Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Jeg er en veldig åpen person som av og til deler litt for mye med vennene mine og folk rundt meg. Noe som har slått hardt tilbake på meg flere ganger. Hvor ofte hører man ikke ordene "stol på meg", "sier det ikke til noen", eller "jeg lover"? Og hvor mange ganger stemmer disse ordene? Veldig sjelden, desverre. Vet at mange lever etter den der "my best friend doesn´t count"-regelen, men enkelte ting er virkelig unødvendig å fortelle videre. Nå har jeg èn venninne jeg stoler fullt og helt på (hvis du ser bort fra familien), vi har vært bestevenner i seks år, og har aldri hatt en eneste krangel. Er veldig takknemlig for at jeg har henne<3
Jeg har også veldig lett for å bli "lurt" og falle for ting folk sier, og hvordan folk oppfører seg.. Har møtt sååå mange falske folk, blir helt dårlig. Jeg har blitt brukt og såret flere ganger, noe jeg ikke skjønner at folk kan gjøre. Jeg har en liten sønn, så jeg er ikke en "normal" 18-åring. Jeg sliter mye med å bli kjent med folk, så når jeg først blir ordentlig kjent med en, er det veldig spesielt, haha. Men uansett, det at jeg ikke er som alle andre 18-åringer har visst gjort at mange har trekt seg vekk fra meg. Venner og andre. Nei, jeg kan ikke drikke meg drita og feste hver helg som dere, men det finnes mye mer i livet enn bare det. Ja, jeg må løpe frem og tilbake mellom stuen og soverommet hver kveld fordi Noah våkner om natten. Jeg må stå opp 4 ganger om natten for å gi Noah mat. Jeg er mer knyttet til Noah enn jeg noen gang kommer til å være med noen andre. Hvorfor stopper det deg i å bli ordentlig kjent med meg? Det er ikke bare ulemper med å ha baby, det er mange flere gode øyeblikk enn det er slitsomme/dårlige. 
Jeg aner ikke hva folk hører om meg, men uansett hva det er, kom til meg før du snakker videre. Samme med alle andre dere hører ting om, alt stemmer ikke. Jeg vet at fremover skal jeg være mye mer forsiktig med hvem jeg stoler på, og hvem jeg velger å ta inn i livet mitt. For det er ikke bare mitt liv lengre, det er Noah sitt og. Han blir påvirket av alle valgene mine. Og han merker når jeg blir trist eller såret...

Fremover skal jeg fokusere på Noah, og resten av familien, pluss de vennene jeg har som jeg kan stole på. De er gull verdt, alle sammen. Tror man må lete lenge for å få så gode venner, og en så fantastisk familie som jeg har. Kunne ikke tenkt meg noe bedre <3 Glad i dere alle sammen!


 

 • 0


  okei jeg så gal ut men seriøst, denne gutten her har endret livet mitt og gjort meg så lykkelig som jeg aldri trodde jeg kunne være! Elsker han mer enn noe annet, verdens fineste<3 Er så heldig! Er også så heldig som har fått en så blid og god gutt som smiler og ler hele tiden! Hadde det ikke vært for han hadde jeg nok fortsatt slitt noe grådig, det øyeblikket jeg fikk han i armene endret alt seg. Og han har blitt så stor! Årh, tiden går fort...<3

  ANYWAYS, idag var jeg og Noah som sagt hos mamma med stefaren min, Nathalie og Leander, og vi koste oss veldig! Spiste pizza og kake (noah fikk nudler, sånn på glass ofc), og fikk nydelige gaver fra dem, og fra tante og morfar. Tusen takk! Har vært en kjempefin feiring, var ganske heldig med været og! 
  Jeg legger ut bilder senere eller i morgen av hva jeg fikk. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden!

  -Juliane 


   

 • 0

  Hei alle sammen!

  Da har den "store" dagen komt, jeg har bursdag og blir 18. WEHO. Skal til mamma senere, noe jeg gleder meg veldig til! Da blir det pizza, muffins og kake, pavlova <3 elsker den! haha. 
  Jeg merker foreløpig ingen forskjell (haha), føler meg helt normal. Gruer meg litt til å begynne på skolen da, ser for meg at folk kommer til å be meg kjøpe snus/røyk/drikke til dem, noe jeg ikke er så fan av... Men men!
  Noah har nettopp sovnet, og jeg har stelt meg. Har blitt veldig flink på å stelle meg raskt etter jeg fikk han, haha! Igår var jeg forresten også hos mamma, derfor jeg ikke blogget. Var hjemme i sju-tiden og da måtte jeg stelle Noah. Ble grøt og bading før leggetid. Han elsker å bade, er så herlig å se på! Gulvet på badet blir passe vått da men...
  Men ja, tenkte jeg kunne vise dere dagens outfit!  vakker ettervekst ellehhh?

  Litt dårlige bilder, og veldig sløv i trynet. Men okei! Hva syntes dere? Det meste er vel fra cubus. 
  Vet ikke om jeg kommer til å ta noen bilder hos mamma, men det ser vi!

  -Juliane 

 • 0

  Hei alle sammen!

  Dro til mamma idag jeg, heheh. Var kjempekoselig, fikk hjemmelaget pizza og alt, gjett om jeg var fornøyd! Hihi. 
  Jeg gikk opp der, og været var forferdelig!!! Kom meg jo ikke frem, blåste så sykt masse, så måtte stoppe midt i bakken, hahah... Heldigvis begynte regnværet etter jeg hadde komt meg inn, flinke meg glemte regntrekket til vognen... Var også så heldig å bli kjørt hjem, hihi. Gleder meg til å være med de igjen på mandag! <3

  Ellers har jeg begynt å skrive fødselshistorien, men jeg er veldig i tvil om jeg faktisk skal publisere det... Uansett, så kommer det til å ta tid, er mye å skrive, og jeg husker jo ikke alt (litt pga ammetåke, litt pga jeg hadde så vondt da det skjedde), så må mimre veldig mye så ikke alt blir rot, haha. Noen som har tips til hva jeg kan blogge om i mellomtiden?

  På mandag fyller jeg 18, så tenkte at jeg kunne legge ut ønskeliste senere/i morgen. Glæd mæ!

  Hva har dere gjort idag?

  -Juliane


   

 • 0

  Hei alle sammen!

  Dagen/kvelden i går var helt super, jeg stoooorkoste meg! Var litt ekkelt å være vekke så lenge fra småen så lenge, men gikk helt fint! Jeg fikk være ute i fire timer før han ville ha meg hjem, noe jeg syntes var mer enn lenge mtp at det var første gangen, haha.


  Dette gikk jeg med, følte meg ikke helt trygg på kjørtet bare, det var xs og falt rett av, så måtte feste det med sånne nåler... og de spratt av flere ganger iløpet av kvelden, så Linn måtte redde meg et par ganger, haha! Men var veldig kjekt, møtte jo en del nye folk, og jeg pleier vanligvis å sitte alene i en krok og være sjenert, haha... Not this time! Hihi.
  Jeg dro hjem i halv elleve tiden, og kjente når jeg satt meg i bilen hvor trøtt jeg plutselig ble, haha. Var sååå deilig å komme hjem til Noah, selvom han ikke ville sove med det første. 
  Men nå skal jeg lage grøt til småen, blogges senere!

  -Juliane

  (sorry for dårlige mobilbilder, hadde ikke strøm på kameraet...)
   

 • 3

  Hei alle sammen!
  Må bare beklage fraværet mitt her, har rett og slett vært for lat til å blogge... Skal prøve å skjerpe meg!

  Idag har godeste Helene bursdag, så senere skal jeg til henne og feire det. Gleder meg! Så senere legger jeg ut hva jeg går med/hvordan jeg ser ut.
  Liten sneakpeak:
  Dette blir bra!

 • 0

  Hei,

  unnskyld for at jeg ikke har blogget før nå, jeg satt meg ned flere ganger idag og begynte å skrive. Så stoppet det opp, og jeg ante ikke hva mer jeg kunne si. Overskriften var "fin dag!", men denne dagen er desverre ikke så fin.
  Jeg vet ikke hvorfor, jeg har bare et par dager jeg ikke føler meg helt på topp, og da vil jeg helst bare drite i alt og bare være med Noah. Så jeg gjorde det. Noah holder på å få tenner i tillegg, så han er litt grinete, så vi har bare kost idag. Han har sittet på fangen mitt eller vært i armene mine i hele dag. Noe jeg egentlig syntes er ganske koselig. Han vokser veldig fort...

  Kontrollen gikk fint, og Noah smilte og maste veldig mye med alle der oppe. Når jeg var ferdig der handlet jeg litt og gikk hjem. Jeg og Noah sov ganske lenge siden han ikke sov i vognen. Men kjente at jeg trengte det. Jeg lagde middag og spiste, etter det lekte jeg med Noah. Han har nettopp lagt seg, noe jeg og kanskje burde... Jaja, venter litt.
  Haha, jeg føler dette innlegget blir skikkelig dårlig siden jeg er i dette humøret.

  Akkurat nå vil jeg bare skrike, jeg har i tillegg fått en skikkelig selvtillitsknekk oppå alt som har skjedd. Prøver å jobbe med det, men er virkelig ikke lett, heheh. Noen som har tips?


  Årh, har lyst å gå ut og ta bilder, men er for mørkt. Har fått skikkelig sansen for å ta bilder igjen, merker at jeg har savnet det. Samme med tegning, har lyst å tegne noe hele tiden, men har så liten tid. Og når jeg har tid er jeg for sliten, haha.
  Nei, vi får se hva dagen i morgen bringer. Nå skal jeg slappe av, så får vi se om det kommer et nytt innlegg senere.

  -Juliane
   

 • 0

  Hei alle sammen!
  Nå har Noah badet og lagt seg for kvelden, og jeg sitter og ser på film. Noen som har sett Cyberbully? Hvis ikke bør alle skru på FEM nå, det er en veldig bra film med et viktig budskap! Gråter hver gang, hahah.

  Uansett, Nathalie og Leander kom idag, var kjempekjekt! Noah elsker Leander og smiler til han hele tiden, tror de blir gooode venner når Noah blir eldre! De lekte så fint sammen idag, var helt herlig å se på.

  godguttene!

  Dagens middag var pasta/pølseform, altså pasta, pølse og pastasaus blandet sammen i en form med ost på toppen og inn i ovnen i 15min.

  det var så godt, årh. Elsker mat.

  Etter det slappet vi av litt. Leander satt og tegnet og Noah spiste middag, som han ikke likte så godt, hahah... Han elsket pasta og brokkoli, men grønnsaks- og kalvegryte var ikke like godt...
  Jeg lagde cupcakes til oss, med blå topping!
  Jeg bruker bare vanlig toro-pose til muffinsen, heheh..
  Til toppingen bruker jeg:

  4dl melis
  en pakke kremost naturell
  50g margarin

  Det beste er å bruke mikser når du skal blande det sammen, da blir det ikke så klumpete....

  dårlig bilde, men ååårh så gode!


  Tantekos!

  Nei, nå skal jeg se videre på filmen, ta meg en dusj og legge meg! I morgen er det som sagt tidlig opp, det blir liiiitt vanskelig, er vane med at småen sover til 10-11... Heheh.

  Blogges!

  -Juliane 

 • 2


  Følg meg gjerne på instagram HER !

  Nå sover Noah, og jeg holder på med middagen, og snart kommer Nathalie og Leander på besøk. Gleder meg! Blir ikke noe bollebaking idag, blir heller cupcakes, åååh.
  Denne uken blir forsåvidt rolig, imorgen blir det tidlig opp og legekontroll med Noah. Er helt vanlig altså, er 6mnd kontroll, så er ikke noe i veien med han! På tirsdag blir det gruppe, også tror jeg jeg er ledig resten av uken. Så hvis noen vil være med meg såååå....<3<3<3 hehe neida joda.
  Idag har jeg vært skikkelig effektiv, jeg har vasket heeele leiligheten, og det føles så bra! Blir i så dårlig humør når jeg må sitte å se på rotet fordi jeg ikke orker å rydde, haha...
  Om 8 dager er det bursdag, legger sikkert ut min dyre ønskeliste her... Haha, aner ikke hva jeg skal ønske meg! Noen som har tips til hva jeg kan ønske meg?
  Blogger mer senere, nå må jeg bli ferdig med middagen!

  -Juliane 

 • 0

  Hei.
  Tenkte bare å skrive litt om hvordan det er å være i min situasjon, som ung mor. Håper bare ingen misforstår noe, for jeg er verdens lykkeligste, og kunne ikke drømt om å ha det bedre.

  Jeg er jo "bare" 17 år, og fortsatt tenåring. Jeg føler meg nok som en hver annen tenåring, bortsett fra at jeg har en sønn. Jeg gråter mye, ler mye, har syke humørsvingninger, forelsker meg, blir såret, har dårlige dager og gode dager. Akkurat som en tenåring. Jeg sminker meg for å se bra ut, og føle meg bra, fikser håret, og kler meg i akkurat det jeg vil. Og jeg elsker å sminke meg.
  Føler det er en "regel" at småbarnsmødre skal ha håret i dott, være usminket, og gå med hullete, grisete klær som er alt for store, samtidig som vi skal være gretne.
  Jeg er veldig positiv og blid, og jeg smiler til alle som smiler til meg, av og til smiler jeg til folk bare for å være hyggelig.

  For ikke så lenge siden var jeg på senteret for å møte Helene, Noah våknet og ble urolig i vognen, så jeg tok han opp på fanget. Det var kjempemange som smilte til meg og snakket til Noah. Men dette tenkte jeg ikke noe særlig over. Det jeg tenker på etter den episoden, er alle blikkene jeg fikk. En voksen (!!!) dame stod rett ved siden av meg og sa til mannen sin "herregud, unge jenter med barn altså...", og nei, det var IKKE på en positiv måte. Hvor er respekten til folk? Jeg er 17 år, og hun var GODT oppe i 40. Hvorfor er det så negativt å være ung å få barn? Noah er heldig som får en ung og sprek mor som gidder å være med på ting med han, istedet for sånne gretne damer! (Og neeeeiii, jeg mener ikke at eldre er dårlige mødre eller noe, men hun som sa det.... wow)
  Før i tiden fikk alle barn når de var på min alder, fikk også høre at jordmor at min alder var egentlig den perfekte alderen å få barn i, for kroppen heles fort, og fødselen går som oftest knirkefritt.
  INGEN kan dømme meg før de vet hvordan jeg er med Noah. Jeg har fått masse skryt av alle rundt meg, og helsesøster har sagt at hun ser godt at Noah har det veldig bra hos meg. Og det vet jeg han har, ellers hadde han nok ikke smilt så mye.
  Og forresten, merket at mange jeg gikk på skole med før prøvde å se oppi vognen, kan dere ikke plis heller komme bort til meg og spørre om dere kan få se han? Blir myye mindre kleint.

  Jeg merker godt at jeg passer til dette, jeg elsker å være mamma. Hadde aldri trodd at det skulle være så gøy, spennende, spesielt, krevende, og ikke minst slitsomt til tider. Men dette er det beste som har skjedd meg. Jeg kunne lett vært hjemmeværende mamma til jeg dør, haha. Neida, men dere skjønner hva jeg mener.
  Jeg begynner på skolen igjen til august, og jeg lurer på hvordan reaksjonen til de jeg går i klasse med blir når de får vite at jeg har en sønn. Jeg gleder meg veldig til å begynne uansett, selvom det føles ut som det er en evighet til, selvom det bare er 5mnd.. wow.

  10. mars har jeg også brusdag, jeg blir 18 år. De fleste ville feiret dette med fest og alkohol, men jeg vet ikke om jeg får feiret dagen min på den måten. Noe jeg hadde gledet meg veldig til, men det er sånne ting man må sette på vent når man har en baby. Så blir nok ikke feiring før om noen måneder, haha. Nei, jeg vet ikke hva som skjer. Jeg kommer nok garantert til å klare meg uten alkohol, og kose meg. Vennene mine vil sikkert være med meg selvom jeg ikke kan drikke enda, hahhah. Jeg har jo aldri vært helt gal etter festing, tro det eller ikke, så tror det skal gå helt fint. Dagen kommer for meg og!

  Nå sover Noah, jeg skal snart lage middag, så skal jeg slappe av foran TVn i hele kveld. Er rart hvor ofte jeg blir bedt med på fest NÅ i forhold til før, ble aldri bedt før. Vet ikke om folk gjør det for å gjøre meg sjalu eller fordi de faktisk vil ha meg med. Haha, jeg tenker FOR mye. Men alle må uansett ha en fin lørdagskveld, uansett om dere er drita eller edru!

  -Juliane

  Et veeeldig gammelt bilde fra jeg var gravid... ca ett år siden. Åh, nesepiercing... Lost love.
   

 • 0

  Hei!
  Nå har jeg og Noah nettopp våknet, heheh...
  Jeg og Noah stod opp kl 10 idag og gikk ut for å møte pappaen hans på senteret. Vi gikk litt rundt og snakket, Noah sov stort sett... 
  Når han våknet gikk vi bort til dammen, og gikk en runde der før vi gikk hjem. Var gaaaanske deilig å komme seg ut igjen, hvertfall i dette været!

  Her er dammen, pleide å gå her med farmor og søksene mine og mate endene. Gleder meg til Noah er gammel nok til at vi og kan gjøre det, og skape like fine minner!
  Noah hadde halvtårsdag i går, hvor sykt er ikke det? Har lurt på om jeg skulle dele fødselshistorien med dere, men vet ikke om det blir for personlig siden det er våres øyeblikk, hvis dere skjønner. Skal tenke på det!
  Storesøs kom en tur innom tidligere idag, fordi jeg er selskapssyk. Neida, hun skulle hente noen klær, men jeg eeeelsker å få besøk såååå...
  I kveld blir vel nok en avslappende kveld alene, hvis dere ikke har skjønt det så er ikke jeg og barnefaren sammen lengre. Jeg har det hvertfall bra tross alt som har skjedd, selvom humøret er så som så. Kommer seg vel med tiden, har jo familien og vennene mine her! Evig takknemlig for de, åh.
  Men ja, jeg får se hva jeg finner på å blogge om senere! Noe spessielt dere vil jeg skal skrive om? Vil dere ha videoblogg? Isåfall må dere si av hva, hahahah.
  Blogges!

  -Juliane

  dagens outfiiiiiiit