Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei alle sammen!
Jeg blogger svært lite nå  i vinterferien, i know, i know.. Men jeg har vært mye ute med guttene og Linn, så blir ikke så mye tid til det! Har vært med de hver dag i vinterferien, untatt søndag.. Og på torsdag reiser de tilbake til Halden. Gruer meg seriøst til de reiser, blir så kjedelig her! Uff, kommer nok til  å felle noen tårer da ja. Har tatt noen få bilder i dag da, kan vise dere noen av de!
 
Teite folk som ikke ville smile... neida tuller, søte.....:-) Kjetil og Linnis, yao

hha, like sløve begge to.. neida, blitzen ødelagte alt, loverrr D: BT og meg :') <3

hårfarging på g!

lille mei som ikke vil bli tatt bilde av :-) uff.. vil ha mørkere hår, ser jo helt oransj ut ! lsdfdmkl ew

og ja, vi skulle farge håret til Linnis blondt.... og nå har hun blitt regnbue. Hun har liksom.. oransje, blått/svart, blondt og rødt. sexiiiiiiiiiiiiiiiii 

Jeg kjeder meg sånn.. Er trøtt, men får ikke sove :c blaah... Se en film kanskje, komedieee? Jah.

ZZZZOMG! vi flytter på torsdag vi ! Er så sykt klar for det, blir så deilig å komme vekk fra et oversized (lol) rom til et søtt og lite. Okei da, gruer meg litt, men det er alltid deilig med forandring! Woop
I morgen skal jeg pakke ned alle glassfigurene mine, og alt som er av glass.. Etter det skal jeg møte guttene og Linnis igjen tror jeg, siden det er siste dagen deres her :( åeåeåeåweflpåefeomrg, vil ikke at de (eller bt, goohohohohi) skal reise fra meg, det er trist. århårhårh.. men men, får mest sansynlig møtt dei igjen om ikke så alt for lenge!

Og jeg har snart bursdag og jeg ! 10. mars, remember that peepz! hahah...Gudddd som jeg kjeder meg, og har utrolig lyst på eplejus.. Noen som vil gi meg eplejus? :-)
Kommer forresten mest sansynlig videoblogg i morgen en gang.. Men blir litt kleint, for da må jeg filme mens guttene er der , ahhaha... uff, jaja, da får dere se de og!

Og man vet man har vært litt for lenge med Halden-guttene når man blir skremt av at en person plutselig snakker bergensk til deg.. ahhaha, det er helt normalt, loverrrr :)
 
ooohgad, gammelt bilde av meg................jaja

jaja, får høre litt på musikk nå, og prøve å sove ^^ Trenger virkelig søvn.. uff. 
Natta søtinger !

-JJ 

 • 0

  Hei alle sammen!
  Nå skal jeg snart ut å møte Linnis, BT og Kjetil, så skal vi ha en liten "filmdag" hos Linnis! Gleder meg utrolig mye! hihi.
  Og for en gangs skyld er det faktisk sol i Bergen (Askøy).. Det er litt utrolig O.O Neida.. Joda, litt, hihi. Vet jeg ikke blogger så mye, er bare fordi jeg heller vil ligge i sengen og se på sauene i taket :)))) men jeg orker rett og slett ikke, har lite blogglyst.. Men jeg mobilblogger kanskje litt senere når vi er hos Linnis, vi får se hva jeg får tid til! Skal hvertfall ta en del bilder i dag, siden det er sol ute :'D 
  men nå går jeg fra dere :3 Blir hentet av Linnis og Siv nå , så vi blogges senere !

  -JJ

 • 0

  Hei alle sammen!
  Nå har jeg nettopp våknet, spist litt frokost, og nå sitter jeg her og ser på klær. Tenkte jeg skulle dele dagens "I Want" med dere!
       
  topp 1:
  499 fra Nelly.com                                      

  topp2:
  199 fra Nelly.com                                      

  topp3:
  179 fra Nelly.com

   

          
  199 fra Nelly.com                                          199 fra Nelly.com

  Hva syntes dere ? Hadde lett kjøpt alle hadde jeg bare hatt nok penger, haha..

  Men nåååå stikker jeg! Blogges senere!
  -JJ


   

 • 4

  Hei alle sammen!
  Da var designet endret nok en gang, haha.. Fra rosa til blått! Yndlingsfargene mine.
  Uansett!
  Jeg har jo nå en søt nesepiercing, men jeg vil gjerne ha flere! Jeg har tenkt lenge på å ta en i navlen, men det har vært litt mye frem og tilbake.

   

  Det er jo sykt fint da! Jeg har kikket mye på navlepiercinger i dag, spurt om venner sine meninger.. Noen sa nei, but I don't care! Jeg syntes det er utrolig fint, har hatt lyst på det ufattelig lenge.. Skrev jeg ikke noe lignende nettopp? lolok... Uansett, er det noen som har navlepiercing som kan fortelle litt om det? Gjorde det vondt?

  Har også sett en god del på tattoveringer (har ikke tenkt å ta før jeg kan (når jeg er 18..) og før jeg er 100% sikker)
  Men, ja. Hvis jeg noen gang skal ta en tattovering, så blir det enten håndleddet, ankelen, ribbenet eller under navlen... Haha, ja. Har faktisk tenkt å ta en tatovering der dette står:
   
  Teksten som står på engelsk, er to linjer fra en sang han likte veldig godt. Thomas betydde jo utrolig mye for meg, så jeg hadde garantert ikke angret om jeg tok denne.

  Hva syntes dere om tatoveringer og piercinger?

  Nå skal jeg finne meg litt brus, se på TV, snakke med søte folk og bare kose meg mens jeg er syk...enda. Tjohei! Håper jeg er frisk snart...

  Love ya all!

  en glad Juliz :3
   

 • 0

  Syk

  Hei alle sammen!
  Jeg må bare beklage for lite blogging, men jeg har vært syk en god stund nå, og har ikke hatt motivasjon.
  Og nå er det bare (bare og bare..) 6 uker til jeg kan bytte piercing! har sett på mange forskjellige, hva syntes dere om disse? :

  alle disse er fra Superkul, og jeg elsker de! Er allerede lei av den jeg har, og jeg har bare hatt den i to uker, haha.. Og jeg har ikke hatt noen problemer med betennelse enda, heldigvis! Renser hver morgen og kveld med øyendråper.. Har heller ikke merket noe spessielt ubehag, var vel bare den første dagen som var verst.

  Om ikke lenge så flytter vi.. Er bare 14 dager til, jeg gleder meg helt sykt! Så har jeg bursdag, og så er det klassetur.. Føler dette blir et veldig bra år! Vi skal til Scarbourough med klassen, gleder meg til å tilbringe mange dager med de herlige folkene!

  Nå tenkte jeg å legge meg ned litt her i stuen, få i meg paracet og prøve å bli frisk. Haater å være syk, klarer såvidt å sitte oppreist... 38,5 i feber er alltid kjekt!

  Blogges senere, love love!

  Everything he tells you now.. He told me first.

 • 1

  Da blir det liveshow om 20 min, se meg her:
  http://www.blogtv.com/people/JulianeJorn 

  TJOHEI
   

 • 1

  Hei alle sammen!
  Hva hadde dere syntes om liveshow? Har dere noen spørsmål kan dere spørre meg direkte, og det kan bli kjekt! Har hatt lyst til å gjøre det lenge, men har aldri passet seg, haha. Hva syntes dere?

  -JJ 

 • 1

  Hei alle sammen

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kinoen, har kost meg utrolig mye. Var på kino med Helene, Odd og Marius, utrolig herlig å komme seg ut litt. Må si at filmen var utrolig bra, anbefaler den sterkt! 

  Marius, Odd, meg og Helene! Vet vi så fin ut.

  Og alt har vel gått bra i dag. Jeg vil igjen takke alle for søte, snille kommentarer, dere får meg til å smile <3 Hadde aldri trodd jeg ville få såpass støtte, men dere gjør alt så mye bedre! Tuuusen takk, you guys made my day. Skulle ønske jeg kunne gi alle dere en good klem! ååh.

  Og til dere som tenker - Har du kommet over han så fort at du allerede går ut med andre gutter????

  Er dere skutt? Jeg har guttevenner. Har mer guttevenner enn jentevenner for å si det slik. Og NEI, jeg er langt i fra over det. Jeg sover ikke om nettene, jeg spiser nesten ikke, jeg vil ikke snakke med noen, snakker så vidt med moren min... Og jeg og mamma snakker mye. Jeg er ganske langt nede, men jeg kommer meg opp. Bare vent.

  Og jeg vet jeg har skrevet mange "deprimerende" innlegg, men hva kan man si? Jeg er deprimert. Er ikke så rart akkurat, det er alltid vondt å miste noen man stod såpass nær. Men jeg burde vel egentlig bli vandt til det, jeg har mistet faren min, som aldri ringer eller skriver til meg lengre. Mormoren min døde av kreft for noen år tilbake. Jeg gikk gjennom store deler av barneskolen der jeg ble mobbet. To venner av meg døde i sommer - en av dem var Thomas. Og nå dette. Jeg har det helt ærlig ikke bra, det kan jeg fint si. Men jeg prøver å holde meg positiv. Ting kan enten bli bedre, eller verre. Det merker vi med tiden.

  Nå skal jeg legge meg ned i sengen min, og prøve å slappe av, redigere litt bilder og prøve å lage ny header, og litt etterpå skal jeg prøve å få i meg noe mat. Så vi får snakkes senere!

  -JJ
   

 • 0

  Hei alle sammen!
  Nå har jeg og Helene spist frokost og stelt oss, og senere skal vi til byn og på kino! Vi skal se Chronicle  så det gleder jeg meg til ! Er så herlig med litt "sistah-time" :-) 

  Føler meg faktisk i godt humør i dag, har tenkt mye, snakket med folk om deres meninger, men jeg tok et valg, og jeg får se hva som skjer etter det.

  Hva skal dere i dag?

  -JJ
   

 • 2

  er dere virkelig så forbanna dum og tror på noen rykter? ganske flott. gi f i å kommenter dritt her på bloggen, jeg sletter kommentarene med EN GANG. Er det noe du vil si, si det opp i trynet mitt. Easy as that. Nå skal jeg ha en fin dag med Helene, noe jeg ikke har hatt på lenge. 

  Det går masse rykter ja, det kan jeg ærlig si. Men sånn er det - rykter slenges ut av folk uten liv. Easy as that. Jeg er 100% singel, og for øyeblikket er jeg litt glad for det, selvom jeg vil savne å ha noen jeg kan kalle "gutten min", og en å holde rundt. Men sånn er det å være tenåring - hormoner, følelser, drama... men nå er jeg ferdig, jeg skal drite i alt og alle, og bare leve mitt liv, og hvis folk velger å leve av å slenge ut rykter - go ahead! Jeg vet selv hva som er sannheten om meg, det er seriøst INGEN som vet absolutt alt om meg, untatt Helene. Hun er og har alltid vært den eneste av de vennene jeg har hatt jeg kan stole på. Ikke frekt ment mot de andre vennene mine, men hun står meg nærmest, hun er søsteren min. Sånn vil det alltid være.
  Jeg er lei av dere som kommenterer: "var ikke du sammen med to stk på en gang da?"
  Kan dere ikke spørre meg face to face, så skal dere få et ærlig svar? Jeg vil ikke lage drama ut av det på bloggen (greit , dette innlegget teller ikke).

  Ha en fin kveld videre, jeg må rive av ansiktsmasken. Hadebra shitkids! 

 • 1

  Hei alle sammen.

  Jeg vil bare takke alle dere som støtter meg nå - det betyr mer enn dere aner. Jeg har vært gjennom tøffe ting fra før av, det henger fortsatt igjen, og det som skjedde i går gjorde det ikke noe bedre.
  Jeg vet  ikke hva jeg gjør videre, jeg har en god del å tenke på. Men i dag skal jeg overnatte hos Helene, så da skal jeg ikke tenke så mye på det. Trenger å slappe av litt, har blitt ganske mye for meg. Så jeg gleder meg til å være med henne igjen. Og igjen, tusen takk.
  Det har gått mange rykter rundt om kring. Men snakk med MEG før dere velger å tro på de. Easy as that.


   Nå er jeg hos Helene. Har vært her siden kl fem ca, og føler meg bedre allerede. Ler og koser meg, og det er utrolig deilig akkurat nå, var virkelig det jeg trengte! Blir nok bare en chilledag fremover, woho.
   

  Hva syntes dere?

 • 18

  Hei alle sammen.
  Jeg får virkelig ikke sove. Det er bare helt... ja, kan ikke sette ord på det.
  Jeg har mast lenge på mamma på å få piercing og i går tok jeg på Leading Light. Han som tok var kjempeflink, og alt gikk bra. Ble bare en søt liten diamant i nesen, men jeg er kjempefornøyd.
  Men vet ikke om jeg skal være glad for den eller ikke.
  Jeg visste at han ikke likte piercinger. Men håpte han kanskje ville endre mening når han så den. Den var jo så søt!
  Men jeg har klart å ødelegge alt nå. Får ikke sove. I det hele tatt. Er helt ufattelig trøtt, men lukker jeg øynene nå, er han alt som kommer opp.

  Så hvis du leser dette, vil jeg at du skal vite at jeg er så ufattelig lei meg, det er så.. ja, jeg vet ikke. Tanken på å aldri kunne se deg inn i øynene igjen, og ha de "momentsene" der vi bare stirrer på hverandre, eller å sovne ved siden av deg, trygg og lykkelig... Eller holde rundt deg og si "Jeg elsker deg"...  Jeg får det ikke tilbake igjen. Uansett hva jeg gjør. En liten piercing har ødelagt hele meg.

  Jeg har det ikke bra nå - det kan jeg helt ærlig si. Jeg føler jeg må kaste opp, det gjør så vondt.. Det dunker i hodet mitt, og tårene renner... Hva kan jeg gjøre?
  Jeg vet ikke.
  Jeg vil bare ha ting som før. Jeg vil ha ting som de var det ene minuttet jeg kom inn døren, og du skremte meg.. du lo, og for en herlig latter... Hva om jeg aldri får høre den igjen? Hva om jeg aldri ser deg igjen?
  Vi hadde planlagt fremtiden vår, ferier, alt. Men nå er fremtiden borte. Alt jeg ser, er... vel, jeg ser ingenting. Før var det meg og deg, lykkelige. Vi skulle bli gamle sammen.

  Det finnes ingen som deg ute i verden - det finnes ingen andre jeg vil ha enn deg. Men nå har jeg mistet deg for godt. Du har sagt du må tenke, men jeg har en følelse av at det ikke går bra.. At du ikke klarer tanken på at jeg i det hele tatt gjorde det... 

  Jeg har ofret mange tårer for deg siden du gikk ut... Alt jeg har gjort, er å gråte, og stirre i taket. Du forlater ikke tankene mine... Håper bare ikke det blir mange søvnløse netter på meg.

  Men kjære du, jeg elsker deg. Og det vet du. Jeg prøvde å si det til deg, men du svarte ikke. Men du vet hvertfall nå at jeg gjør det. Jeg glemmer aldri det første kysset vårt, begge var ganske sjenerte, og vi vekslet mange kjappe blikk. Jeg valgte å ta en sjanse, så jeg kysset deg. Jeg angrer ikke et sekund på det. Vi ble sammen, og jeg var i himmelen. Vi møttes igjen flere ganger, og det endte opp med at vi var sammen hver helg, og en god del tirsdager. Jeg glemmer aldri de øyeblikkene jeg har med deg. De gangene vi har stått foran speilet mitt og sett på oss.. Jeg snudde deg og sa: Ikke forlat meg.
  Vet du hva du svarte?
  "Aldri."
  Jeg holdt rundt deg lenge. Smilte for meg selv, for jeg visste da at det var sant. Jeg vil bare stå slik og holde rundt deg igjen, og være lykkelig. Vil jeg noen gang føle meg så lykkelig igjen? Jeg vet ikke. Du er , som jeg har sagt flere ganger, det beste som har hendt meg, og du vil alltid være det. Jeg skulle bare ønske du kunne vært her litt lengre i går, så vi kunne snakket bare litt til, og kanskje funnet en løsning.. Men det funket visst ikke.
  Jeg vet jeg såret deg, men tenk på hva jeg føler - det forbedrer selvbildet mitt. Og du vet at jeg aldri har hatt et så godt selvbilde. Jeg vil bare føle meg bra for en gangs skyld.. Men jeg mistet deg for det. Pga en prikk på nesen, du ser den jo nesten ikke!
  Og jeg har prøvd så godt jeg kan å se det fra din synsvinkel - jeg hadde nok ikke blitt glad om du hadde komt med en tattovering i trynet, men jeg hadde aldri forlatt deg av den grunn..
  Jeg prøver så hardt å forstå alt dette, men det er ikke lett for meg når du ikke vil fortelle meg noe.
  Men husk, jeg elsker deg, og vil alltid gjøre det.