenter med barn altså...", og nei, det var IKKE på en positiv måte. Hvor er respekten til folk? Jeg er 17 år, og hun var GODT oppe i 40. Hvorfor er det så negativt å være ung å få barn? Noah er heldig som får en ung og sprek mor som gidder å være med på ting med han, istedet for sånne gretne damer! (Og neeeeiii, jeg mener ikke at eldre er dårlige mødre eller noe, men hun som sa det.... wow)
  Før i tiden fikk alle barn når de var på min alder, fikk også høre at jordmor at min alder var egentlig den perfekte alderen å få barn i, for kroppen heles fort, og fødselen går som oftest knirkefritt.
  INGEN kan dømme meg før de vet hvordan jeg er med Noah. Jeg har fått masse skryt av alle rundt meg, og helsesøster har sagt at hun ser godt at Noah har det veldig bra hos meg. Og det vet jeg han har, ellers hadde han nok ikke smilt så mye.
  Og forresten, merket at mange jeg gikk på skole med før prøvde å se oppi vognen, kan dere ikke plis heller komme bort til meg og spørre om dere kan få se han? Blir myye mindre kleint.

  Jeg merker godt at jeg passer til dette, jeg elsker å være mamma. Hadde aldri trodd at det skulle være så gøy, spennende, spesielt, krevende, og ikke minst slitsomt til tider. Men dette er det beste som har skjedd meg. Jeg kunne lett vært hjemmeværende mamma til jeg dør, haha. Neida, men dere skjønner hva jeg mener.
  Jeg begynner på skolen igjen til august, og jeg lurer på hvordan reaksjonen til de jeg går i klasse med blir når de får vite at jeg har en sønn. Jeg gleder meg veldig til å begynne uansett, selvom det føles ut som det er en evighet til, selvom det bare er 5mnd.. wow.

  10. mars har jeg også brusdag, jeg blir 18 år. De fleste ville feiret dette med fest og alkohol, men jeg vet ikke om jeg får feiret dagen min på den måten. Noe jeg hadde gledet meg veldig til, men det er sånne ting man må sette på vent når man har en baby. Så blir nok ikke feiring før om noen måneder, haha. Nei, jeg vet ikke hva som skjer. Jeg kommer nok garantert til å klare meg uten alkohol, og kose meg. Vennene mine vil sikkert være med meg selvom jeg ikke kan drikke enda, hahhah. Jeg har jo aldri vært helt gal etter festing, tro det eller ikke, så tror det skal gå helt fint. Dagen kommer for meg og!

  Nå sover Noah, jeg skal snart lage middag, så skal jeg slappe av foran TVn i hele kveld. Er rart hvor ofte jeg blir bedt med på fest NÅ i forhold til før, ble aldri bedt før. Vet ikke om folk gjør det for å gjøre meg sjalu eller fordi de faktisk vil ha meg med. Haha, jeg tenker FOR mye. Men alle må uansett ha en fin lørdagskveld, uansett om dere er drita eller edru!

  -Juliane

  Et veeeldig gammelt bilde fra jeg var gravid... ca ett år siden. Åh, nesepiercing... Lost love.
   

 • Trilletur  Hei!
  Nå har jeg og Noah nettopp våknet, heheh...
  Jeg og Noah stod opp kl 10 idag og gikk ut for å møte pappaen hans på senteret. Vi gikk litt rundt og snakket, Noah sov stort sett... 
  Når han våknet gikk vi bort til dammen, og gikk en runde der før vi gikk hjem. Var gaaaanske deilig å komme seg ut igjen, hvertfall i dette været!

  Her er dammen, pleide å gå her med farmor og søksene mine og mate endene. Gleder meg til Noah er gammel nok til at vi og kan gjøre det, og skape like fine minner!
  Noah hadde halvtårsdag i går, hvor sykt er ikke det? Har lurt på om jeg skulle dele fødselshistorien med dere, men vet ikke om det blir for personlig siden det er våres øyeblikk, hvis dere skjønner. Skal tenke på det!
  Storesøs kom en tur innom tidligere idag, fordi jeg er selskapssyk. Neida, hun skulle hente noen klær, men jeg eeeelsker å få besøk såååå...
  I kveld blir vel nok en avslappende kveld alene, hvis dere ikke har skjønt det så er ikke jeg og barnefaren sammen lengre. Jeg har det hvertfall bra tross alt som har skjedd, selvom humøret er så som så. Kommer seg vel med tiden, har jo familien og vennene mine her! Evig takknemlig for de, åh.
  Men ja, jeg får se hva jeg finner på å blogge om senere! Noe spessielt dere vil jeg skal skrive om? Vil dere ha videoblogg? Isåfall må dere si av hva, hahahah.
  Blogges!

  -Juliane

  dagens outfiiiiiiit 

   

 • Dinner  Hei!
  Akkurat nå er både jeg og Noah ferdig med middagen, og han ligger fornøyd og leker! 

  Noah sin delikate middag, mmm. Luktet sykt godt da (pasta og brokkoli)

  Min middag! Wok og ris, ååååh. Elsker den isteen, minner meg om sommer!

  Glad og fornøuyd, haha!

  Elsker at jeg kan lage middag når eg vil , og bestemme akkurat hva jeg vil ha! Hahah. Tror det blir en rolig kveld for oss to, deilig å være alene av og til og kose oss <3 årh, er verdens heldigste føles det ut som! Planen tidligere idag var å gå ut og kjøpe inn masse drittmat, men fant ut at jeg har muffins jeg kan lage, så da blir det heller det! Gleder meg, gøy at bakelysten har komt tilbake. Vet ikke om jeg blogget om det, men jeg bakte sykt mye når jeg var gravid, og elsket å lage mat! Var litt slapp på dette en stund nå, har vært mye sliten og nedfor, men tror det går oppover nå! Snakker endelig mer med vennene mine, tror det er mye derfor!
  Nei, nå skal jeg gå og ta opp Noah og leke litt med han før det blir for sent.
  Blogges!

  -Juliane 


   

 • Bilder av leiligheten!  Hei!
  For leeenge siden lovet jeg å legge ut bilder av leiligheten, men jeg klarte det ikke på mobilblogg.. Men nå, etter tusen ommøbleringer, kommer det!

  Her er det første dere ser når dere kommer inn, gangen/masse rot... Døren til høyre er inn til boden

  så er det en dør til venstre og, der er badet! Maaaasse lys, det så ikke sånn ut når jeg flyttet inn, men det ble "pusset opp".

  Her er fra stuen og ut i gangen

  stuen

  stuen mot terrassen

  Kjøkkenet (har stue og kjøkken i ett)

  utsikten min fra terrassen

  litt details!

  Så det var vel det, Noah ligger å sover, så blir ikke bilder derfra, heheh. 
  Jeg trives veldig godt her, hvertfall nå som det går mot lysere tider. 
  Hva syntes dere?

  -Juliane 

 • Nytt design!  Hei alle sammen!
  Jeg har nå fått mobilt bredbånd, så nå slipper jeg den mobilbloggingen. HAPPY!

  Jeg har også (endelig!) fått fikset på designet. Elsker det!

  Akkurat nå sitter jeg og slapper av, Noah sover, stapper i meg kjeks (fyfy, haha), og planlegger ukens middager.
  Jeg har desverre ikke peiling på hva jeg skal blogge om, humøret har ikke vært det beste i det siste så motivasjonen er på bunn. Jeg har begynt å trene (igjen), men nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å fortsette. Må bare bli litt strengere med hva jeg putter i kroppen...
  Skal prøve å blogge litt oftere nå som jeg har nett!
  Lots of love!

  -Juliane 


   

 • Lange dager  *INNLEGGET BLE SKREVET I BEGYNNELSEN AV DESEMBER*
  Hei!
  Er en stund siden nå..
  Har ikke blogget fordi jeg bare har mobil, og det er ikke like moro. Får ikke redigert bilder eller lagt ut bedre bilder enn dem jeg har.
  Har også bare mobil fordi nå har jeg flyttet! Eller, er nesten 1mnd siden men... Jeg begynte på et innlegg for en stund siden men valgte å droppe det, ble så dårlig.
  Jeg trives hvertfall veldig godt i den nye leiligheten, stor og fin. Selv om jeg er litt redd om kveldene og veldig ensom da, har jeg og Noah det veldig bra sammen. Liker liksom å styre meg litt selv, liker å vaske og rydde mitt eget sted, lage egen middag, dekorere mitt eget sted.. Her om dagen ommøblerte jeg tilogmed! Haha. Godt i gang!
  Noen dager er hvertfall lengre enn andre... Har kjent på ensomheten et par ganger, spessielt når Noah sover og jeg sitter å råtner foran TVen. Wuhu. Men tror det blir bedre fremover nå! ;)
  Kan legge ut litt bilder av leiligheten min, uredigerte og fæle bilder, usj, hahah... Så får dere ha en god natt!

  *edit: bildene kom ikke med når jeg lagret innlegget... Prøver igjen i morgen*
  *edit: har ikke bildene lengre... Hahahah*
  KOMMER NYTT INNLEGG I NATT/MORGEN

 • Regn, regn, regn...  Hei alle sammen

  Typisk dag i Bergen, masse regn. Er så lei, vil heller ha snø eller sol! Men istedet får vi haggel og regn...

  men er litt koselig og, da.

  Idag fikk jeg besøk her hjemme av helsesøster, før jeg gikk på Ung Mor gruppe her i Kleppestø. Koselig som alltid! 
  Har ikke skjedd så mye ellers i det siste, bortsett fra at jeg har fått meg leilighet! Er så glad, gleder meg faktisk til å ta ansvar for alt selv, så har jeg noe å holde på med om dagene. Men det beste blir vel å lage egen middag og prøve ut nye ting, har blitt forelsket i å lage mat. Så det blir bra!
  På søndag er det altså dåp, så det er hovedfokuset nå. Gleder meg også masse til det, men har alltid den skrekken for at jeg kommer til å drite meg ut på noen måte, eller at jeg snakker så lavt og presten sier feil navn... Hadde jo vært typisk. 
  Men bortsett fra det gleder jeg meg! Er litt lei meg for at jeg ikke kan gå med bunad (hvorfor finnes det ikke bunader som er tilpasset amming?) for det er så fint, herreg.... Men skal heller gå med en nydelig bluse og et kjørt. Selvom alle med bunad blir finere enn meg :( Neidajodakanskje.
  Har også begynt å tenke på å gå ut og ta mer bilder, for merker at savnet har komt nå. Men er ikke så mange steder å gå med barnevogn som er rolig og lite folk.. Syntes det er dødsflaut å gå rundt med kamera og ta bilde av tilfeldige ting, hahaha. Jeg er en flau person...
  Skal ikke bare ta dagens outfit da? Hahahha.  dagens outfit: poser under øynene.

  Neida, men herregud har vært så trøtt i dag. Gleder meg til å sove. Men først er det mat! 

  -Juliane

   

 • 28.10.13  Hei!
  Dagen idag har allerede gått så fort, stod opp klokken ni og var lys våken... Lille Noah sov så godt, så jeg stod like greit opp. Har snakket mye om å begynne å trene litt, men ender alltid opp med at jeg utsetter det til i morgen.. Men i dag begynte jeg faktisk litt! Søkte på BeFit på YouTube, og har begynt å trene mage... Bare sier med en gang at jeg ikke gjør dette for å bli tynnere eller gå ned i vekt, gjør det for å bli bedre trent og gå OPP i vekt! Veier bare 45 kilo nå, og det er alt for lite.. Så etter en time med trening var jeg allerede sliten, jeg er så lite trent at... Men er glad for at jeg har komt i gang og gleder meg til å fortsette !
  Men lurer på om noen av dere har link eller noe til en god matplan? Helst ikke noe som er for avansert/tar lang tid å lage da jeg har en liten knøtt å ta meg av i tillegg!
  Han er forresten to mnd i dag, og forandringen fra han var født er så stor... Han snakker mer, smiler masse, har mer bevegelser, kan rulle til siden, og fester blikket og følger mer med! Er så koselig, åh. Er så spennende å følge utviklingen hans!
  På onsdag skal vi opp på helsestasjonen igjen og måle og veie han, sist vi var der hadde han vokst 7 cm (siden han ble født) og veier nesten 5kg! Vokser såå fort...
  Yes, var bare en liten update på dagen så langt, kos dere videre i dag!

  -Juliane

 • 19.10.13  Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten min herlige sønn... Dagen i dag har vært både god og dårlig. Jeg tenker så masse at tårene begynner å trille, jeg har hodepine, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Jeg våknet i dag, og følte meg fæl... Og det første Noah gjør til meg når han ser meg er å smile.. Han ligger og sover så søtt her nå, og ser ut som en liten engel..
  Men nå har jeg begynt å tenke for mye igjen.. Hva som er galt, hva som er rett... Vet ikke hva jeg skal si for å gjøre ting bedre. Jeg er ikke flink til å snakke. Jeg gråter for mye. Men ingen skjønner hvorfor jeg begynner å gråte. Dette ble et ganske meningsløst innlegg.. Men jeg måtte skrive det.

 • Update  Hei alle sammen!
  Tenkte jeg kunne komme med en liten oppdatering, er en stund siden sist, men er ikke så mye å si egentlig, hehe... Har skjedd mye, men vet ikke om det interesserer dere. Dagene går stort sett i å være hjemme med småen, kontroller, legetimer, så går jeg i en gruppe hver tirsdag med andre unge mødre, og koser meg veldig der! Småen er allerede fire uker gammel, og har vokst noe grådig, men er fortsatt sååå liten! Koser meg virkelig utrolig masse med han, fikk se et lite smil i går og var helt i hundre, fine gutten min!
  Aner virkelig ikke hva jeg skal skrive om, men er koselig å se at så mange leser når jeg først skriver! Tenkte å prøve å begynne å ta litt bilder igjen, kanskje ta med kameraet ut og se om jeg klarer å være kreativ, haha. Kommer til å dele det her om jeg klarer å få noen gode bilder!

  Spør igjen: er det noe dere vil lese om, eller har forslag til hva jeg kan skrive?

  -Juliane

 • Hjemme igjen  Hei alle sammen!
  Nå er jeg endelig hjemme igjen, eller, kom hjem i går, og det er virkelig herlig! Sengene på klinikken var ikke akkurat de beste... Men kom hjem i går i 12-13-tiden om jeg ikke husker helt feil nå, kjæresten ble med og vi satt og koste oss sammen med lillegull, selvom han sov for det meste...
  I dag har han vært våken kjempemasse, stod opp med han halv ti og han har bare duppet litt før han igjen var lys våken! Sov også en halvtime med han i sted, derfor det ikke blir så mye blogging og, for jeg prøver å sove når han sover, og i tillegg blir det bare mobilblogging foreløpig for jeg orker rett og slett ikke pc, haha... Må også takke for alle gratulasjoner, herlige dere altså!

  -Juliane

 • 28.08.13  Hei alle sammen !
  Blogger fra telefonen nå, og hater det.. Men jeg er ikke hjemme før i morgen eller på fredag, ble innlagt med rier i går kveld og 5 timer senere kom gutten vår endelig ...<3
  kan blogge mer om det når jeg kommer hjem, skal kose meg med lillegutt og pappa nå.<3
  -Juliane

 • Høst - inspo  Hei alle sammen!
  Nå nærmer høsten seg, og jeg kan faktisk si at jeg gleder meg litt... Store, gode klær, vepser og andre stikke/bitedyr forsvinner (dere ANER ikke hvor redd jeg er for de, haha!), og så savner jeg på en måte den kulden som er om høsten? Haha, høres så rart ut, men det er bare noe spessielt med høsten! Har hvertfall veldig lyst å prøve å begynne å ta med kameraet ut litt mer da, savner virkelig å ta bilder nå, eneste som blir tatt bilde av for tiden er vel... meg, haha, og små detaljer rundt om kring da. Så er på tide med en tur ut å lufte kameraet!
  Men, tenkte jeg kunne dele litt høst-bilder med dere, bare fordi jeg syntes det er så fint, hahaha. Alle bildene er fra WeHeartIt.

  Sååå koselig! Hihi

  Håper og tror denne høsten, og resten av dette året blir bedre enn det var i fjor... Var så skolelei, slet så mye med å bare åpne øynene om dagen, slet egentlig med alt, haha..
  Kjenner at det faktisk var helt greit med et friår nå - selvom jeg snart får heltidsjobb som mamma, hihi. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok gått på skolen, men er redd jeg hadde hatt så lite motivasjon at jeg ikke hadde klart det... Selv om det er litt trist med tanke på at jeg fikk plass på akkurat den skolen jeg ville, på akkurat den linjen jeg ville.. Begynte å gråte fordi jeg ikke kunne gå der, sånn seriøst... Hormoner.
  Nei, får prøve igjen å se om jeg kommer inn på noe kjekt neste år som jeg forhåpentligvis vil trives med, der klassemiljøet er bedre enn det det var i fjor... Vi får se!

  -Juliane
   

 • Outfit, igjen  Hei alle sammen!
  Nå er jeg på vei til byn, men før jeg gikk skiftet jeg selvfølgelig klær fem ganger til før jeg dro.. Så tenkte å ta en liten "update" på det, haha!


  Har bestemt meg for å ikke bry meg om noe i dag, så nå skal jeg ut å vise frem magen til verden! Haha, stirr til dere dør. Neida.

  Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag, men blogger sikkert i kveld en gang... Sprekkferdig. Jaok.

  Hvis det er noe som helst dere vil jeg skal skrive om, så legg igjen en kommentar når som helst, så gjør jeg det! Haha. Har tatt litt bilder i dag og faktisk, bare av sånne småting da, men kanskje jeg deler dem senere hvis jeg føler for det... 

  Hva skal dere i dag?

  -Juliane

   

 • Breakfast  Hei alle sammen!
  Tok meg for en gangs skyld god tid til å lage frokost, og var faktisk ganske herlig å ha energi til å gjøre det? Haha.
  Jeg sovnet hvertfall til slutt i går, aner ikke når, men våknet hvertfall igjen klokken halv fem og var så varm at det var helt sykt... Flinke meg sovnet med pysjamas i varmen...
  Men nå er jeg våken og klar for en ny dag!

  Gooode gode frokosten, eple, appelsin, druer og vaniljeyoghurt

  Har også rukket å stelle meg litt, ryddet litt på rommet og ja. Nå sitter jeg bare her, haha. Prøvde å ta noen outfit-bilder, meeen er ikke helt komfortabel med slike bilder, haha...

  Her er det jeg fikk til liksom, har i tillegg dårlig hårdag så måtte ta håret i dott... Og det er noe jeg virkelig ikke liker. Men men.

  -Juliane

   

 • Tanker  Hei!
  Må virkelig få takke alle dere som har lagt igjen kommentarer og sendt meg meldinger på facebook, dere er fantastiske alle sammen! Hadde ikke trodd folk skulle bry seg så mye, med tanke på at det var et ganske langt og kjedelig klageinnlegg, haha... Men tusen takk uansett, vet ikke hva annet jeg kan si..<3

  Nå har natten kommet igjen, for et par minutter siden var jeg smilende blid og klar til å få en god natts søvn.
  Og selvfølgelig, hva skjer? Så fort jeg lukker øynene kommer alle slags rare tanker. Tenker på dagen som har gått, ting som har blitt sagt, detaljer jeg tenker over nå, ting som har skjedd i fortiden, alt. Så da ender jeg opp med å ligge å stirre i veggen, og vet ikke helt hva jeg skal ta meg til. Sove er hvertfall ikke noe mulighet nå, det går virkelig ikke å sovne med så mange tanker surrende rundt.
  Alt jeg vil er egentlig å ha en her ved siden av meg nå som jeg bare kan fortelle alt til, som kan gi meg svarene på hva jeg skal gjøre, som kan svare på hvorfor enkelte ting har blitt som de har blitt, og som kan svare på hvorfor det må være sånn...
  Er sikkert ingen av dere som skjønner hva jeg snakker om, haha... Men må bare skrive ut nå mens jeg klarer, må bare få ut litt etter litt, så jeg kanskje føler meg litt lettere og får sove...

  Nei, nå har de siste to innleggene mine vært ganske kjipe, så kan vel avslutte dette litt positivt...

  Dagen i dag var veldig fin, og jeg har kost meg masse. Dro ut til kjæresten og var der en stund, før vi dro ut til noen venner og var der resten av dagen. Hadde en liten tacokveld og kan si at det er sjelden jeg ler så mye på en hel dag... Kanskje fordi jeg sover så mye ellers? Haha, neida... Men jeg koste meg, selv om magen begynner å bli stor og tung og jeg av og til trenger hjelp til å reise meg (bra syn, lover), så har dagen vært god! Hadde jeg bare fått sove så hadde alt vært perfekt, hahah..

  Tenker at jeg setter på en film eller noe, muligens bli trøtt av den, og klarer å sove... Men er i tillegg så varmt og jeg er ørken i kjeften, så må jo ta meg drikke hvert femte minutt nesten, så må jeg selvfølgelig på do rett etter jeg har drukket LITT (fordel med å være gravid....nei), så fortsetter det sånn i hele natt sikkert.. Neida, joda, kanskje. 
  Håper bare småen kommer snart, for nå er jeg ganske øm i ribbena etter all sparkingen og strekkingen, ryggen er vond, og kynnerene begynner å bli så utrolig plagsomme! Men samtidig, kommer jeg til å savne magen min altså, haha. Trenger liksom ikke holde rundt en pute lengre, kan holde rundt magen. I tillegg er det et fint bord til vannflaska eller småting, haha! Nei nok nå.
  Skal ta meg en joggetur i trappene i morgen og se om det faktisk hjelper.

  Okei, nå tuller jeg, orker virkelig ikke noe jogging i trapper eller andre steder... Skal slappe av nå mens jeg kan! Hahaaaææææ.

  Nei men greit, hvis dere vil lese mer av tullet mitt så må dere gjerne followe meg på twitter (HER), er mer aktiv der for å si det slik.
   

  God natt alle sammen!

  -Juliane

  sløyfeeeee
   

 • Helt ærlig  Okei, nå må jeg få ut litt her....
  For å si det sånn - jeg er fullstendig klar over at jeg har en stor kul på magen. Jeg er klar over at jeg er gravid, jeg er klar over at jeg går som en tulling av og til (er ikke alltid lett å gå når man er høygravid), og jeg er fullstendig klar over at jeg ikke ser ut som en forbanna supermodell.
  Jeg er dritt lei av alle dere idioter som MÅ stirre på meg, MÅ le av meg og MÅ slenge drit "uten at jeg hører det". Og såklart dere som snakker drit høyt med vilje bare for å såre meg. Enkelte av dere kjenner jeg ikke en gang, så hva er vitsen? 
  Jeg har slitt med dårlig selvtillit så lenge jeg kan huske nå, til og med når jeg var tynn følte jeg meg feit (men ser nå at jeg nesten var alt for tynn), jeg ser tydeligvis ut som en fisk i trynet, jeg går skjevt, jeg har for kort hår, jeg har for små pupper, for lange ben, for tynne armer, jepp, det er alltid ett eller annet som jeg blir mint på HVER DAG av en eller annen.
  Jeg er fullt klar over at jeg ikke er noe "eyecandy" for noen, men det at dere faktisk har klart å knekke meg så mye at jeg sliter foran min egen kjæreste... Ja, hva kan jeg egentlig si?
  Dere har oppnådd målet deres, dere har såret meg, knekt meg, fått meg på bunn. Gratulerer, håper dere er stolt.
  På grunn av dere går jeg hver dag og er redd for å faktisk miste kjæresten min fordi jeg er gravid og "feit" og i tillegg har alle disse feilene, jeg er redd for at vennene mine skal trekke seg unna når de faktisk ser hvordan jeg ser ut nå (møter sjelden vennene mine for tiden, og når jeg gjør det går jeg som oftest med stooore klær), jeg er LIVREDD for de tingene faktisk.
  Jeg aner ikke hva verken typen eller vennene mine faktisk syntes om meg. Får jeg høre noe fint om meg selv kan jeg føle meg bra i kanskje 2 minutter, før tanken om at det var løgn slår inn.
  Har fått høre av både nære og ukjente at jeg er vakker som gravid, og jeg har dager der jeg elsker å gå gravid fordi jeg vet at jeg bærer på det beste som kunne skjedd, men det er samtidig veldig vanskelig å huske de gode tingene som blir sagt når man får dritt på seg.  

  før og etter bilde - litt dårlig det første, men dette er altså overgangen fra 46 kilo og normal, til 57 kilo og gravid.


  et redigert og et uredigert bilde av meg.

  Skjønner dere nå? Vet ikke hvor mye forskjell dere ser på bildene, men kan nevne hva jeg har gjort: fjernet kviser og noen av fregnene, fjernet "flekker" i huden, fjernet hår under øyenbrynene, glattet ut huden... Hvorfor jeg gjør dette vet jeg egentlig ikke, er jo bare et stort skuff for dere som møter meg i virkeligheten når jeg ser ut sånn til høyre og ikke sånn til venstre på bildet.
  Men jeg redigerer vel meg selv slik jeg skulle ønske jeg så ut, slik "dagens samfunn" godtar, om jeg kan si det slik.
  Jeg har faktisk så mange "thinspo" bilder på telefonen at det er sykt, har lagret bilder av treningsplaner, lagret bilder av hvordan jeg vil se ut, alt slikt dritt.
  Jeg har så lyst til å være stolt av hvordan jeg ser ut, føle meg bra rundt folk, føle meg god nok for kjæresten min, føle meg god nok for vennene mine... Men jeg har sunket så langt ned, og jeg aner faktisk ikke hvordan jeg skal komme meg opp, når jeg faktisk gjør det verre selv bare ved å tenke på det...
  Så, dere som er så forbanna misfornøyd med meg - legg igjen en kommentar om hva som kunne gjort meg bedre da.
  Fortell meg hvordan jeg kan bli god nok for deg.  

 • Hjemme igjen  Hei alle sammen!
  Ja, jeg har ikke blogget siden torsdag nå, siden jeg ikke har vært hjemme... Har vært hos kjæresten fra torsdag til søndag, og har ikke med meg pc, og er ikke så glad i å blogge fra verken mobil eller tab, men kan forhåndsskrive noen innlegg til neste gang og publisere det fra telefonen eller taben, sånn som jeg gjorde med det innlegget under her! 
  Men som sagt, har vært med kjæresten hele helgen, og koste meg masse. Og desverre - ikke noe fødsel enda! Hehe.
  Er bare en uke igjen til termin hvertfall, gjør meg ikke noe at det tar litt tid, med tanke på at jeg sov ganske lenge i dag, haha.. Lenge siden jeg har klart det nå, så kjenner at det var både nødvendig og sinnsykt godt.
  Men vi har egentlig ikke gjort noe særlig spessielt i helgen, vi har vært litt rundt i byn og litt hjemme hos han, og det er vel alt, haha. Men likevel, koser meg alltid!

  Kubilde

  Ja, tror det er på tide å legge seg nå, kjenner jeg meg selv rett står jeg opp klokken sju i morgen =) hihi.
  Så får vi se om jeg kommer med et litt mer interresant innlegg i morgen, med mindre jeg våkner midt på natten med en sinnsykt god idè til innlegg da, hahahh.
  Bloggæs!

  -Juliane
   

 • Må bare  Heii! (Igjen)
  Før jeg gikk idag tok jeg noen kjappe bilder av litt av babytingene, eller hva jeg kan kalle det? haha, og mååå bare vise dere! Er så spent nååå.

  Først, et lite.. "prosjekt" jeg holder på med:

  Lager et "navneskilt" eller hva jeg kan kalle det! Haha, er så glad i å lage sånne småting til rommet, og er mye gøyere enn å kjøpe noe og bare plassere det en plass!

  Mamma lagde en bleievogn til babyshoweren Nathalie holdt for meg!

  se så fiin!

  Litt diverse


  ooog til sist: Veldig glad jente! Gleder meg såå masse nå!

  Wiii.
  Hva syntes dere?

  Kommer kanskje enda et innlegg senere, hvis jeg ikke legger meg!

  -Juliane    

 • Liten oppdatering  Hei igjen!
  Fikk én kommentar på mitt forrige innlegg (wohooo!), som ville at jeg skulle skrive litt om svangerskapet.. Som skrevet før, blir ikke noe mammablogg men kan oppdatere litt for dere som vil lese om det, blir ikke store greiene men here you go!

  Termin: 1. september
   

   På vei: 39 fullgåtte uker! (39+0)

  Igjen til termin: 10 dager!
   

  Kjønn: Gutt

   Navn: Noah Alexander

   

  Trimester: Tredje

   Neste kontroll: siste idag

  Innkjøp: Alt er kjøpt! Seng, vogn, stellebord, klær, +++

  Bevegelser: Veldig mye overalt, haha! Kjenner det mest i sidene og ribbena, litt liten plass nå... 

  Utålmodig: Litt, har noen dager jeg har lyst å ha han ut med ÈN GANG, men andre dager tar jeg det med ro og slapper av (mens jeg kan...;))           

  Vektøkning:  Veier 57, så har gått opp 11 kilo.

  Vann i kroppen: Veldig lite!

  Strekkmerker: Finner ingen som kommer av graviditeten hvertfall, har to veldig små som kommer av arret til navlepiercingen jeg en gang hadde... 

  Tungt:  Ikke alltid, har dager jeg kan sprette rundt, haha

  Kynnere: Ja, enkelte dager er verre enn andre...

  Hodet festet: jepp!

  Cravings: Har dilla på sprite og jordbærmelk...

  Plager: Har leggkramper en gang i blandt og litt murringer

  Humør: Mye humørsvingninger....

  Høygravid: Ja, selvom jeg fortsatt føler meg liten...:)

  Fødselsforventninger: Er ikke nervøs enda hvertfall, gleder meg bare veldig. Vet at jeg får den beste hjelpen jeg kan og har folk som støtter meg!

  Sykehusbaggen: Ferdig pakket :)

  Jepp... Magebilder fra uke 21(øverst venstre), 22 (nederst venstre), 29 (øverst høyre), 37 (nederst venstre)!
  Alt har gått veldig fint til nå gjennom hele svangerskapet, så er ikke så mye å si egentlig... Er det noe dere lurer på er det heller bare å spørre, eller jeg kan ta en spørsmålsrunde en gang!

  Nå er designet også fikset litt på, vet ikke om jeg liker å være uten header eller ikke, men slapp hvertfall å stresse med det da, haha. 
  Har for en gangs skyld også fint vær her i Bergen, til og med varmt, så vi får se hva resten av dagen går til. Er egentlig ganske deilig å vite at jeg ikke skal på skolen i morgen, haha... (men likevel våkner jeg klokken 7 om morgenen og er lys våken...)

  Hva syntes du om innlegget?
  Hva vil du lese på bloggen min?


   

 • Sliten  Hei alle sammen!
  Guud, er ikke så flink til å oppdatere... Har trikset litt frem og tilbake med design, kommer til å endre det senere (igjen), blir aldri fornøyd.
  Har hatt en fantastisk sommer, har for det meste vært med kjæresten eller alene, men litt med venner og. Er en smule slitsomt å gå rundt i varmen når man er gravid, men men.
  Terminen er om 10 dager, men kan skje både før eller etter... Gleder meg myye hvertfall.
  Går ikke på skole dette året, så da går dagene til å enten sitte hjemme å slappe av og prøve å være kreativ, eller så er jeg hos kjæresten..
  Orker ikke å gjøre stort heller, men i går gikk vi inn til byn en tur, jeg kjøpte noe ny sminke og vi vandret litt rundt, var kanskje ikke mer enn en time, men herregud så sliten jeg var etterpå... Tror ikke han var så glad for at jeg gikk som en snegl hele veien hjem, men men! Hihi.

  Noen andre som ser at jeg har blitt litt rundere i ansiktet? Jeg elsker det hvertfall! Var så "firkantet" før, hahah

  Men jeg får komme meg avgårde, skal på kontroll hos jordmor, noe jeg faktisk gleder meg til... Er virkelig sjelden jeg gleder meg til slike ting..!
  Skal se om jeg får fikset et nytt design senere, og kaaanskje blogget litt, men har jo ikke en dritt å skrive...
  Noe dere vil lese om?

  -Juliane 

 • Love
  Øyeblikket jeg så inn i øynene dine, visste jeg at jeg aldri ville føle noe lignende igjen.
  Jeg visste at jeg ikke kunne unngå de følelsene som druknet meg. 
  Så jeg tok alt til meg.
  Og det er det beste valget jeg har gjort.
  Nå vet jeg ikke hvordan noe hadde vært om du ikke hadde vært i livet mitt, du har hjulpet meg så mye,
  du støtter meg, tørker tårene mine, og får meg til å le til jeg knekker sammen.. Du gjør meg så lykkelig.
   Alt jeg vil fra deg, er at du forblir den samme fantastiske personen.
  Takk for alt du har gjort for meg, jeg har aldri skjønt hvorfor jeg har fortjent alt det du har gitt meg av kjærlighet og støtte...
  Du aner ikke hvor mye det betyr.
  Du aner ikke hvor mye du betyr.
  Håper jeg en dag klarer å gjøre deg like lykkelig som du gjør meg.
  Jeg elsker deg.

  litt gammelt...

  Hva syntes dere om bildene?

   

 • New life
  ♥Min nydelige

  Kjedet meg litt, så redigerte et litt gammelt bilde.
  Ja, det er meg.
  Ja, det er sønnen min.
  Jeg kommer ikke til å lage noe mammablogg. Jeg kommer ikke til å slippe inn noen i privatlivet mitt gjennom bloggen, ikke når det gjelder dette hvertfall.
  Men kan fortelle såpass at jeg har termin 01.09.13.
  Og at jeg gleder meg.

  Hva syntes dere om bildet?

 • Outfit 03.06.13
  Alt dette og en svart bukse. Tjohei. Hva syntes dere? Tjukka

  Øverste bilde var ikke så vakkert, men kan like greit vise meg fra en dårlig side når jeg ikke er helt bra...
  Jaokei.
  Føler meg ikke så bra for tiden akkurat. Eller, av og til, jo.

  Pappa kommer hjem om bare seks dager. Gleder meg. Men om syv dager er det begravelse for min kjære vakre farmor som tapte kampen mot kreft... 

  Kommer alltid til å være glad i deg farmor, og vil alltid huske hvordan du plystret og sang og var så glad hele tiden. 
  Skjønte forresten aldri hvordan du klarte å plystre slik du gjorde, prøvde flere ganger selv og var såå misunnelig fordi jeg ikke klarte det...
  Er mye jeg vil huske med deg.
  Hvil i fred <3

  ...

 • You broke me

  Tror ikke du skjønner hvor mye du har ødelagt meg, uansett hvor mye jeg prøver å forklare.
  Jeg er ikke sur, lei meg, eller noe sånt. Er bare så utrolig skuffet.

   

  Yes, da var nytt design på plass. Vet ikke helt hva jeg syntes om det selv enda, så.. Hva syntes dere?
  Headeren blir sikkert byttet ut snart, ble ikke helt som forventet...

  ... 

 • Diamonds


  ja, hva kan jeg si?
  Har blitt så lyst om kveldene, og jeg elsker det. Tok de bildene nettopp, og klokka er over åtte. Hvor herlig er ikke det?
  Venter bare på sommerferien nå... Bare 46 dager igjen..
  Humøret mitt er ganske bra. Hvis du ser bort fra at jeg er ekstremt trøtt og sliten, så er jeg ganske lykkelig.
  Føles som ting endelig går min vei, er så glad for å ha alle de jeg har rundt meg...

 • Is it real?


  Var litt kjedelige bilder, vet det..

  Ja... Hva er det å si? Vet ikke helt hva jeg føler i dag. Klarer ikke føle så mye, og det er rart å ha en slik følelse igjen.
  Er vel bare sliten...
  Men jeg kommer meg. Tror jeg...

  ... 

 • Orker ikke  Hei alle sammen :)
  Har ikke blogget nei, har bare ikke orket. Har hatt litt lyst nå og da, men har mest lyst til å ta bilder og legge de ut, syntes det er bedre enn å fortelle om en nokså uinterresant hverdag. Men som oftest når jeg vil ta bilder osv, er det mørkt. Og jeg hater å ta bilder når det er sånn "soveromslys", heheh. Men skal se om jeg får brukt kameraet de gangene jeg har mulighet.
  Skal se om jeg klarer å komme meg litt mer tilbake, blir nok samme vanlige blogging som før, men kommer til å dele mindre privatliv og mer bilder av litt av hvert, som heller kan fortelle smått om min hverdag. 

  gammelt og uklart bilde, men men.

  -Juliane
   

 • Matteprøve og boller!  Hei alle sammen! 
  Blogget ikke så mye i går, men kom litt sent hjem, var hos kjæresten min som nettopp hadde komt hjem fra Haugesund! Koslig <3
  Men det som skjedde etter at jeg blogget i går var da at vi koste oss med boller, brus og krem, jeg tok et par bilder, men Leander var ikke helt med på det i går...
  Jeg spurte han, "Leander? Kan tante ta et bilde?" Han sitter seg fint opp, og ser skikkelig sur ut, men jeg tok bilde jeg:

  Og etter dette, sa han "FERDIG!" og snudde seg vekk fra meg.. Haha, søte gullet til tante!

  Var utrolig godt!

  I dag har dagen gått i skole og skolearbeid, har en matteprøve i morgen som jeg MÅ gjøre det bra på, kan forsåvidt det meste, så satser hvertfall på en firer!
  Blir kanskje ikke så gøye innlegg i ukedagene, med tanke på at jeg ikke gjør noe annet enn å gå på skolen, gå hjem/gå til kjæresten, spise, sove, lekser, spise, legge seg. Og jeg vil egentlig ikke blogge om det samme hver dag såklart, så jeg skal prøve å finne litt inspirasjon og forskjellige temaer osv! FUN.

  -Juliane

   

 • Søndag  Hei alle sammen!
  Åh, jeg hater seriøst søndager av og til, det er så kjedelig, ingenting som skjer, ingenting på tv, absolutt ingenting. Men i dag har jeg faktisk hatt en helt ok søndag! Har fått lastet ned en del sanger til telefonen, brukte en evighet på å stelle meg, har spist middag, og nå kommer snart søsteren min og sønnen hennes ned hit! Skal spise boller og kose oss, så det blir bra!

  Haha, håret mitt så så sykt stygt ut på alle bildene, så jeg måtte bare prøve å fikse det så godt jeg kunne etterpå..  Åh, klarte ikke å se bra ut på noen av bildene, hahah. Er aldri i bilde-humør lengre, men føler det blir så kjedelig med gamle bilder og iphone-kvalitet. Så here you go, dårlig hårdag, dårlig sminkedag, dårlig alt dag. 
  Nå tenkte jeg å finne litt flere sanger, har dere noen gode sanger ? Er så lei av all musikken på mobilen, så må bare få meg noe nytt!

  Gratulerer med morsdagen til alle mødre forresten!

  -Juliane
   

 • Endelig!  Ååh, herlig å bli helt ferdig med designet! Har fikset på det såå mange ganger, men for en gangs skyld ble jeg fornøyd, har hatt så vanskelig med å få headeren til å passe designet, men nå føler jeg at det passer! Elsker headere der bildene går inn i hverandre, æææh! Haha, blir så glad når jeg får nytt design og er fornøyd, får så mye motivasjon, selv om jeg ikke har en dritt å blogge om da, haha.
  Har liksom ikke gjort spessielt mye siden sist jeg blogget, skulle jo spille sims, men det funket ikke så bra siden jeg ikke har bare "sims 3", har bare "sims 3 i rampelyset". Så, der elsket jeg livet enda mer.
  Sitter i stua nå og blir feit, haha. Merker at jeg har fått i meg litt for mye, men oh well, det er lørdag.

  ikke fokus i det hele that, men whatever. Jeg smiler !

  Hva har dere gjort i dag?

  -Juliane
   

 • Innkjøp  Hei alle sammen!

  Den siste tiden har jeg kjøpt en god del nye klær og ting, og jeg tenkte å dele noe av det med dere. Alt er ikke med nå, men dere får sikkert se det en annen gang.


  //Ikke helt i humør for bilder i dag, men men. Fin vegg!

  Forelsket meg helt i de skoene, var så gode i tillegg! Gleder meg til jeg får bruke dem. 

  Så i dag har jeg vært ute med mamma og stefaren min, kjørte først på en bobilbutikk, fant ut at jeg skulle ha en campingvogn, haha! Men den var fin da, så hadde ikke gjort meg noe å ha en slik en. Etter det, dro vi på Sartor og der kjøpte jeg to pudder, og skoene. Noen som har prøvd det pudderet forresten? Er litt skeptisk til nytt pudder... 
  Så nå kom jeg hjem for ikke så lenge siden, skal snart spise middag, men før det tenkte jeg å ta og spille litt sims! Haha, har blitt helt hektet på det igjen, kjøpte det i sommer i fjor når vi reiste med bobilen for å ha noe å gjøre, og det var et passe bra tidsfordriv for å si det slik!
  Har også begynt på en tegning, fikk så masse ordentlig tegneutstyr til jul, gode blyanter, ark, og alt, så nå prøver jeg meg på en A3 tegning, vet ikke heelt om jeg blir fornøyd, men dere får dømme selv:

  Likte veldig skyggene da, det er nok det eneste jeg liker så langt , haha. Tar så lang tid å tegne hår!! Skal vise dere resultatet om jeg noen gang gjør den ferdig, heh.

  Men vi blogges kanskje senere, ha en fin lørdag søtinger!

  -Juliane 

 • Let´s try  hei alle sammen!
  Ja, da prøver jeg igjen. Tok en stund før jeg var tilbake, Macen min har vært på reperasjon og fikk den tilbake for noen uker siden, men ville ikke begynne å blogge uten bilder! Haha. Syntes det blir litt kjedelig med et "jeg er tilbake!"-innlegg med webcam bilder eller eksempelbilder fra pcen. Har alt på harddisken, og jeg gidder faktisk ikke å legge de inn igjen, for det var så masse jeg ikke hadde bruk for der, så nå har jeg en ny start med pcen min! Haha.
  Uansett, jeg koste meg utrolig mye sammen med kjæresten min i Lørenskog,  masse koslige folk, sykt kaldt, men oh well, jeg døde ikke! Kunne gjerne gjort det igjen, for å si det slik.

  haha, fina liksom. Ser ut som en alien... haha, men søtt av gutten min da, selvom han ikke var så glad i å bli tatt bilder av... Loveu <3

  Ellers, har jeg ikke gjort noe spesielt. Har gått på skole, vært med kjæresten, spist, osv. Samme vanlige. 

  Men jeg skal prøve å få noe inspo til et litt gøyt innlegg i morgen, så det ikke blir en lang pause mellom hvert innlegg igjen... Høres det bra ut? 
  I dag har jeg vært ute med mamma litt, kjøpte en genser og en bukse, bruker det nok som outfit i morgen så kan prøve å få til noen bilder da!
  Nå er det natta snart, så vi blogges i morgen!

  -Juliane


   

 • Tilbake etter nyttår  Hei alle sammen!
  Jeg har tatt et valg nå, siden jeg har vært så dårlig med å blogge den siste tiden.. Men neste år lover jeg å forbedre meg! Skal fikse mye på designet, lage bedre innlegg, ta flere bilder, kaaanskje flere videoblogger, og alt! Jeg lover.
  I tillegg må jeg bruke skolepcen nå, macen er på reperasjon, og får ikke brukt den før etter nyttår.. Jeg begynner vel med bloggingen etter 2.-3. januar, med tanke på at jeg ikke er hjemme før det. Reiser på torsdag, så jeg gleder meg utrolig mye!
  Ellers ønsker jeg alle en god jul og godt nyttår, takk til alle mine søte lesere som har orket å lese alle de korte, kjedelige innleggene jeg har skrevet den siste tiden, haha!

  -Juliane
   

  De beste tidene <3

  Hadde desverre ingen nyere bilder på denne pcen, men gleder meg masse til å begynne for fullt igjen!

 • Perfekt.  Hei alle sammen!
  Ååh, i dag er det første desember! Vet at så og si alle blogger om det, men desember er virkelig en av de beste månedene i året! Gleder meg sånn til jul og nyttår, til å reise, har så mye kjekt å se fram til! Et nytt år med familien og kjæresten og venner og herregud, jeg har så julestemning nå! Vedder på at jeg ikke har noe stemning på selve julaften, er så typisk, haha! 

  Men uansett, jeg dro til kjæresten min i ett-tiden i dag, var så koslig å gå ute i snøen! Haha, blir så glad av alt dette. Så var vi hos han en stund før vi dro til byn, planen var å se på lysfesten, men fikk ikke med oss noe særlig pga vi gikk litt for lenge inne i butikker, haha. Men koslig var det uansett! Vi gikk mot fyrverkeriet når det begynte, men så så vi en hund som var så redd at det var helt sykt.. En dame kom bort og spurte om vi kunne gå bort og trøste den, og det var såklart ikke noe problem! Vi satt der med den en stund, før kjæresten gikk inn på Galleriet og prøvde å få securitas til å snakke over høyttalerene og prøve å få kontakt med eierene, mens jeg satt ute med hunden og prøvde å roe den litt ned. Kom en dame bort og snakket med meg og prøvde å kose litt med hunden, før henne hadde det i tillegg kommet tre stykker bort som spurte om det gikk bra og alt mulig, hehe. Da kjæresten kom ut igjen fra galleriet kom eierene, som bare hadde vært vekke i "fem minutter"... hehe, joda. Snakket en del med eierene til hunden, hyggelige folk, men fikk helt vondt av hunden altså.. Uff.
  Uansett, etter det så gikk vi hjemover mot kjæresten igjen, gikk innom butikken og kjøpte mat og litt digg før vi dro hjem. Lagde mat og spiste, resten av kvelden så vi på alene hjemme !

  Han fulgte meg hjem, og når vi stod utenfor her hadde vi en liiten snøballkrig... I morgen vinner jeg !! Hihi. Denne dagen har ikke vært stort annet enn perfekt! Teller dager til jul, reisen og nyttår nå. Kan ikke vente! 

  Hva har dere gjort i dag?

  -Kisses:*

  ååh, har ingen nye bilder av meg... Har ikke orket, enkelt og greit.

   

 • Sliten  Herregud, så sliten jeg har vært dem siste dagene. Åååååårh. 

  Men men. Grunnen til lite blogging... vel, har ikke en eneste unnskyldning, bortsett fra at jeg har vært med kjæresten, pappa som har komt hjem, og prøver på skolen. Var med pappa igjen i dag, utrolig koslig. Besøkte også farmor, noe som også var veldig kjekt (: Så ja, har vært en kjekk dag, enkelt og greit, bortsett fra at jeg er helt utslitt nå. Sitter i stuen og venter på at dagene skal gå. Skulle gjerne sovet meg frem til juleferien, haha! 
  Så i morgen er det altså skole igjen, på fredag er det skole så er det to dager fri også er det skole skole skole.. herregud, pleier aldri å bli lei så fort.. Kan hende det er fordi det ikke var helt planlagt å gå den linjen, er ikke helt sikker.. Så får se om jeg bytter linje neste år eller fortsetter på service!

  men okei, nå kommer mange til å tro jeg er sykt høy på meg selv eller noe, men helt ærlig, selvtilliten min er så ødelagt at det ikke er moro en gang! hehe. Men etter noe pappa sa, sitter jeg og vurderer å sende bilder inn til modellhuset i Bergen, bare for å prøve og se om jeg er god nok. Hadde jo vært sykt kult å se om jeg hadde klart det da! Klarer jeg det ikke tar jeg det med et smil, det hadde vært synd, men sånn er det. Hadde vært kjekt å ha noe å gjøre på i hverdagen, enkelt og greit! Le så mye dere vil, sleng så masse dritt dere vil, jeg gjør det for det meste bare på gøy. ;) Hva syntes dere om det ?

  Så nå skal jeg sikkert snart legge meg, prøve å legge noen planer for morgendagen, så får vi se.

  tok og redigerte dette bildet en dag jeg var deprimert, gjett hva jeg "namet" det som da? "Dead." Hahah, jeg er så lykkelig av og til.

  -Kisses :*
   

 • Julestemning  Hei alle sammen!
  Nå sitter jeg sammenkrøllet i sofaen med pcen på fanget og bare slapper av.. Sov så utrolig dårlig i natt, er kjedelig når det liksom er siste dagen du kan sove lenge før alt styret med skole begynner igjen! Hehe. 
  Så i dag ble jeg vekket av Leander som lekte i stua, så da stod jeg bare opp og begynte å rydde, så leste jeg til naturfagsprøven. Håper virkelig jeg får en god karakter!
  Dro til kjæresten litt senere, måtte vente på terminalen i 45 minutter siden jeg selvfølgelig ikke sjekket bussruten før jeg gikk hjemmefra... Hater søndagsruter. Men men, koste meg likevel masse hos han!

  Og jeg klarer ikke slutte å tenke på jul og nyttår, gleder meg så sinnsykt mye! 29 dager til jul og 32 dager til jeg reiser, wohoo! Aner ikke hva jeg skal gå med verken jul eller nyttår, men finner fort ut av det!
  Har også sett på bilder på weheartit , nok en gang, og må bare vise dem til dere ! Håper dere får julestemning, mwahhah.

  -kisses
   

 • Inspirasjon  Hei alle sammen.
  Er dårlig med blogging, beklager nok en gang... Har litt mye å tenke på, så nå ser jeg frem til å komme meg vekk!
  Skal til familien til kjæresten, reiser 27. desember, så blir å feire nyttår der! Gleder meg så mye!
  Har logget innpå her flere ganger, trykket på "post", men så mister jeg all motivasjon og inspirasjon. Tenker at jeg kan gjøre det igjen i morgen. Vanligvis hadde jeg slettet alt jeg hadde skrevet her nå og bare logget av fra blogg.no, men ikke nå... Jeg vil klare dette. 
  Men det blir ikke noe ordentlig innlegg akkurat nå, legger heller ut noen bilder fra www.weheartit.com , elsker den siden!


   

 • Uventet bloggpause  Hei alle sammen!

  Tok en liten bloggpause, var egentlig ikke planlagt, men sånn går det når det er litt mye som skjer rundt en!

  Så jeg bestemte meg vel egentlig for å slutte å blogge fram til jeg hadde noen bra bilder, men har ikke orket å ta noen bilder av noe som helst, er ikke vær til å ta med ut kamera, og jeg har hatt en periode der jeg har syntes alle bildene av meg har vært helt forferdelig, og da er det ikke så kjekt å legge ut bilder! Heheh.

  Har ikke skjedd noe spennende i det siste egentlig, har vært en del med BT (som vanlig, hihi :*), vært på en del hockeykamper, sykehusbesøk, jobb, skole, spising OG JA FORRESTEN, sangvideo kommer så fort jeg får spilt inn en bra en! Haha pcen min gikk av når jeg spilte inn og alt gikk perfekt, karma sa du? Men skal se gjennom alle filmene, og se om de er verdt å legge ut! 
  Og neste lørdag kommer pappa tilbake til Norge! Gleder meg til å se han igjen, blir nok tungt når han reiser, men vi får bare se hvordan det går. 

  Men jeg trenger virkelig noe inspirasjon til å blogge, så hvis noen har tips, legg gjerne igjen en kommentar!


  -kisses :*

 • Sangvideo?  Hei alle sammen!

  Sorry for dårlig oppdatering, hehe.

  Men kan hvertfall fortelle om dagen i dag! 
  Jeg stod opp, tok bussen ut og var med BT. Vi gikk rundt i byn og så litt på klær osv, bare koste oss egentlig <3 Hihi.

  Så tok vi bussen tilbake til Kleppestø sammen, jeg skulle klippe meg, så møtte mamma og så litt på sko før jeg gikk til salongen. Legger nok ikke ut bilde av håret mitt enda, eller, i det hele tatt, haha. Ser egentlig bare forskjell på luggen uansett så.
  Så møtte jeg BT etter det og jeg løp innom Saxen og spurte om dem tok sånn hull helt øverst i ørdet.. Det gjorde de, så da bare gjorde jeg det ! Er så fornøyd, har hatt lyst til det utrolig lenge<3

  på skeivo, men sånn ble det! Tycks?

  Etter det gikk vi bare litt rundt og snakka og ledd og bare kost oss, og i morgen blir det å stå tidlig opp å se kjæresten min dømme! Gleder meg, flinke gutten min <3
  Gutten min kjøpte også noe til meg, sikkert bare fordi han elsker å få meg til å rødme, noe han klarte... men det var utrolig fint da!

  awww

  Men forresten, grunnen til at jeg lagde dette innlegget er fordi jeg har så utrolig lyst å lage sangvideo, men jeg aner ikke med hvilken sang, så jeg vil gjerne ha hjelp av dere! Det kan være hvilken som helst sang, jeg lærer sanger fort så det er bare å kjøre på!
  Nå skal jeg chille med Jersey Shore, så får alle sammen sove godt!

  -JJ
   

 • Eye makeup  God morgen!

  Jeg aner ikke hvordan jeg skal sminke meg i dag, og jeg er seriøst avhengig av å bruke sminke rundt øynene, øyenskygge, eyeliner, dipliner osv, føler meg så "naken" om jeg bare bruker mascara! Haha.
  Så nå trenger jeg litt hjelp, har funnet noen bilder fra WeHeartIt, og jeg vil egentlig bare vite hva dere liker best!
  Hva syntes dere?

  -JJ

 • They see me rollin´  Seriøst, jeg føler jeg har spist så mye at det er rett før jeg ruller. Er så mett! Men har vært en utrolig koslig kveld da, med mange (!) gode kaker , koslige folk og litt av hvert. 
  For dere som lurer så fylte stefaren min 50 i dag, derfor det er så mye kakegreier her og der. Hehe.
  Nå ligger jeg i senga og chiller med Jersey Shore  , skal snart legge meg og i morgen blir det Dagfinn Lyngbø med mamma, Roy, Nathalie og Henrik! Blir sikkert utrolig koslig, han fikk jo veldig bra kritikk på showet så. Er det noen som har sett showet og har noe å si om det ? ;)
  Så nå blir resten av innlegget bildedryss, så får dere sove godt kjære lesere!

  Bare brettet servietter jeg! Hva syntes dere?


  snitter

  verdens beste kake! Pavlova eller noe. Hehe.

  krøller...

  -JJ   

 • Ny start.  Hei alle sammen.

  Jeg skal prøve å komme tilbake nå. Jeg begynte en ny blogg for ikke så lenge siden, men savnet denne så mye. Så jeg er tilbake her igjen.

  Leste nettopp en kommentar på det forrige innlegget jeg skrev, og det var der jeg fikk motivasjonen. Tusen takk, du er best. Betyr så mye for meg når folk legger igjen slike kommentarer!
  Jeg kommer nok ikke til å blogge for fullt med en gang, men jeg prøver. Jeg skal komme tilbake med sterkere innlegg, oftere, flere bilder, alt. Det er målene mine!

  Men er det noe spessielt dere vil jeg skal blogge om / ta bilder av, så er det bare å si fra. Er åpen for alle forslag!

  Hva syntes dere om at jeg er tilbake?


  -JJ

 • Slutten.  Hei alle sammen.
  Jeg velger nå å slutte å blogge. Vet ikke når jeg kommer tilbake, eller om jeg kommer tilbake i det hele tatt. Grunnen til dette er at jeg går gjennom veldig mye psykisk, som andre ikke merker. Jeg velger å våkne om dagen, smile som om alt er bra, for å så legge meg i sengen og gråte, og kjenne all smerten som hele dagen har ført med seg. Det har ikke skjedd meg noe, jeg har begynt på Bjørgvin vgs, trives sammen med klassen selvom jeg ikke har så lett for å få venner, jeg har en fantastisk kjæreste, og en herlig søster som lar meg bo hos henne såpass ofte som jeg har gjort i det siste. Jeg trenger tid på meg, jeg trenger motivasjon, og jeg trenger å "bli frisk" om jeg kan si det sånn.

  Før dere begynner å lure - nei, jeg er ikke syk på noen måte, ikke som jeg vet om hvertfall. Men de siste dagene har ikke gått så lett for meg, det har skjedd mye personlig, og det er så mye jeg tenker på. 
  Jeg har vært redd for å gå på skolen, for jeg vet at jeg kommer til å bli dømt - alle gjør det. Hvorfor dømmer man etter første øyekast? Jeg kan ikke si hvor mye jeg hater det. Jeg skulle nesten ønske alle var blind, så folk kunne dømme etter personlighet, og ikke utseendet. 
  Jeg har vært så sliten, så sliten at jeg tenker hver kveld at jeg ikke orker å stå opp dagen etter. Helst vil jeg bare sove i en hel evighet, våkne opp når alt er bedre. Men det funker ikke sånn..

  Folk skjønner det ikke.
  Jeg er ikke "nydelig". Du ser ikke hva jeg ser når jeg ser i speilet. Du hører ikke stemmene i hodet som kaller meg ting, og vet dere hvorfor jeg får de stemmene? Jeg ble mobbet. Det har virkelig påvirket hele livet mitt, det har gjort meg usikker på meg selv og andre, jeg er redd for at det skal skje igjen. Dere aner ikke hvor dårlig det gikk for meg da, og hvordan det går nå. For alt som har skjedd gjennom livet mitt påvirker meg fortsatt, det kan jeg helt ærlig si. Jeg gjør feil, alle gjør det. Vi lærer av dem, det er slik vi vokser opp. Og det er slik vi er skapt. Vi kan ikke endre på det. 

  Jeg sitter her nå, med tårer i øynene. Bloggen er noe av det beste jeg har hatt, og jeg syntes det er dumt at jeg har det så dårlig akkurat nå at jeg ikke en gang klarer å skrive litt på bloggen. Jeg beklager det, men jeg klarer det bare ikke. Ikke akkurat nå. Jeg har vært litt nede i noen dager nå, men jeg skjuler det for alle, det må jeg. Ellers blir jeg dømt som oppmerksomhetssyk eller dramaqueen. Men det gjør jeg sikkert når jeg skriver dette og. Unnskyld til de som blir sur/irritert eller noe slikt fordi jeg skriver dette. Men hvorfor gidder dere å lese når dere blir i dårlig humør av det? Kom med stygge kommentarer, send meg hatmeldinger, gjør hva F dere vil. Se hvor langt ned det drar meg - se hvor gøyt det blir for dere da, når dere får vite at dere har dratt en person såpass langt ned at det nesten ikke er noe livslyst igjen. Er det moro? Virkelig? Dere mobbere burde bli lagt inn på psykriatisk eller noe, om dere virkelig syntes det er så moro å se at folk går og er usikker på seg selv hver dag, se at dem er redd for å gå på skolen, redd for å bare gå ut døren, og ikke tør og gjøre noe som helst når dere går forbi. Vet dere hva? Jeg har vært der. Og jeg syntes det er dumt at folk ikke tar med ansvar.

  Det siste jeg vil si før jeg avslutter, er takk. Takk til alle lesere som orker å lese enten mine lange innlegg om noe kjedelig, eller mine korte innlegg om hva jeg har spist til middag. Og stor takk til alle søte kommentarer. Dere er best.

  Love you all.
  -JJ

  FØRSTE bildet på bloggen...
   

 • How I feel  I´M
  depressed, sad, hurt, confused
  lonely, unloved, judged
  misunderstood, insignificant
  broken, dying inside
  FINE.


   -
  JJ

 • Shopping + skoleplass!  Hei alle sammen!

  Skjer med at dere er så dårlig til å kommentere? Til og med på spørsmålsrunden? wow, vet ikke hvor mye jeg gidder å blogge egentlig, når jeg har over 40-50 lesere og ingen kommenterer. Mister ganske mye motivasjon for å si det slik!

  Anyhow, i går sov jeg hos Helene til i dag, var sykt kjekt å se henne igjen! Har ikke sett henne siden skoleavslutningen, så... Vi sov nede i nøstet, så det ble film, høy musikk, dansing, lagde noen syyyke filmer av oss selv med effektene på photo booth på macen, tok bilder, osv. Så, nesten med en gang jeg kom til søsteren min (har bodd hos henne i en evighet nå) så skulle vi ta bussen til Sartor senter for å shoppe med mamma. Vi møtte henne utenfor peppes, og spiste middag der. Men bare sier det, skal noen av dere spise på peppes på sartor, forbered dere på litt venting... Vi ventet vel i 15-20 minutter på pizzaen, og det var ikke mange der eller noe. Men men!
  Etter det gikk vi og så i butikker, jeg fant syyykt mye fint ! Kan legge ut bilde av det senere. Så nå er jeg ganske klar til skolestart! Har forresten komt inn på Bjørgvin på service og samferdsel! Gleder meg til å se hvordan det er, og hvem jeg kommer i klasse med!

  digg!

  På sartor så jeg forresten en blogger jeg digger, anbefaler seriøs alle å lese bloggen hans! trykk >HER<

  Hva har dere gjort i dag?
  Hvilken skole og linje kom dere inn på?


  Må bare vise dere noe, forandring fra åttende til tiende. De tre øverste er fra åttende, de tre i midten mener jeg er fra niende, tror det ene er fra tiende, og de nederste er fra tiende. Hva syntes dere, mye forandring? Det syntes hvertfall jeg, haha !

 • Spørsmålsrunde  Hei alle sammen!
  Siden jeg ikke har en drit å blogge om, tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Vet ikke om jeg svarer på video eller ikke, må se hva jeg får til. Så spør om hva dere vil, vet ikke om jeg svarer på for personlige spørsmål, eller unødvendige spørsmål, men det ser vi! Spør i vei!

  -JJ
   

 • Trenger header!  Hei alle sammen!

  Har ikke blogget så mye i det siste, har ikke hatt noe å blogge om... Men jeg har litt nå, kan komme tilbake til det senere!


  Akkurat nå trenger jeg bare veeeldig en header, så hvis du vil lage en til meg, send til: juliane-fj@hotmail.com , den som lager best header kan jeg linke til i 5 innlegg, om du har blogg, såklart

  Her er bildene jeg vil bruke:


  På forhånd, tuusen takk!

  Den må forresten være slik:
  Bredde: 790;
  Høyde: 500;

  -Juliane
   

 • Bilder fra turen osv

  legger ut flere bilder senere, må pakke nå!

  -Juliane


   

 • Det blir for mye  Hei alle sammen!
  Har merket noe i det siste - flere og flere bloggere som hvertfall jeg aldri har hørt om, kommer med innlegg om samme tema hele tiden, får over 1000 likes, osv. Jeg personlig føler det har blitt litt mye. Det er såklart ikke noe gale i å skrive et innlegg om selvtillitt, men det virker som mange gjør det for å få likes og havne på topplisten i 1 dag. Jeg vet ikke hva noen andre føler om det, men så og si hver dag ser jeg et innlegg som har blitt likt, og så og si alle har de samme temaene.. "selvtillit". Mange av dere vil komme med den "du er bare sjalu"-tanken, men hvordan gjør dette meg sjalu? Sier bare at det kan bli litt for mye av det gode. Sånn som etter han duden viste den filmen der han holdt frem ark med skrift... husker iiiiikke hva eller hvem det var, men dere skjønner hvilken jeg mener. Etter det ble flere slike videoer publisert på youtube og andre nettsteder, og jeg syntes det blir feil at folk skal kopiere en person for å få 5 minutters i lyset. Syntes heller folk burde komt med nye innlegg som handlet om hvordan enkelte folk behandler homo- eller bifile personer,  dyreplageri (anbefaler forresten alle å gå inn på www.peta.com og registrere seg og støtte arbeidet deres), hvordan mennesket har blitt, hvordan vi behandler jorda, slike ting. Skjønner dere hva jeg mener? Det blir litt for mye om bare mennesker, kropp, selvtillit, tykk eller tynn, muskler eller spinkel, osv. Som jeg sa, det blir litt for mye av det gode...
  Meg, så og si uten sminke. Har faktisk lært meg å akseptere meg selv mer etter å ha vært borte i 1 uke. rart? ja.

  Uansett, jeg er i Tyskland nå, skal til Hamburg i morgen og har så sinnsyk hjemlengsen. Eller BTlengsel. Neida, men jeg savner jo gutten min noe syykt ! Får jo ikke snakket med han mer enn en melding om dagen siden det er så dyrt å sende meldinger her... Jeg snakker jo med han på skype nå, helt herlig ♥ Har savnet stemmen hans så syyykt, æææ. Herlige gutten min!

  Uansett, jeg har som sagt vært vekke i 1 uke, og det er ca 18-19 dager igjen. Skulle ønske det var mindre da men sånn er det vel...:))))))))) :´(
  Blir ikke så mye blogging, som dere sikkert har merket, men jeg skal blogge mye når jeg kommer hjem. Det lover jeg! Har hatt så lite inspirasjon og vært sliten og enkelt og greit ikke giddet, men jeg må skjerpe meg, og det mener jeg!
  Forrige mnd var bloggen ett år, forresten! Har aldri hatt en blogg så lenge, hihi, stolt jente. Neida...
  Har forresten en syk statistikk her, det kan være 120 den ene dagen og 8 den andre. hahaha skjer da? Noe feil i blogg eller er det bare sånn?

  Og i det siste har jeg forresten kjørt, solt meg, blitt solbrent, lest ut alle tre bøkene mine, sovet, spist, gått rundt osv, for dere som lurte på det. Ikke noe gøyt eller interresant akkurat, men men. Kom med forslag til ting dere vil jeg skal blogge om da når jeg har nett igjen, så snakkes vi snart !

  -J♥

  rosajente, fjortisf........ hejdå
   

 • Danmark!  Hei alle sammen !
  Endelig internett... For øyeblikket er jeg i Skagen i Danmark, og det er sykt varmt her, og fint vær ikke minst! Kjørte først innom Evje på en campingplass der, så videre til Kristiansand dagen etter. Derfra tok vi en båt over til Danmark, tok litt mer enn 3 timer, og jeg ble greit kvalm da... Kastet opp hele frokosten min på doene der, herliiiig!

  ÅÅRH, feil vei! jeez.... jaja. Seilskute langt ute i nowhere.

  svaner og bebisvaner!

  Etter båten kjørte vi videre til Skagen... Jeg sov hele veien, som vanlig... Vi stod en dag på en campingplass 5 min unna her, og nå står vi på Poul Eeg Camping.. Skal videre i morgen. Var inne i byen i går og i dag, koslig, men sykt kjedelige butikker... Har kjøpt en ny navlepiercing, prøvde den på, men fant ut at jeg måtte bytte for stangen var alt for kort... Må nok vente litt til før jeg bytter !

  Hva syntes dere? : D

  Kjøpte meg også en dødssøt bamse siden jeg er så ensom for the moment..

  Greit barnslig av meg da, men herregud, se så søt den er da ! Kunne ikke bare gå forbi....<3

  Har også kjøpt en topp, viser den senere. 

  Noen som er i Danmark? Isåfall, hvor? Jeg er alene. :(

  -J

   

 • Long hair!  Hei alle sammen!
  Nå har jeg bodd hos Nathalie siden søndag eller mandag (?) og har kost meg masse ! Kjekt å tilbringe litt tid med bigsis før jeg reiser :-) I går var vi i byn og shoppet, jeg kjøpte ikke noe siden jeg ikke hadde penger , men men!
  Og jeg glemte å fortelle dere at jeg hadde bestilt nytt extension, fra luxushair selvfølgelig, og jeg elsker det! 50cm clipon, siden microringene falt ut med en gang, pluss håret mitt var alt for kort til å bruke det.
  Så nå ser det slik ut:

  kommer bedre bilder senere... Hva syntes dere? Jeg er superfornøyd! Har virkelig savnet å ha langt hår, selvom det er fake.

  Skal være hos Nalle til i morgen, så er det hjem og pakke... skal se hvor mye jeg får mobilblogget når jeg er vekke, vet ikke om jeg skal ha med pcen enda.. Men skal prøve så godt jeg kan å oppdatere dere ! Skal til Danmark, for dere som lurte. 

  Men vi får blogges senere!

  -J 

   

 • Lite motivasjon + videoblogg fra skoleavslutningen (innlegg fra lørdag)  (Jeg fortsetter med 40days når jeg har komt hjem fra ferie, føler jeg må blogge litt "normalt" før jeg drar)

  Har hatt greit lite motivasjon i det siste, men sånn er det. 

  I dag er det altså st.hans, og jeg stod opp kl. 13:00... trøtt sa du..? Jeg har sløvet i så og si hele dag, spiste rømmegrøt og hot dog til middag. Spiste ikke særlig mye ettersom jeg heller ikke har matlyst... tjohei. Så gikk jeg og stelte meg litt før vi skulle ete dessert (Pavlova, favorittkaken min<3). Etter vi hadde kost oss med kake gikk vi opp på marken og hang litt med andre folk fra området rundt her, men jeg gikk ned ganske fort igjen og her sitter jeg nå. Ikke en drit å gjøre på, og de som kjenner meg vet at jeg ikke er sosial med nye mennesker som er i 30-40 årene... hahah. Ellers hadde vi skoleavslutning, var utrolig koslig, men samtidig dødskleint, vedder på at vi hadde den korteste talen som noen gang har blitt holdt.. Men Benjamin reddet oss litt her da!
   

  flinke gutten!

  Nå skal jeg legge meg tenkte jeg, klokken er jo greit over ett... natta!

  -J

 • Sommer!  Hei alle sammen!
  Guuud, jeg elsker virkelig sommeren! Elsker alt, unntatt de ekle flygende og krypende dyrene som biter og pisser på deg osv... For en stund siden ble jeg f.eks. bitt i navlen av en maur! Gjorde helt sykt vondt :(
  Har forresten tatt navlepiercing!

  Elsker den <3

  Trodde det skulle gjøre drittvondt, men det var vondere å ta i nesen faktisk! På bildet ser du forresten at jeg er rød etter den h.... mauren. grrrr!
  Så nå har jeg seriøst fobi for alle insekter som kryper og beveger seg i det hele tatt. Unntatt sommerfugler og marihøner og sånne søte dyr. Hahhaha...
  Men uansett, på lørdag har gutten min bursdag, håper jeg får vært med han da, for dette er seriøst første gang jeg skal være med en av typene mine som har bursdag! hahaha. Har skaffet han fin gave, håper bare han vil like det! Planen vår var at vi kunne lage noe god mat og slappe av. Er så koslig å kunne gjøre ting med kjæresten sin! 

  Kan legge ut bilde senere, når han har fått gaven...hehehe :-)


  Idag har jeg vært på trafikalt grunnkurs, var helt greit, men ikke så veldig gøy. Er heldigvis bare fire ganger vi skal gå på det, så nå er det nå på torsdag, og tirsdag og torsdag neste uke! Så er det øvelseskjøring med mams! Kommer vel til å krasje bilen hennes jeg. Hehhehehe neida. :-DDDDDD
  Men jeg gleder meg veldig til å begynne å øvekjøre, og gleder meg spessielt til jeg får lappen! Blir herlig å slippe stresset med buss. Aner ikke hvilken bil jeg vil ha da, men... 
  Får begynne å se litt! Allerede... 

  kjærestenmin vil ikke bli tatt bilde av.. :(

  Men nå går jeg og lager meg litt mat! Holder på å dø. Snakkes senere!

  -J

   

 • Gjett hvem som er våken da ?  Hei alle sammen!
  Nå har jeg lagt og vridd meg i sengen i litt mer enn to timer, får søren meg ikke sove. Irriterer meg! Er lys våken... Så nå sitter jeg og prøver å gjøre meg selv trøtt ved å stirre inn i dataskjermen, woo!
  Skolen er sinnsykt chill for tiden, har levert inn alle bøkene , så i dag så vi film i tre timer, fikk standpunktskarakterene og etter det fikk vi gå. Så jeg tok turen til kjæresten min jeg!

  Har forresten bestemt meg for å spise MYE sunnere og begynne å trene litt, har lagt på meg en god del, og vil jo ha fin kropp når jeg skal på stranden! Så jeg skal BARE ete godteri og drikke brus og alt slikt om lørdager.

  Hvem vil vel ikke ha en flat og fin mage?
  Jeg hadde en gang en bra fin mage, men så spiste jeg snop og junkfood og slikt så og si HELE tiden, men det er det slutt på nå!
  Og jeg er kanskje ikke overvektig eller superfeit osv., men jeg har verdens dårligste selvbilde når det kommer til magen min. Men jeg skal ikke sulte meg og slanke meg og slikt, men dere skjønner! Skal ete sunt og trene, få litt muskler! Er jo så svak at det ikke burde vært lov en gang... 
  Må bare klare å holde motivasjonen min oppe så går dette bra!
  Men nå får jeg prøve å legge meg IGJEN... Natta bloggen<3

  -Juliane

  får nøye dere med et gammelt bilde av meg... som er feil vei. tjohei


   

 • Sliten  Hei alle sammen!
  Fra torsdag til i dag har jeg overnattet hos søsteren min, var kjempekjekt. Var hos typen i går og chillet, har snakket mye sammen, noe som var sykt herlig. Er så deilig å snakke ut!
  Har sovet veldig lite de siste nettene pga ødelagt døgnrytme, så jeg har ikke orket å blogge så mye før nå.. 

  Nå har vi besøk av gamlenaboene våre, og skal snart ete reker. Eller, de skal ete reker, jeg liker det ikke. Har faktisk smakt det... Ew.

  fine gutten min!

  Har vært så deilig vær de siste dagene, men så sykt kaldt! Og i tillegg har vi fått vite at vi slipper muntlig eksamen pga. streiken, noe som kan være litt kjipt, men samtidig bra. Tenk om jeg hadde komt opp i naturfag igjen! Det hadde ikke gått bra hvertfall..
   
  Og forresten , jeg har betennelse i nesepiercingen, noen som vet hvordan jeg kan få det vekk? Mange sier jeg må ta ut piercingen, men jeg klarer det jo ikke, det gjør så vondt! Trenger seriøst hjelp.
  Nå tenker jeg at jeg bare skal slappe av med  sjokolade og cola ! Senere blir det jordbær, herlig <3

  Kos dere videre i dag!!

  -Juliane


   

   

 • BOYS WHO...
   

  Elsker dette <3

  Anyways, i dag tidlig dro jeg til Linn, og vi satt og så film og ventet på at vi skulle stelle oss til besøk! Jeg har forresten videoblogg fra det , legger den ut senere eller i morgen om jeg gidder å redigere... Koste meg mye i besøket hvertfall, og i natt skal jeg lalle hos Linn! Har kjøpt inn masse digg og nå skal vi sikkert snart se en skrekkfilm eller noe ! Standard for meg og Linn, kjøpe inn snop, og se skrekkfilm! Ganske kos egentlig.
  Har ikke blogget så mye, vet det, men jeg er døds sliten for tiden, og de som kjenner meg vet hvordan det er når jeg blir sliten, hehe.......

  Skal se om jeg blogger mer i morgen!

  -JJ


   

 • Nytt design!  Hei alle sammen!
  Ja, da var det endelig nytt design. Hva syntes dere? Jeg stresset sykt mye med det pga. nytt redigeringsprogram...
  Jeg bruker Gimp og FotoFlexer!

  I Helgen var jeg på filmkveld hos Helene, sammen med hun og Henny. Var utrolig koslig, vi lagde Mojitos, noe jeg har funnet ut at jeg elsker ! Skal begynne å lage det hver helg, hahaha.


   Var utrolig kos !

  Nå skal jeg gå og lage noe mat, så skal jeg legge meg til å sove. I morgen blir nok en kjedelig skoledag, og tirsdag får vi vite hva vi kommer opp i, i skriftlig eksamen. Håper sånn på engelsk!
  Og snart skal jeg ha franskpresentasjon. JKDFNJKSDFCN. fml.

  -JJ

  HEHE, dere får snu pcen jeg gidder ikke rotere.....
   

 • Rødt hår!  Yes, it´s true. Farga håret mitt rødt, og jeg digger det ! 

  Hva syntes dere?:D

  Har ikke blitt så særlig mye blogging, men men!

  På torsdag reiste jeg ut til gutten min etter skolen og vi slappa av hjemme hos han og spiste pizza før vi gikk inn til byn og gikk på kino. Vi så Haywire, og den søg. Seriøst, ikke gå å se den, vi var 10 stk i kinosalen, som forresten var knøttliten, og filmen ga ikke mening. Hun damen møtte en fyr, klinte med han, fikk et oppdrag, POFF så begynte de å slåss uten grunn. wtf?

  I går var jeg ute med noen av jentene i klassen, spiste på Fridays og gikk på kino og så Hunger Games, og det er en av de beste filmene jeg har sett ! Først trodde jeg den skulle være dritkjedelig osv, men den var jo dødsbra! Satt og gråt når Rue døde, det var sinnsykt trist! Men ja, anbefaler alle som ikke har sett den å se den!

  I dag var jeg også med typen, vi var hos han en stund, så fant han ut at han ville ta meg med ut å ete. Herligste gutten i verden<3 Vi stakk ned på peppes, og var greit sykt hvordan de oppførte seg der, fikk oss en god latter kan man si! Men var utrolig koslig å være med BT da<3

  Nå er jeg greit trøtt, så jeg legger meg ned og ser en film eller noe og prøver å sove litt.

  Natta!

  -JJ

  savner England liiitt..<3

   

   

 • Bilder fra Scarborough!  Hei alle sammen !
  Jeg har kost meg så utrolig mye i Scarborough selv om været ikke var på sitt beste..
  Første dagen var egentlig bare chill, flyet vårt ble jo utsatt til 14:30, og når vi landet i Newcastle var det første vi gjorde å gå på Starbucks, haha, og min favoritt ble da Vanilla Cream Frappuccino! Hadde gjort så mye for å få smakt den igjen, oooh.
  Når vi kom til hotellet fikk vi nøkler til rommene, og rommene var ikke akkurat superfine, men de var søte, og det var bra med plass til oss fire. Vi spiste middag der, og gikk litt rundt i byen.

  på flyet <3

  Dag to gikk vi ned til byen igjen, og shoppet litt før vi skulle på språkkurs. Favorittbuttikken ble såklart Topshop, hahah. Språkkurset var ikke sånn sykt gøy, det var akkurat som å gå i 1. klasse igjen... Men Patrick var visst veldig fornøyd med oss! Etter dette gikk vi og shoppet enda mer, og jeg fikk til og med fikset neglene mine! Det gjorde egentlig dødsvondt, for han pusset de så langt ned, og klippet de ned til huden..aua. Men jeg er fornøyd da!
  Etter det gikk vi tilbake til hotellet, våt som fy etter regnværet, og vi satt der og chillet en god stund før middag. Husker ikke helt hva vi gjorde resten av den dagen x)

  fiiin

  De neste dagene var vi bl.a oppe i en utrolig fin katedral/kirke/vetikke, og vi gikk opp i tårnet, og det var utrolig flott der. Vi shoppet nok en gang, og etter det var det York Dungeon. Jeg kvapp en god del ganger, men det var litt vel mye snakking osv, og ikke så mye skremming. Vi har bowlet, vært i flamingoparken, og chillet på rommene til hverandre. Jeg har kost meg så masse, og det er utrolig rart å tenke på at om ca 2 mnd så splittes vi! :( men men, sånn er det, jeg kommer hvertfall til å savne den herlige gjengen! 

  woooo, bildeer (bare trykk på dem for å å dem større)


  Hva syntes dere?

  -JJ

 • God morgen fra Scarborough!  Hei alle sammen !
  Nå er vi jentene ferdig med å stelle oss, altså meg, Helene, Emilie og linn ! Vi skal snart ned å få en engelsk frokost , og i går fikk vi pasta til middag og mint-is til dessert. Var ikke så supergodt men det funker !
  Vi gikk rundt i byen og så på hva som var der og sånt , og gjett om vi så mye fint .. I dag skal vi på shopping, blir nok brukt mye penger !
  Vi kom hit litt senere enn planlagt, for flyet vårt ble utsatt en time eller noe .. Men vi klarte oss bra !
  Nå må jeg gå, så vi får blogger senere !
  -JJ

 • Reiser snart!  Hei alle sammen!
  Nå er kofferten ferdig pakket, jeg er ferdig med å stelle meg, og nå gjenstår det bare å pakke håndbagasjen og kjøre til flyplassen og finne den beste klassen!
  Jeg har med speilrefleksen, så det blir sikkert en del bilder, hvis jeg gidder å ta det med ut.. Men så har jeg alltids iPhone da, har ikke så dårlig kamera der!

  et stk veldig klar og glad jente! woooo!

  Jeg må få i meg noe frokost snart, er litt sulten...
  Gleder meg til å sitte ved siden av Linnis på flyet og bare torturere henne <3 hiihiihhi ilu

  yes, dette er Linnis! søøøøt ^^

  Jeg har seriøst aldri lyst på frokost om morgenen, så dette kan bli en utfordring på turen der frokost er obligatorisk.... hehehe. Mattelæreren kom bort til meg, Helene og Emilie i går, og han bare: Dei laga frityrstekte snickers der!
  Vi bare: O_O wft?
  Så sier han det er mye fastfood der... gjør ikke meg noe, I´M LOVIN´ IT ! hahahahah... MacDonalds.

  Jaok, jeg har sjokomelk

  HAHHAHAHAH U JELLY? jajjajjajajjja

  og ovenfor ser dere DAGENS AUTFIT! hahah.. neida, men skjorten er fra Cubus, singlet fra Cubus, smykke er gave fra verdensbeste kjæreste og piercingen er fra glitter og den kostet 25kr. Var den eneste ieg husket prisen på!

  Nå får jeg gå og lage frokost og gjøre meg ferdig med alt før vi drar! 

  Hejdå!

  -JJ
   

   

   

 • Er så klar for Scarborough!  Jaa!
  Om 8 dager reiser jeg på klassetur til Scarborough med verdens beste klasse!
  Jeg gleder meg sånn, har sett på bilder fra Scarborough, og var jo på det møtet på torsdag, og snakket om ting vi skulle gjøre på. Kan seriøst ikke vente!

  Bilde fra www.weheartit.com , ser så fint ut!

   

  Dette er jo siste ting vi gjør sammen som en klasse, (selvom hele klassen ikke blir med, noe som er litt trist..) og jeg tror det blir bra!

  Jeg skal sove på rom med de beste, og det blir nok enda bedre, blir vel som vanlig mange latteranfall sent på kvelden.....Neida, vi skal være snille og søte vi <3

  Skal dele rom med Linn, Emilie og Helene, og vi får eget bad !!! haha, alle gjør egentlig det, men ja, jeg digger det x) 
  På leirskolen i 7. hadde vi jo bare en vask og et speil, hahaha...

   

  Senere skal jeg møte gutten min, så skal vi lete etter graven til Thomas! Har jo gått 9 mnd, så jeg tror jeg er klar for det nå.... Jeg skulle egentlig opp dit på bursdagen hans, men jeg takla det ikke, heh.

  Men nå skal jeg ete god middag, så turer jeg ut !

  blogges senere !

  -JJ


  meg og Emilieee <3
   

 • Må løpe!!  Hei alle sammen!

  Nå skal jeg ut til gutten min, så det blir ikke noe langt innlegg!
  Eneste jeg ville si var at det KANSKJE kommer sangvideo senere! love ya!


  heimeg, endelig nytt extention! var det jeg fikk i posten, heheh

  Ohaythereeeh , en av mine nye piercinger<3

 • Flott.  Hei alle sammen!

  Ble lite blogging de siste dagene pga prøveeksamen, jeg jobbet hardt og lenge, kom på skolen dagen etter, og gjett hva læreren sa?
  "Dette er for avansert, du skal liksom forstå det", og gjett hva? Jeg forstod ALT, men likevel måtte jeg begynne på nytt igjen! Jeg hadde skrevet 4-5 sider, og den dagen jeg skulle begynne på nytt måtte jeg gå på et obligatorisk møte ang. klasseturen, så jeg endte opp med litt mindre enn to sider... Jeg kom forresten opp i Naturfag, Organisk Kjemi, og det var det vanskeligste du kunne komme opp i.
  Jeg jobbet da sammen med Emilie, følte det gikk bra, men... Alle kom liksom ut og sa "Jeg fikk sekser, jeg fikk femmer!" osv, og når vi gikk inn for å få karakteren, vet dere hva han ene sa RETT FORAN TRYNET PÅ MEG? "Emilie var bedre enn deg"
  Jeg ble greit forbanna, for det kunne han latt vær å si, for jeg måtte jo begynne helt på nytt igjen og fikk ikke LITT tid til å øve pga det møtet og fordi læreren ba meg begynne på nytt. fksdjhfkjdsnkjnsfd, jeg blir så sur!!

  SÅNN FØLER JEG MEG NÅ.....

   

  Uuuuansett, i dag reiste jeg ut til gutten min, var sykt deilig vær ute! Vi stakk hjem til han og chillet, så gikk vi inn til byn for å møte noen han kjente, og det var litt liv der kan man si.. tusen biler på museet, korpset spilte litt unna, og der med den blå steinen stod det 765745 folk og fyrte opp med musikk og alt.. Vi stakk bort på Egon og møtte de folkene, og satt der en stund med de og koste oss! Var kjekt å møte de, men jeg er jo greit sjenert så jeg satt bare der som en idiot. Hihi, hei.

  Nå er jeg sinnsykt trøtt, så jeg bare avslutter innlegget og går og danser, hahaaha. Neida, men jeg stod på rommet og danset i hele går, godt humør fordi kjæresten min er best :´) hihi, ilu.
   Neiok, hade!

  -Juliane  bildene blir feil vei xDxDxDxD

 • Prøveeksamen  God morgen alle sammen!
  Nå skal jeg snart dra til bussen og komme meg på skolen, jeg gruer meg litt, for i dag får vi vite hva vi kommer opp i... Men jeg kan garantere at jeg skal jobbe godt, og gjøre mitt beste! Jeg skal samarbeide med Emilie, så jeg tror dette blir bra!

  I går fikk jeg en pakke i posten, kan vise hva det var senere! Hihihi, elsker å få pakker i posten.
  Bilde av innkjøpene fra Sverige kommer også, jeg må bare komme hjem og lade kameraet..
   
  sykt fake smil da.... Var det eneste nye bildet jeg hadde av meg , dere er sikkert lei av å se på alle de bildene fra desember, hhahhahah

  Jeg har vært hos søsteren min fra i går til i dag, og vi prøvde å spille inn sangvideo, noe som ikke gikk særlig bra, hahah! 
  Får prøve igjen senere.

  Får dere og vite hva dere kommer opp i idag, eller vet dere det?   

 • Sliteen  Da var jeg hjemme fra byen, koste meg utrolig mye, men gud så mange folk...
  Jeg har endelig fått kjøpt treningstøy, så nå får jeg bare begynne å trene! Har også kjøpt et par nye mørkeblå Converse, og en utrolig fin ring!
  Kan legge ut bilde senere.
  Nå sitter jeg i bobilen og er utrolig trøtt, og gleder meg til mat! Jeg har blitt matvrak again, tjohei.
  Fikk desverre ikke tatt noen bilder i byen i dag, så dere får kose dere med et utrolig digg bilde av meg:

  oktulla, herregud, fin og trøtt...... 
  tror jeg skal gå å legge meg tidlig i dag, skal jo tidlig opp i morgen igjen og kjøre tilbake til Norge, gleder meg til å komme hjem nå!
  Håper det nye extensionet har komt i posten, jeg kan jo ikke bruke clips lengre fordi det er greit stygt og ikke minst synlig når  jeg har kort hår, så jeg kjøpte microringer i fargen #7 på www.luxushair.com , var der jeg kjøpte clipsene mine og jeg var utrolig fornøyd!

  Noen som har erfaringer med microringer som vil fortelle litt om det? Har ikke noe erfaring selv, har bare lest litt rundt og sett hvordan du fester det og slikt... 
  Jeg finner nok ut av det!

  Ha en god påske da folkens!

  -Juliane

  trøtt i tryne...

   

 • Ut på tur...  Hei alle sammen!
  Nå skal jeg, mamma og Roy snart gå ned til byen i Strömstad, er utrolig fint vær her, men sykt kaldt!
  Har kjøpt ny pc, (MacBook Pro) og har ingen bilder innpå her desverre... Men skal se om jeg tar kameraet med til byen i dag og tar noen bilder!
  Dette var egentlig bare en liten update, så vi får blogges senere!

  -Juliane 

 • Gutten Min  Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om verdens beste, enten han vil eller ikke :-)
  Jah.. Hvor skal jeg begynne da? Alt begynte jo med at han la meg til på Facebook. Vi snakka ofte sammen, på Skype og vi ringte hverandre, og vi ble fort gode venner.
  Det var en periode jeg hadde det litt tungt, det skjedde ganske mye på en gang. BT visste det fra før, men jeg visste jo ikke at han visste det. Men han sa han aldri skulle slutte å kjempe, og da falt jeg helt for han. Det var bare noe med han, han var alltid der når jeg trengte det, han hørte på meg og støtta meg, ga meg råd, og fortalte masse og fikk meg ofte til å le.. Noe han fortsatt klarer selvom jeg er helt nede!

  Han er helt perfekt i mine øyne, ingen av oss orker å krangle noe særlig, det er jo bare sløsing med tid... Så når han merker at jeg begynner å bli irritert på han, så klemmer han meg eller kysser meg, og sier at jeg må roe meg ned... Virker utrolig nok ganske bra! haha.
  Jeg har nettopp tilbringt to dager med han på en camping (Larkollen) og det var utrolig koslig. Føler bare jeg og han kommer nærmere og nærmere hverandre for hver gang vi er med hverandre! 
  Det er utrolig mange som ser på dette som et "fjortisforhold" and so on.... Vet dere hva, kjære haters? Jeg gir blanke F. i hva dere mener!
  Jeg er lykkelig med denne gutten, jeg vil være det til jeg dør ass. Han er så herlig, han sier de søteste ting, og han er helt ubeskrivelig...

  Første gang jeg møtte han var en ubeskrivelig følelse, jeg så ham, og jeg visste at dette ble perfekt. Og det har det vært, hver dag som har gått med han har vært perfekt.
  Alt har forandret seg siden jeg møtte han, jeg har ikke vært så utrolig lykkelig på en god stund, har ikke smilt så mye på lenge.
  Jeg vil aldri gjøre noe som sårer han, jeg takler ikke å se at han har det vondt.

  Gutten min, jeg vet ikke om du leser dette eller ikke, men du er alt.
  Jeg elsker smilet ditt, latteren din og personligheten din. Du aner ikke hvor lykkelig du har gjort meg,
  jeg snakka med deg på telefonen når jeg var lengst nede, du hørte hvor jævlig det var... Men du løfta meg opp igjen.
  Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg nå, vennen. Jeg hadde nok gått og vært trist hele tiden, jeg hadde nok tenkt for mye på alt som har skjedd i det siste.....
  Men nå, nå har jeg deg. Og jeg håper virkelig dette forholdet varer til jeg dør, hihi.
  Tusen takk gutten min, for at du er her for meg, og godtar meg for den jeg er.
  Jeg elsker deg!


   

 • Strawberry&Vanilla Tea  Hei alle sammen!
  Lenge siden. Igjen. Oh God eg suger til å blogge fmlfmlfmlfmlfmlfmlfml

  Ja... I går var jeg ute med mamma på vestkanten, kjøpte et "te-skrin" og jordbær&vanilje te, elsket den! Spiste også på bon appètit, sykt gode french fries der! Og hamburgere ofc. Men de hadde ikke cola på vanlig flaske, de hadde bare glassflaske.. ers :c
  NO BEGYNNER PARADISE BRB!! :'D

  Reklame.. buu
  Anyways! Har hatt tentamen denne uken, på mandag og tirsdag og i dag. Hadde engelsk i dag, og skrev 6 sider..!
  *stolt* neida, joda. På tirsdag møtte jeg Linnis, og vi kjøpte masse snop og så en ekkel film.. Ok, den var litt bra! Den heter Forget me not, men fikk ikke sett den ferdig så aner ikke hva som skedde, men vil ikke se den alene, for jeg skreik så sykt enkelte ganger og jeg vil ikke sitte her alene og bare...skrike, hahaha.
  I morgen reiser jeg på påskeferie til Sveio, og om noen dager skal jeg til Larkollen! 

  Noen søte folk som er i nærheten av Larkollen elns som vil møte meg? :3

  Så skal vi kanskje til Sverige! wiii! Elsker Sverige, vet ikke hvorfor men ja.. Bare elsker det!
  Gleder meg til å ete masse snop, og bare chille i bobilen som jeg aldri har vært med i før, lol.. Ja, vi har kjøpt ny, og jeg har bare aldri giddet å være med på tur før nå...:-)

  Paradise igjen! Digger Dennis og Kristin, hater Alina...:c Neida, hater henne ikke, men liker henne ikke.. Hun er så: I don't care, jeg bryr meg ikke om noen av dere, jeg eier dere, jeg skal vinne KSJWFKSDJF

  Ja, ehehhehe, går og lager te jeg
   EG KAN IKKE LASTE OPP BILDER!!! Fu blogg.no....

  Omg, eg begynte nesten å grine når Camilla røk ut :c uffamei
  Tror eg stikker nå jeg, hejdå!

  -Juliane 

 • Den siste tiden!  Hei alle sammen!

  Ja, har vært litt slitsomt å blogge i det siste. Har liksom begynt på mange innlegg men aldri klart å fullføre, så here we go again!
  Det har skjedd en del dritt i det siste, så har ikke hatt det så bra. Men sånn er det vel. Hadde lyst på en forandring, så jeg klippet meg kort..
   

  Jeg er superfornøyd, men angrer litt, for nå får jeg ikke festet extentionet ordentlig, så... Men men, får leve med det!
  Jeg har hatt bursdagsbesøk, først familiebesøk og det var ganske koslig.
  På tirsdag hadde jeg besøk av Henny, Helene og Linn og det var utrolig kos! Vi spiste pizza og cupcakes, og bare storkoste oss, og jeg lærte meg å brette servietter på en kul måte, hahha.


  Kult eller?!??!?! haha, neidaa. 
  Fikk en awesome film av Henny, hun lagde den helt selv! Hun satte sammen mange gamle videoer, og kul musikk osv! Kjempekult. Fikk og 200kr av Helene! Tusen takk til dere <3

  På onsdag sov jeg så og si heele dagen... er så slapp og trøtt for tiden, siden jeg er syk, og har nesten mistet stemmen!! :c
  Uansett.. På torsdag hadde vi skolemgp, det er liksom Melodi Grand Prix med bidrag fra alle klassene på skolen, og det var kjempekjekt! Klassen min hadde melodien "Sexy And I Know It", og vi skrev en norsk tekst til den som handlet om selvtillig. Vi hadde to omganger, og vi vant ikke første gang. Men sånn er det, de som vant da var flinke!
  Etter første omgang gikk vi opp i klasserommet for å vente på andre omgang, og tror alle var litt smågal da, folk løp rundt og danset og sang osv, var sykt gøyt, og jeg gleder meg helt insane til klasseturen!!
  Så gikk vi ned til andre omgang, gikk faktisk bedre denne gangen! (føltes hvertfall slik) 
  Denne gangen vant vi faktisk! Vi vant som dommerenes favoritt, 1000,-! Er så stolt over klassen min!
  Tror AskøyVæringen var der, så legger ut link når det kommer i avisen.

  meg og Emilie før showet!

  I dag gikk jeg hjem til søsteren min etter skolen, skal sove her hele helgen! 
  I morgen skal jeg til byn med Linnis og kjøpe litt klær og slikt, skal prøve å ta litt bilder! Skal jo være så fint vær fremover, i Bergen av alle steder!
   
  litt gammelt bilde, men men!

  Hva skal dere i helgen?

  har forresten laget to videoblogger, legger de ut i natt eller noe!!   

 • Forever alone.....  hehhe, neida... Jeg ligger bare i sofan til Nathalie og venter på at hun skal våkne ^^ jeg får ikke sove mer... Håper BT ringer snart!! Jeg er sulten.. Oooo, godteri!

  *gladbarn* :3

  Jeg hadde det forresten det veldig kjekt i går! Mamma og Nathalie kom hjem i fem-tiden i går, så spiste vi dolly-pizza og morfar kom opp med kort til meg :3 Fikk 500 kr av mamma og roy, 500 av morfar og Eli og en syykt fin jakke av Nalle !! Kommer bilde senere :3
  Og så spiste vi cupcakes fra Ica! ææææ, de var sykt gode! 
  Nam...:3

  Jeg kjeder meg sånn!!!! D: what to do? Spise meg bolle på snop :3 Neida, tulla.
  Kan ikke en gang se ut vinduet.. Alt er hvitt pga tåken,lol... :c Fack, skole i morgen! Noooo! årrrrh... enda en stressende uke :c Hvor lenge er det til påskeferie? hahahah.. Skal til Larkollen i påskeferien, så hvis det er noen awesome folk som leser bloggen min som også skal dit, tell me! så kan vi bli bestfriends :3 hohoohoo.
  Nathalie har ikke våknet enda....... Blæææ. Jaja! 
  Har lyst å farge håret mitt rødt... Hadde jeg kledd det?
   
  Ohhai gammelt bilde...
  vi får se hva jeg gjør ! Nå skal jeg chille...og vente på at nathalie våkner...

  cya!: DDD   

 • bursdagen min da....  Hei alle sammen!

  Nå har jeg nettopp tatt en lang herlig dusj, og sitter og ser på frustrerte fruer. Elsker det!
  Har ikke blitt så mye blogging, bl.a. fordi det har vært mye stress med alt mulig.. Jaja, skal prøve å forbedre meg!
  I går var jeg på bursdagsfest hos Helene, det var utrolig kjekt! Var dautrøtt når jeg kom hjem da, så jeg gikk og la meg nesten med en gang....
  Og i dag har jeg altså bursdag! Wiii. Har ikke en drit å gjøre på! :c
  Anyways.. Ønskelisten min bestod av en Macbook, studiomikrofon, nesepiercinger og penger. Skal spare til mac om jeg ikke får det i dag :3 hihi. Venter egentlig bare på at mamma og Roy skal komme hjem, så kommer Nathalie og Leander ned her og, og så skal vi ete pizza! Etter det skal jeg opp til Nathalie og lalle der til i morgen! Kosliiig

  Linnis og meeeg !

  Åååågud, jeg blir spammet på Facebook! D: orker ikke si takk til alle enda... Gjør det senere... eller nå O.o

  TAKK UANSETT, FOR ALLE SØTE GRATULASJONER :'D

  åårh.. hater å vente, eg e sulten! Har spist et egg da.. vil ikke ha noe mer! Kan noen lage mat til meg?(a) hihi. neida, venter heller til senere, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizza !
  Nå ble jeg trøtt... Vil sove. Det regner!! O_O oi.... haggel. hahahhha, oi. neida, gud jeg kjeder meg. Der lynte det! Hahahah, vet dere liker at jeg snakker om været :3 Men hallo, bor i Bergen, alltid gøyt å høre om været!
  men nå stikker jeg, blogges senere!

  -JJ    

 • Verre enn jeg trodde  Hei alle sammen!
  I går var jeg og Linnis med guttene siste gang før de reiste hjem. Dagen begynte bra , alle møttes på senteret og vi satt og snakket og spiste litt. Gikk opp til Linnis litt senere og chillet med musikk og så en eller annen rar film med en dude som het Gay Focker.. haha, helt normalt. Men filmen var bra da! 
  Litt senere så merket jeg at tiden hadde gått alt for fort og at jeg snart skulle hjem.. Så jeg satte meg inntil BT og hørte musikk, og siden jeg er så drama-queen begynte jeg å gråte :-) Hehe. Nei, men dønn seriøst, det er utrolig trist når du har tilbringt hele vinterferien sammen med de, og så dagen etter så sitter du alene på rommet ditt og alt du gjør er å sende meldinger med han. 

  haha, verdens herligste.

  Så nå bare sitter jeg her og venter på hat-kommentarene deres :)))))))))))))))))))

  nei, men dønn seriøst. Jeg må få lov til å ha det litt gøyt, å leve livet på mitt måte. Jeg har hatt det forbanna bra de siste dagene, vær heller glad på mine vegne. 

  Var ganske vanskelig å gå fra ham i går, satt og gråt litt i bilen på vei hjem, når jeg kom hjem, spiste jeg og gikk rett i senga og ringte han. Var tusen ganger verre enn jeg trodde å måtte gå fra han. Uff..


  Men men, prøver å tenke positivt! Idag flytter vi ned i leiligheten, så jeg har pakket ned alt jeg har.. Er helt klar for å flytte! Er sliten og trøtt nå, vil egentlig gå og legge meg.. Men jeg skal nok klare å holde meg våken. Blir pizza til middag, har gledet meg til det i hele dag! haha, hei matvrak. 
  Skal snart ned i leiligheten og overta den.. wii! Elsker den, sånn dønn seriøst. Blir en stor overgang da, fra et sånn halvveis stort hus til en søt liten leilighet på Stongafjellet. Men det blir ganske deilig.

  Men nå skal jeg prøve å få i meg mye mat, så går turen ned i leiligheten!
  Kjærleik til adla saman! haha, right.. 
 • Les mer i arkivet Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014
  hits