Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei alle sammen !
Jeg har kost meg så utrolig mye i Scarborough selv om været ikke var på sitt beste..
Første dagen var egentlig bare chill, flyet vårt ble jo utsatt til 14:30, og når vi landet i Newcastle var det første vi gjorde å gå på Starbucks, haha, og min favoritt ble da Vanilla Cream Frappuccino! Hadde gjort så mye for å få smakt den igjen, oooh.
Når vi kom til hotellet fikk vi nøkler til rommene, og rommene var ikke akkurat superfine, men de var søte, og det var bra med plass til oss fire. Vi spiste middag der, og gikk litt rundt i byen.

på flyet <3

Dag to gikk vi ned til byen igjen, og shoppet litt før vi skulle på språkkurs. Favorittbuttikken ble såklart Topshop, hahah. Språkkurset var ikke sånn sykt gøy, det var akkurat som å gå i 1. klasse igjen... Men Patrick var visst veldig fornøyd med oss! Etter dette gikk vi og shoppet enda mer, og jeg fikk til og med fikset neglene mine! Det gjorde egentlig dødsvondt, for han pusset de så langt ned, og klippet de ned til huden..aua. Men jeg er fornøyd da!
Etter det gikk vi tilbake til hotellet, våt som fy etter regnværet, og vi satt der og chillet en god stund før middag. Husker ikke helt hva vi gjorde resten av den dagen x)

fiiin

De neste dagene var vi bl.a oppe i en utrolig fin katedral/kirke/vetikke, og vi gikk opp i tårnet, og det var utrolig flott der. Vi shoppet nok en gang, og etter det var det York Dungeon. Jeg kvapp en god del ganger, men det var litt vel mye snakking osv, og ikke så mye skremming. Vi har bowlet, vært i flamingoparken, og chillet på rommene til hverandre. Jeg har kost meg så masse, og det er utrolig rart å tenke på at om ca 2 mnd så splittes vi! :( men men, sånn er det, jeg kommer hvertfall til å savne den herlige gjengen! 

woooo, bildeer (bare trykk på dem for å å dem større)


Hva syntes dere?

-JJ

 • 0

  Hei alle sammen !
  Nå er vi jentene ferdig med å stelle oss, altså meg, Helene, Emilie og linn ! Vi skal snart ned å få en engelsk frokost , og i går fikk vi pasta til middag og mint-is til dessert. Var ikke så supergodt men det funker !
  Vi gikk rundt i byen og så på hva som var der og sånt , og gjett om vi så mye fint .. I dag skal vi på shopping, blir nok brukt mye penger !
  Vi kom hit litt senere enn planlagt, for flyet vårt ble utsatt en time eller noe .. Men vi klarte oss bra !
  Nå må jeg gå, så vi får blogger senere !
  -JJ

 • 1

  Hei alle sammen!
  Nå er kofferten ferdig pakket, jeg er ferdig med å stelle meg, og nå gjenstår det bare å pakke håndbagasjen og kjøre til flyplassen og finne den beste klassen!
  Jeg har med speilrefleksen, så det blir sikkert en del bilder, hvis jeg gidder å ta det med ut.. Men så har jeg alltids iPhone da, har ikke så dårlig kamera der!

  et stk veldig klar og glad jente! woooo!

  Jeg må få i meg noe frokost snart, er litt sulten...
  Gleder meg til å sitte ved siden av Linnis på flyet og bare torturere henne <3 hiihiihhi ilu

  yes, dette er Linnis! søøøøt ^^

  Jeg har seriøst aldri lyst på frokost om morgenen, så dette kan bli en utfordring på turen der frokost er obligatorisk.... hehehe. Mattelæreren kom bort til meg, Helene og Emilie i går, og han bare: Dei laga frityrstekte snickers der!
  Vi bare: O_O wft?
  Så sier han det er mye fastfood der... gjør ikke meg noe, I´M LOVIN´ IT ! hahahahah... MacDonalds.

  Jaok, jeg har sjokomelk

  HAHHAHAHAH U JELLY? jajjajjajajjja

  og ovenfor ser dere DAGENS AUTFIT! hahah.. neida, men skjorten er fra Cubus, singlet fra Cubus, smykke er gave fra verdensbeste kjæreste og piercingen er fra glitter og den kostet 25kr. Var den eneste ieg husket prisen på!

  Nå får jeg gå og lage frokost og gjøre meg ferdig med alt før vi drar! 

  Hejdå!

  -JJ
   

   

   

 • 2


  Enkelte ting blir aldri bedre. Jeg klarer nesten ikke å se folk i øynene lengre, spesielt ikke h*n... Jeg vil ikke at h*n skal finne ut av sorgen jeg bærer på, vil ikke at h*n skal finne ut at jeg gråter så ofte...
  Jeg vil ikke at noen skal se meg gråte. Jeg må prøve å være sterk, selv om det ikke alltid er lett.

  Ting som har skjedd for lenge siden, kommer brått tilbake igjen. Og det trekker meg ned. Men jeg skal holde meg oppe. Jeg må det.

  Jeg skal ikke la sorgen vinne. Ikke denne gang.
  Jeg reiser altså snart. Det blir bra, samtidig tungt. Selvom det bare er 4 dager. Det blir bra å komme vekk fra øyen, jeg hater virkelig Askøy. Jeg kan nesten ikke vente med å flytte herfra!
  Det blir tungt, for jeg får ikke se BT på en stund. Virker kanskje helt teit, men jeg har vært uten han i bare to dager, og jeg sitter og holder på å gråte allerede. Det er tyngre enn dere aner. 
  Men... jeg får håpe dagene går fort, og jeg får være sterk. 
 • 0

  Jaa!
  Om 8 dager reiser jeg på klassetur til Scarborough med verdens beste klasse!
  Jeg gleder meg sånn, har sett på bilder fra Scarborough, og var jo på det møtet på torsdag, og snakket om ting vi skulle gjøre på. Kan seriøst ikke vente!

  Bilde fra www.weheartit.com , ser så fint ut!

   

  Dette er jo siste ting vi gjør sammen som en klasse, (selvom hele klassen ikke blir med, noe som er litt trist..) og jeg tror det blir bra!

  Jeg skal sove på rom med de beste, og det blir nok enda bedre, blir vel som vanlig mange latteranfall sent på kvelden.....Neida, vi skal være snille og søte vi <3

  Skal dele rom med Linn, Emilie og Helene, og vi får eget bad !!! haha, alle gjør egentlig det, men ja, jeg digger det x) 
  På leirskolen i 7. hadde vi jo bare en vask og et speil, hahaha...

   

  Senere skal jeg møte gutten min, så skal vi lete etter graven til Thomas! Har jo gått 9 mnd, så jeg tror jeg er klar for det nå.... Jeg skulle egentlig opp dit på bursdagen hans, men jeg takla det ikke, heh.

  Men nå skal jeg ete god middag, så turer jeg ut !

  blogges senere !

  -JJ


  meg og Emilieee <3
   

 • 0

  Hei alle sammen!

  Nå skal jeg ut til gutten min, så det blir ikke noe langt innlegg!
  Eneste jeg ville si var at det KANSKJE kommer sangvideo senere! love ya!


  heimeg, endelig nytt extention! var det jeg fikk i posten, heheh

  Ohaythereeeh , en av mine nye piercinger<3

 • 0

  Hei alle sammen!

  Ble lite blogging de siste dagene pga prøveeksamen, jeg jobbet hardt og lenge, kom på skolen dagen etter, og gjett hva læreren sa?
  "Dette er for avansert, du skal liksom forstå det", og gjett hva? Jeg forstod ALT, men likevel måtte jeg begynne på nytt igjen! Jeg hadde skrevet 4-5 sider, og den dagen jeg skulle begynne på nytt måtte jeg gå på et obligatorisk møte ang. klasseturen, så jeg endte opp med litt mindre enn to sider... Jeg kom forresten opp i Naturfag, Organisk Kjemi, og det var det vanskeligste du kunne komme opp i.
  Jeg jobbet da sammen med Emilie, følte det gikk bra, men... Alle kom liksom ut og sa "Jeg fikk sekser, jeg fikk femmer!" osv, og når vi gikk inn for å få karakteren, vet dere hva han ene sa RETT FORAN TRYNET PÅ MEG? "Emilie var bedre enn deg"
  Jeg ble greit forbanna, for det kunne han latt vær å si, for jeg måtte jo begynne helt på nytt igjen og fikk ikke LITT tid til å øve pga det møtet og fordi læreren ba meg begynne på nytt. fksdjhfkjdsnkjnsfd, jeg blir så sur!!

  SÅNN FØLER JEG MEG NÅ.....

   

  Uuuuansett, i dag reiste jeg ut til gutten min, var sykt deilig vær ute! Vi stakk hjem til han og chillet, så gikk vi inn til byn for å møte noen han kjente, og det var litt liv der kan man si.. tusen biler på museet, korpset spilte litt unna, og der med den blå steinen stod det 765745 folk og fyrte opp med musikk og alt.. Vi stakk bort på Egon og møtte de folkene, og satt der en stund med de og koste oss! Var kjekt å møte de, men jeg er jo greit sjenert så jeg satt bare der som en idiot. Hihi, hei.

  Nå er jeg sinnsykt trøtt, så jeg bare avslutter innlegget og går og danser, hahaaha. Neida, men jeg stod på rommet og danset i hele går, godt humør fordi kjæresten min er best :´) hihi, ilu.
   Neiok, hade!

  -Juliane  bildene blir feil vei xDxDxDxD

 • 1

  God morgen alle sammen!
  Nå skal jeg snart dra til bussen og komme meg på skolen, jeg gruer meg litt, for i dag får vi vite hva vi kommer opp i... Men jeg kan garantere at jeg skal jobbe godt, og gjøre mitt beste! Jeg skal samarbeide med Emilie, så jeg tror dette blir bra!

  I går fikk jeg en pakke i posten, kan vise hva det var senere! Hihihi, elsker å få pakker i posten.
  Bilde av innkjøpene fra Sverige kommer også, jeg må bare komme hjem og lade kameraet..
   
  sykt fake smil da.... Var det eneste nye bildet jeg hadde av meg , dere er sikkert lei av å se på alle de bildene fra desember, hhahhahah

  Jeg har vært hos søsteren min fra i går til i dag, og vi prøvde å spille inn sangvideo, noe som ikke gikk særlig bra, hahah! 
  Får prøve igjen senere.

  Får dere og vite hva dere kommer opp i idag, eller vet dere det?   

 • 1

  Da var jeg hjemme fra byen, koste meg utrolig mye, men gud så mange folk...
  Jeg har endelig fått kjøpt treningstøy, så nå får jeg bare begynne å trene! Har også kjøpt et par nye mørkeblå Converse, og en utrolig fin ring!
  Kan legge ut bilde senere.
  Nå sitter jeg i bobilen og er utrolig trøtt, og gleder meg til mat! Jeg har blitt matvrak again, tjohei.
  Fikk desverre ikke tatt noen bilder i byen i dag, så dere får kose dere med et utrolig digg bilde av meg:

  oktulla, herregud, fin og trøtt...... 
  tror jeg skal gå å legge meg tidlig i dag, skal jo tidlig opp i morgen igjen og kjøre tilbake til Norge, gleder meg til å komme hjem nå!
  Håper det nye extensionet har komt i posten, jeg kan jo ikke bruke clips lengre fordi det er greit stygt og ikke minst synlig når  jeg har kort hår, så jeg kjøpte microringer i fargen #7 på www.luxushair.com , var der jeg kjøpte clipsene mine og jeg var utrolig fornøyd!

  Noen som har erfaringer med microringer som vil fortelle litt om det? Har ikke noe erfaring selv, har bare lest litt rundt og sett hvordan du fester det og slikt... 
  Jeg finner nok ut av det!

  Ha en god påske da folkens!

  -Juliane

  trøtt i tryne...

   

 • 1

  Hei alle sammen!
  Nå skal jeg, mamma og Roy snart gå ned til byen i Strömstad, er utrolig fint vær her, men sykt kaldt!
  Har kjøpt ny pc, (MacBook Pro) og har ingen bilder innpå her desverre... Men skal se om jeg tar kameraet med til byen i dag og tar noen bilder!
  Dette var egentlig bare en liten update, så vi får blogges senere!

  -Juliane 

 • 2

  Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om verdens beste, enten han vil eller ikke :-)
  Jah.. Hvor skal jeg begynne da? Alt begynte jo med at han la meg til på Facebook. Vi snakka ofte sammen, på Skype og vi ringte hverandre, og vi ble fort gode venner.
  Det var en periode jeg hadde det litt tungt, det skjedde ganske mye på en gang. BT visste det fra før, men jeg visste jo ikke at han visste det. Men han sa han aldri skulle slutte å kjempe, og da falt jeg helt for han. Det var bare noe med han, han var alltid der når jeg trengte det, han hørte på meg og støtta meg, ga meg råd, og fortalte masse og fikk meg ofte til å le.. Noe han fortsatt klarer selvom jeg er helt nede!

  Han er helt perfekt i mine øyne, ingen av oss orker å krangle noe særlig, det er jo bare sløsing med tid... Så når han merker at jeg begynner å bli irritert på han, så klemmer han meg eller kysser meg, og sier at jeg må roe meg ned... Virker utrolig nok ganske bra! haha.
  Jeg har nettopp tilbringt to dager med han på en camping (Larkollen) og det var utrolig koslig. Føler bare jeg og han kommer nærmere og nærmere hverandre for hver gang vi er med hverandre! 
  Det er utrolig mange som ser på dette som et "fjortisforhold" and so on.... Vet dere hva, kjære haters? Jeg gir blanke F. i hva dere mener!
  Jeg er lykkelig med denne gutten, jeg vil være det til jeg dør ass. Han er så herlig, han sier de søteste ting, og han er helt ubeskrivelig...

  Første gang jeg møtte han var en ubeskrivelig følelse, jeg så ham, og jeg visste at dette ble perfekt. Og det har det vært, hver dag som har gått med han har vært perfekt.
  Alt har forandret seg siden jeg møtte han, jeg har ikke vært så utrolig lykkelig på en god stund, har ikke smilt så mye på lenge.
  Jeg vil aldri gjøre noe som sårer han, jeg takler ikke å se at han har det vondt.

  Gutten min, jeg vet ikke om du leser dette eller ikke, men du er alt.
  Jeg elsker smilet ditt, latteren din og personligheten din. Du aner ikke hvor lykkelig du har gjort meg,
  jeg snakka med deg på telefonen når jeg var lengst nede, du hørte hvor jævlig det var... Men du løfta meg opp igjen.
  Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg nå, vennen. Jeg hadde nok gått og vært trist hele tiden, jeg hadde nok tenkt for mye på alt som har skjedd i det siste.....
  Men nå, nå har jeg deg. Og jeg håper virkelig dette forholdet varer til jeg dør, hihi.
  Tusen takk gutten min, for at du er her for meg, og godtar meg for den jeg er.
  Jeg elsker deg!