Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei alle sammen!
Lenge siden. Igjen. Oh God eg suger til å blogge fmlfmlfmlfmlfmlfmlfml

Ja... I går var jeg ute med mamma på vestkanten, kjøpte et "te-skrin" og jordbær&vanilje te, elsket den! Spiste også på bon appètit, sykt gode french fries der! Og hamburgere ofc. Men de hadde ikke cola på vanlig flaske, de hadde bare glassflaske.. ers :c
NO BEGYNNER PARADISE BRB!! :'D

Reklame.. buu
Anyways! Har hatt tentamen denne uken, på mandag og tirsdag og i dag. Hadde engelsk i dag, og skrev 6 sider..!
*stolt* neida, joda. På tirsdag møtte jeg Linnis, og vi kjøpte masse snop og så en ekkel film.. Ok, den var litt bra! Den heter Forget me not, men fikk ikke sett den ferdig så aner ikke hva som skedde, men vil ikke se den alene, for jeg skreik så sykt enkelte ganger og jeg vil ikke sitte her alene og bare...skrike, hahaha.
I morgen reiser jeg på påskeferie til Sveio, og om noen dager skal jeg til Larkollen! 

Noen søte folk som er i nærheten av Larkollen elns som vil møte meg? :3

Så skal vi kanskje til Sverige! wiii! Elsker Sverige, vet ikke hvorfor men ja.. Bare elsker det!
Gleder meg til å ete masse snop, og bare chille i bobilen som jeg aldri har vært med i før, lol.. Ja, vi har kjøpt ny, og jeg har bare aldri giddet å være med på tur før nå...:-)

Paradise igjen! Digger Dennis og Kristin, hater Alina...:c Neida, hater henne ikke, men liker henne ikke.. Hun er så: I don't care, jeg bryr meg ikke om noen av dere, jeg eier dere, jeg skal vinne KSJWFKSDJF

Ja, ehehhehe, går og lager te jeg
 EG KAN IKKE LASTE OPP BILDER!!! Fu blogg.no....

Omg, eg begynte nesten å grine når Camilla røk ut :c uffamei
Tror eg stikker nå jeg, hejdå!

-Juliane 

 • 1

  Hei alle sammen!

  Ja, har vært litt slitsomt å blogge i det siste. Har liksom begynt på mange innlegg men aldri klart å fullføre, så here we go again!
  Det har skjedd en del dritt i det siste, så har ikke hatt det så bra. Men sånn er det vel. Hadde lyst på en forandring, så jeg klippet meg kort..
   

  Jeg er superfornøyd, men angrer litt, for nå får jeg ikke festet extentionet ordentlig, så... Men men, får leve med det!
  Jeg har hatt bursdagsbesøk, først familiebesøk og det var ganske koslig.
  På tirsdag hadde jeg besøk av Henny, Helene og Linn og det var utrolig kos! Vi spiste pizza og cupcakes, og bare storkoste oss, og jeg lærte meg å brette servietter på en kul måte, hahha.


  Kult eller?!??!?! haha, neidaa. 
  Fikk en awesome film av Henny, hun lagde den helt selv! Hun satte sammen mange gamle videoer, og kul musikk osv! Kjempekult. Fikk og 200kr av Helene! Tusen takk til dere <3

  På onsdag sov jeg så og si heele dagen... er så slapp og trøtt for tiden, siden jeg er syk, og har nesten mistet stemmen!! :c
  Uansett.. På torsdag hadde vi skolemgp, det er liksom Melodi Grand Prix med bidrag fra alle klassene på skolen, og det var kjempekjekt! Klassen min hadde melodien "Sexy And I Know It", og vi skrev en norsk tekst til den som handlet om selvtillig. Vi hadde to omganger, og vi vant ikke første gang. Men sånn er det, de som vant da var flinke!
  Etter første omgang gikk vi opp i klasserommet for å vente på andre omgang, og tror alle var litt smågal da, folk løp rundt og danset og sang osv, var sykt gøyt, og jeg gleder meg helt insane til klasseturen!!
  Så gikk vi ned til andre omgang, gikk faktisk bedre denne gangen! (føltes hvertfall slik) 
  Denne gangen vant vi faktisk! Vi vant som dommerenes favoritt, 1000,-! Er så stolt over klassen min!
  Tror AskøyVæringen var der, så legger ut link når det kommer i avisen.

  meg og Emilie før showet!

  I dag gikk jeg hjem til søsteren min etter skolen, skal sove her hele helgen! 
  I morgen skal jeg til byn med Linnis og kjøpe litt klær og slikt, skal prøve å ta litt bilder! Skal jo være så fint vær fremover, i Bergen av alle steder!
   
  litt gammelt bilde, men men!

  Hva skal dere i helgen?

  har forresten laget to videoblogger, legger de ut i natt eller noe!!   

 • 1

  hehhe, neida... Jeg ligger bare i sofan til Nathalie og venter på at hun skal våkne ^^ jeg får ikke sove mer... Håper BT ringer snart!! Jeg er sulten.. Oooo, godteri!

  *gladbarn* :3

  Jeg hadde det forresten det veldig kjekt i går! Mamma og Nathalie kom hjem i fem-tiden i går, så spiste vi dolly-pizza og morfar kom opp med kort til meg :3 Fikk 500 kr av mamma og roy, 500 av morfar og Eli og en syykt fin jakke av Nalle !! Kommer bilde senere :3
  Og så spiste vi cupcakes fra Ica! ææææ, de var sykt gode! 
  Nam...:3

  Jeg kjeder meg sånn!!!! D: what to do? Spise meg bolle på snop :3 Neida, tulla.
  Kan ikke en gang se ut vinduet.. Alt er hvitt pga tåken,lol... :c Fack, skole i morgen! Noooo! årrrrh... enda en stressende uke :c Hvor lenge er det til påskeferie? hahahah.. Skal til Larkollen i påskeferien, så hvis det er noen awesome folk som leser bloggen min som også skal dit, tell me! så kan vi bli bestfriends :3 hohoohoo.
  Nathalie har ikke våknet enda....... Blæææ. Jaja! 
  Har lyst å farge håret mitt rødt... Hadde jeg kledd det?
   
  Ohhai gammelt bilde...
  vi får se hva jeg gjør ! Nå skal jeg chille...og vente på at nathalie våkner...

  cya!: DDD   

 • 0

  Hei alle sammen!

  Nå har jeg nettopp tatt en lang herlig dusj, og sitter og ser på frustrerte fruer. Elsker det!
  Har ikke blitt så mye blogging, bl.a. fordi det har vært mye stress med alt mulig.. Jaja, skal prøve å forbedre meg!
  I går var jeg på bursdagsfest hos Helene, det var utrolig kjekt! Var dautrøtt når jeg kom hjem da, så jeg gikk og la meg nesten med en gang....
  Og i dag har jeg altså bursdag! Wiii. Har ikke en drit å gjøre på! :c
  Anyways.. Ønskelisten min bestod av en Macbook, studiomikrofon, nesepiercinger og penger. Skal spare til mac om jeg ikke får det i dag :3 hihi. Venter egentlig bare på at mamma og Roy skal komme hjem, så kommer Nathalie og Leander ned her og, og så skal vi ete pizza! Etter det skal jeg opp til Nathalie og lalle der til i morgen! Kosliiig

  Linnis og meeeg !

  Åååågud, jeg blir spammet på Facebook! D: orker ikke si takk til alle enda... Gjør det senere... eller nå O.o

  TAKK UANSETT, FOR ALLE SØTE GRATULASJONER :'D

  åårh.. hater å vente, eg e sulten! Har spist et egg da.. vil ikke ha noe mer! Kan noen lage mat til meg?(a) hihi. neida, venter heller til senere, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizza !
  Nå ble jeg trøtt... Vil sove. Det regner!! O_O oi.... haggel. hahahhha, oi. neida, gud jeg kjeder meg. Der lynte det! Hahahah, vet dere liker at jeg snakker om været :3 Men hallo, bor i Bergen, alltid gøyt å høre om været!
  men nå stikker jeg, blogges senere!

  -JJ    

 • 1

  Jaja.. Ble videoblogg da ! Litt sen, men sånn er det. Orker ikke blogge noe særlig akkurat nå. Skal bare ligge i sengen og se frustrerte fruer <3
 • 0

  Hei alle sammen!
  I går var jeg og Linnis med guttene siste gang før de reiste hjem. Dagen begynte bra , alle møttes på senteret og vi satt og snakket og spiste litt. Gikk opp til Linnis litt senere og chillet med musikk og så en eller annen rar film med en dude som het Gay Focker.. haha, helt normalt. Men filmen var bra da! 
  Litt senere så merket jeg at tiden hadde gått alt for fort og at jeg snart skulle hjem.. Så jeg satte meg inntil BT og hørte musikk, og siden jeg er så drama-queen begynte jeg å gråte :-) Hehe. Nei, men dønn seriøst, det er utrolig trist når du har tilbringt hele vinterferien sammen med de, og så dagen etter så sitter du alene på rommet ditt og alt du gjør er å sende meldinger med han. 

  haha, verdens herligste.

  Så nå bare sitter jeg her og venter på hat-kommentarene deres :)))))))))))))))))))

  nei, men dønn seriøst. Jeg må få lov til å ha det litt gøyt, å leve livet på mitt måte. Jeg har hatt det forbanna bra de siste dagene, vær heller glad på mine vegne. 

  Var ganske vanskelig å gå fra ham i går, satt og gråt litt i bilen på vei hjem, når jeg kom hjem, spiste jeg og gikk rett i senga og ringte han. Var tusen ganger verre enn jeg trodde å måtte gå fra han. Uff..


  Men men, prøver å tenke positivt! Idag flytter vi ned i leiligheten, så jeg har pakket ned alt jeg har.. Er helt klar for å flytte! Er sliten og trøtt nå, vil egentlig gå og legge meg.. Men jeg skal nok klare å holde meg våken. Blir pizza til middag, har gledet meg til det i hele dag! haha, hei matvrak. 
  Skal snart ned i leiligheten og overta den.. wii! Elsker den, sånn dønn seriøst. Blir en stor overgang da, fra et sånn halvveis stort hus til en søt liten leilighet på Stongafjellet. Men det blir ganske deilig.

  Men nå skal jeg prøve å få i meg mye mat, så går turen ned i leiligheten!
  Kjærleik til adla saman! haha, right..