Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei alle sammen! 
Blogget ikke så mye i går, men kom litt sent hjem, var hos kjæresten min som nettopp hadde komt hjem fra Haugesund! Koslig <3
Men det som skjedde etter at jeg blogget i går var da at vi koste oss med boller, brus og krem, jeg tok et par bilder, men Leander var ikke helt med på det i går...
Jeg spurte han, "Leander? Kan tante ta et bilde?" Han sitter seg fint opp, og ser skikkelig sur ut, men jeg tok bilde jeg:

Og etter dette, sa han "FERDIG!" og snudde seg vekk fra meg.. Haha, søte gullet til tante!

Var utrolig godt!

I dag har dagen gått i skole og skolearbeid, har en matteprøve i morgen som jeg MÅ gjøre det bra på, kan forsåvidt det meste, så satser hvertfall på en firer!
Blir kanskje ikke så gøye innlegg i ukedagene, med tanke på at jeg ikke gjør noe annet enn å gå på skolen, gå hjem/gå til kjæresten, spise, sove, lekser, spise, legge seg. Og jeg vil egentlig ikke blogge om det samme hver dag såklart, så jeg skal prøve å finne litt inspirasjon og forskjellige temaer osv! FUN.

-Juliane

 

 • 0

  Hei alle sammen!
  Åh, jeg hater seriøst søndager av og til, det er så kjedelig, ingenting som skjer, ingenting på tv, absolutt ingenting. Men i dag har jeg faktisk hatt en helt ok søndag! Har fått lastet ned en del sanger til telefonen, brukte en evighet på å stelle meg, har spist middag, og nå kommer snart søsteren min og sønnen hennes ned hit! Skal spise boller og kose oss, så det blir bra!

  Haha, håret mitt så så sykt stygt ut på alle bildene, så jeg måtte bare prøve å fikse det så godt jeg kunne etterpå..  Åh, klarte ikke å se bra ut på noen av bildene, hahah. Er aldri i bilde-humør lengre, men føler det blir så kjedelig med gamle bilder og iphone-kvalitet. Så here you go, dårlig hårdag, dårlig sminkedag, dårlig alt dag. 
  Nå tenkte jeg å finne litt flere sanger, har dere noen gode sanger ? Er så lei av all musikken på mobilen, så må bare få meg noe nytt!

  Gratulerer med morsdagen til alle mødre forresten!

  -Juliane
   

 • 2

  Ååh, herlig å bli helt ferdig med designet! Har fikset på det såå mange ganger, men for en gangs skyld ble jeg fornøyd, har hatt så vanskelig med å få headeren til å passe designet, men nå føler jeg at det passer! Elsker headere der bildene går inn i hverandre, æææh! Haha, blir så glad når jeg får nytt design og er fornøyd, får så mye motivasjon, selv om jeg ikke har en dritt å blogge om da, haha.
  Har liksom ikke gjort spessielt mye siden sist jeg blogget, skulle jo spille sims, men det funket ikke så bra siden jeg ikke har bare "sims 3", har bare "sims 3 i rampelyset". Så, der elsket jeg livet enda mer.
  Sitter i stua nå og blir feit, haha. Merker at jeg har fått i meg litt for mye, men oh well, det er lørdag.

  ikke fokus i det hele that, men whatever. Jeg smiler !

  Hva har dere gjort i dag?

  -Juliane
   

 • 5

  Hei alle sammen!

  Den siste tiden har jeg kjøpt en god del nye klær og ting, og jeg tenkte å dele noe av det med dere. Alt er ikke med nå, men dere får sikkert se det en annen gang.


  //Ikke helt i humør for bilder i dag, men men. Fin vegg!

  Forelsket meg helt i de skoene, var så gode i tillegg! Gleder meg til jeg får bruke dem. 

  Så i dag har jeg vært ute med mamma og stefaren min, kjørte først på en bobilbutikk, fant ut at jeg skulle ha en campingvogn, haha! Men den var fin da, så hadde ikke gjort meg noe å ha en slik en. Etter det, dro vi på Sartor og der kjøpte jeg to pudder, og skoene. Noen som har prøvd det pudderet forresten? Er litt skeptisk til nytt pudder... 
  Så nå kom jeg hjem for ikke så lenge siden, skal snart spise middag, men før det tenkte jeg å ta og spille litt sims! Haha, har blitt helt hektet på det igjen, kjøpte det i sommer i fjor når vi reiste med bobilen for å ha noe å gjøre, og det var et passe bra tidsfordriv for å si det slik!
  Har også begynt på en tegning, fikk så masse ordentlig tegneutstyr til jul, gode blyanter, ark, og alt, så nå prøver jeg meg på en A3 tegning, vet ikke heelt om jeg blir fornøyd, men dere får dømme selv:

  Likte veldig skyggene da, det er nok det eneste jeg liker så langt , haha. Tar så lang tid å tegne hår!! Skal vise dere resultatet om jeg noen gang gjør den ferdig, heh.

  Men vi blogges kanskje senere, ha en fin lørdag søtinger!

  -Juliane 

 • 0

  hei alle sammen!
  Ja, da prøver jeg igjen. Tok en stund før jeg var tilbake, Macen min har vært på reperasjon og fikk den tilbake for noen uker siden, men ville ikke begynne å blogge uten bilder! Haha. Syntes det blir litt kjedelig med et "jeg er tilbake!"-innlegg med webcam bilder eller eksempelbilder fra pcen. Har alt på harddisken, og jeg gidder faktisk ikke å legge de inn igjen, for det var så masse jeg ikke hadde bruk for der, så nå har jeg en ny start med pcen min! Haha.
  Uansett, jeg koste meg utrolig mye sammen med kjæresten min i Lørenskog,  masse koslige folk, sykt kaldt, men oh well, jeg døde ikke! Kunne gjerne gjort det igjen, for å si det slik.

  haha, fina liksom. Ser ut som en alien... haha, men søtt av gutten min da, selvom han ikke var så glad i å bli tatt bilder av... Loveu <3

  Ellers, har jeg ikke gjort noe spesielt. Har gått på skole, vært med kjæresten, spist, osv. Samme vanlige. 

  Men jeg skal prøve å få noe inspo til et litt gøyt innlegg i morgen, så det ikke blir en lang pause mellom hvert innlegg igjen... Høres det bra ut? 
  I dag har jeg vært ute med mamma litt, kjøpte en genser og en bukse, bruker det nok som outfit i morgen så kan prøve å få til noen bilder da!
  Nå er det natta snart, så vi blogges i morgen!

  -Juliane