Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei alle sammen!

Er en stund siden nå, tok meg en liten pause, nok en gang. Er veldig vanskelig å få til et bra blogginnlegg når dagene går i det samme hele tiden, og det ikke er lys ute så lenge om dagen så rekker sjelden å ta bilder til bloggen som faktisk ser bra ut, haha. 
Har ikke gjort så mye i det siste, på lørdag passet mamma Noah siden søsteren min skulle ha bursdagsfeiring, så jeg og Helene sminket oss sammen og tok bussen til byn og møtte søsteren min på hotellet de var på. Vi dro videre til byn etter det, møtte en del bekjente der og det var så gøy, åh. Hadde nesten ikke stemme når jeg kom hjem igjen, hah. 
Meget bra kveld!

Har forresten også fått meg briller, hahah.. Er ikke den som kler briller mest, men det må til. 


Haaaar også nesepiercing igjen. Og farget håret rød-ish. Hahah, godt med forandring.

Ja, det var vel det, blogger kanskje mer i kveld om jeg får tid, må jobbe med en innlevering og en presentasjon, wuhuu.

-Juliane

 • 0

  Bilde tatt av meg.
  Såå, dere er nok lei av lange, meningsløse innlegg skrevet midt på natten av en tenåringsjente som ikke får sove. Jeg er selv veldig usikker på hva jeg skal skrive, jeg har så mange tanker og spørsmål jeg aldri får svar på. Hvorfor, hva, hvordan, hvem. Spørsmål om alt mulig, absolutt alt. Jeg er en som overtenker veldig mye, og går for mye inn på et tema og kan sitte i flere timer eller dager og plage meg med ett eneste spørsmål. Det er rart det der, vi går livet gjennom med så mange spørsmål vi aldri får svar på. Så er det jo de spørsmålene det ikke er meningen at man skal vite, for det bare er sånn. Men hvorfor prøver ingen å finne svar på det da?
  Jeg tror dette får holde for nå. Jeg føler jeg ikke har tid til å skrive et langt innlegg nå, for jeg har så mye å tenke på, hahah.
  Sov godt, alle sammen.
  -Juliane 
 • 2

  Da var jeg tilbake igjen!
  Jeg har hatt en fantastisk feiring både på jul- og nyttårsaften, legger nok ut noen bilder i et senere innlegg av det.
  Her har dere gårsdagens outfit, bukse fra bikbok, skjorte og topp fra cubus, klokken var en gave så vet ikke helt hvor den er kjøpt, og smykket var et jeg fant her hjemme som jeg har hatt i noen år.
  Det var litt godt å komme tilbake på skolen igjen, jeg har mye mer energi og motivasjon nå etter en god ferie, før ferien var alt et rot, og jeg stresset til og med etter skolen. Det gikk veldig ut over humøret og søvnen og alt, men nå har jeg fått rutiner på alt, jeg planlegger ting bedre og stresser myye mindre. Deilig! Håper bare det fortsetter sånn.
  Nå går det mot lysere tider, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til mer varme og lysere morgener og kvelder. Elsket å våkne og se at det var sol ute, haha!

  Har dere hatt en fin ferie?

  -Juliane