Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei!
Akkurat nå er både jeg og Noah ferdig med middagen, og han ligger fornøyd og leker! 

Noah sin delikate middag, mmm. Luktet sykt godt da (pasta og brokkoli)

Min middag! Wok og ris, ååååh. Elsker den isteen, minner meg om sommer!

Glad og fornøuyd, haha!

Elsker at jeg kan lage middag når eg vil , og bestemme akkurat hva jeg vil ha! Hahah. Tror det blir en rolig kveld for oss to, deilig å være alene av og til og kose oss <3 årh, er verdens heldigste føles det ut som! Planen tidligere idag var å gå ut og kjøpe inn masse drittmat, men fant ut at jeg har muffins jeg kan lage, så da blir det heller det! Gleder meg, gøy at bakelysten har komt tilbake. Vet ikke om jeg blogget om det, men jeg bakte sykt mye når jeg var gravid, og elsket å lage mat! Var litt slapp på dette en stund nå, har vært mye sliten og nedfor, men tror det går oppover nå! Snakker endelig mer med vennene mine, tror det er mye derfor!
Nei, nå skal jeg gå og ta opp Noah og leke litt med han før det blir for sent.
Blogges!

-Juliane 


 

 • 1

  Hei!
  For leeenge siden lovet jeg å legge ut bilder av leiligheten, men jeg klarte det ikke på mobilblogg.. Men nå, etter tusen ommøbleringer, kommer det!

  Her er det første dere ser når dere kommer inn, gangen/masse rot... Døren til høyre er inn til boden

  så er det en dør til venstre og, der er badet! Maaaasse lys, det så ikke sånn ut når jeg flyttet inn, men det ble "pusset opp".

  Her er fra stuen og ut i gangen

  stuen

  stuen mot terrassen

  Kjøkkenet (har stue og kjøkken i ett)

  utsikten min fra terrassen

  litt details!

  Så det var vel det, Noah ligger å sover, så blir ikke bilder derfra, heheh. 
  Jeg trives veldig godt her, hvertfall nå som det går mot lysere tider. 
  Hva syntes dere?

  -Juliane 

 • 3

  Hei alle sammen!
  Jeg har nå fått mobilt bredbånd, så nå slipper jeg den mobilbloggingen. HAPPY!

  Jeg har også (endelig!) fått fikset på designet. Elsker det!

  Akkurat nå sitter jeg og slapper av, Noah sover, stapper i meg kjeks (fyfy, haha), og planlegger ukens middager.
  Jeg har desverre ikke peiling på hva jeg skal blogge om, humøret har ikke vært det beste i det siste så motivasjonen er på bunn. Jeg har begynt å trene (igjen), men nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å fortsette. Må bare bli litt strengere med hva jeg putter i kroppen...
  Skal prøve å blogge litt oftere nå som jeg har nett!
  Lots of love!

  -Juliane 


   

 • 2

  Alle legger vel planer for fremtiden. Hva de vil jobbe som, hvem de vil dele livet med, hvor mange barn de skal få, hvor de skal bo, hvilken bil de skal ha, osv osv.
  Jeg hadde og mange planer, som endret seg med årene. Jeg skulle først bo i Los Angeles med Helene, bestevenninnen min, for å bli berømt. Så skulle jeg flytte til Haugesund fordi de hadde så fin dialekt. Jeg skulle fullføre videregående, få jobb, finne meg mann, gifte meg, og så få barn.
  Nå begynte jeg med å få barn da...
  Men uansett, fremtiden er litt skremmende, samtidig som jeg gleder meg. Jeg får ha Noah ved min side gjennom hele livet mitt. Og det er foreløpig alt jeg trenger. Men hva med jobb, utdanning, familie, osv? Jeg begynner på skolen til høsten igjen, noe jeg gleder meg til. Jeg tror jeg skal klare å fullføre nå som jeg har en så stor motivasjon som Noah.
  Jobb må jeg søke på en gang, noe jeg gruer meg litt mer til. For jeg vet ikke hvordan det kommer til å gå med tanke på at jeg sliter litt med å snakke med folk. Men jeg øver, og håper det kommer seg.
  Men, kommer det bare (ikke BARE da men dere skjønner) til å være meg og Noah resten av livet? Eller kommer jeg til å møte "the one"?
  Kanskje jeg blir en gal dame med 100 katter, who knows.
  Neida, men det er litt skremmende, for jeg føler at jeg ikke er den personen gutter får så sterke følelser for, fordi jeg er så... Ja, rar.
  Dette ble plutselig et innlegg om gutter, sorry, haha. Var ikke det jeg skulle skrive om...
  Meningen med alt dette, er at jeg er bekymret for fremtiden rett og slett, samtidig som jeg gleder meg.
  Og jeg har visst skamlav selvtillit, haha herregud. Tror det er på tide å legge seg...
  Neida joda.

  Nei, men for tiden går det opp og ned. Noah er fantastisk, men jeg har mye å tenke på. Enkelte ganger er jeg så lykkelig at jeg kunne spydd sommerfugler, andre dager sitter jeg på badet og depper, haha. (Ja, Noah sover da, jeg lar han ikke være alene i en evighet akkurat, hahah)
  Vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, er bare et rot oppi hodet mitt for tiden. Mye følelser, drama, glede, sorg, latterkramper og tårer. Hormonell, sa du?
  Nei, nå laller jeg. I morgen har jeg bestemt meg for å stå opp tidlig og lage egg og bacon til frokost. Mmmmm.
  Natta!