Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Okei, for det første... HVA?
Hvilken idiot lager slike quotes?
Siden alle lager innlegg om hvor vakre store damer er og hvor mye de blir mobbet, skal jeg nå lage et innlegg om hvor vakre tynne kan være, og at vi og faktisk blir mobbet (wow, sant)

Jeg er en av de som regnes som "undervektig" og alltid har vært tynn. Dette er noe jeg ikke kan noe for, uansett hvor mye jeg spiser. Jeg putter dritt i kroppen min hver dag, spiser til jeg nesten spyr, og likevel blir jeg ikke tykkere.
Folk har sagt til meg "du burde legge på deg!" og de mener det er helt greit. Hvorfor er det da ikke greit at jeg sier til en tykk person "du burde ta av noen kilo!". Kan noen forklare meg logikken i det?
Det er like sårende for meg å bli kalt tynn, stilk og beinrangel som det er for en overvektig å bli kalt tykk, rund og bolle. (gode eksempler, sant?)


Daglig ser jeg slike bilder bli delt, gutter liker å ha noe å ta i, ekte menn går etter fyldige damer, er finere å ha former enn å se ut som en strek, osvosv. Det verste er at mange syntes det er heeelt greit å dele disse bildene, for hallo, ingen tynne er jo fine, og vi har hvertfall ikke følelser. Niks.
Hadde jeg delt et bilde der jeg sa at tynne jenter er finere enn fyldige, hadde jeg fått så mye hat. For det er nettmobbing, nemlig, og folk blir såret.


Og jeg er heller ikke attraktiv, jeg er tynn skjønner dere, og uten former. 

Får også høre den "du burde gå opp noen kilo". Ja, går og gjør det med en gang, for det er kjempelett.

Hahah, mener dere det? Det er like vanskelig for meg å gå opp noen kilo som det er for andre å gå ned i kilo. Jeg har prøvd flere ganger. Eneste gangen jeg gikk opp i vekt var når jeg var gravid...
Om man mener formfulle jenter er vakrere enn tynne, er det like mye "mobbing" som om jeg skulle satt at tynne jenter er vakrere en formfulle. Noen som ser hva jeg vil frem til? Fordi jeg ikke er formfull tror folk jeg har spiseforstyrrelser, jeg er sykelig tynn og folk prøver å få i meg så mye mat som mulig, haha. Kjempegøy, ikke sant.

Jeg syntes begge deler er like vakkert, og man burde slutte å legge så mye press på dette tullet. Ja, jeg legger press på det nå, men jeg er drit lei. Alle er forskjellig, og det er det som gjør oss vakre. 

-Juliane
 

 • 0

  Hei alle sammen!
  Tenkte jeg kunne skrive fødselshistorien, og hvordan jeg følte det under alt som skjedde. Husk at alle fødsler er forskjellige, føler meg veldig heldig som hadde en så kjapp og grei fødsel.

  Gode babymagen!

  Jeg våknet opp 27.08.13 og hadde ekstremt mye energi. Jeg ryddet, stelte meg ordentlig, tok bilder, og hadde usedvanlig mye selvtillit. Jeg tenkte på "snart blir jeg mamma, tenk hvis det skjer idag?", så ja, hadde en god følelse den dagen. Jeg dro ut til barnefaren (vi var sammen da), og vi slappet egentlig bare av. Vi så film, før vi sovnet i noen timer. Jeg våknet i 18-tiden, og trodde jeg hadde kynnere, men var egentlig rier, heheh.. Vi var sulten, så jeg gikk og lagde mat. "Kynnerene" ga seg ikke, så jeg sendte melding til mamma og spurte om de kunne hente meg. Jeg tenkte jo ikke litt på at det var rier en gang, hadde jo ikke termin før 1. september og forventet å gå over tiden. 
  De hentet meg i 19-tiden og jeg dro hjem med dem. Jeg tok en dusj, og tror aldri det har vært så deilig før, haha! Riene ble sterkere, og vi begynte å ta tiden mellom dem. Tror det var 3-4 minutter mellom hver, så vi ringte Kvinneklinikken. Vi fikk beskjed om å komme opp, og jeg begynte å bli ganske giret! Var i veldig godt humør. Vi var der i 22-tiden ca, midt i skiftet, så måtte vente 15 minutter til en ny jordmor kom. 
  Det var utrolig koselig der oppe, sengen var stooor og sykt myk, med masse puter! De hadde dempet lyset, og jeg hadde fin utsikt over byen. Det kom en ny jordmor til slutt som het Rakel, hun sjekket åpningen min, og da hadde jeg 5-6cm om jeg ikke husker feil. Trodde riene skulle være mye vondere enn det, har hørt så masse skummelt, haha... 
  Etterhvert kom BT, og da dro mamma. Rakel gikk mye frem og tilbake og sjekket meg, jeg fikk eplejus (noe jeg hadde dilla på der), og alt var greit, bortsett fra at riene ble verre og verre...
  Etterhvert kom pressriene, og jeg ble bedt om å prøve å holde igjen litt til. Noe som var veeeeeldig vanskelig.. Kroppen presset, og vannet gikk. Etter dette husker jeg veldig lite, Rakel kom tilbake sammen med en student som skulle observere fødselen. Rakel sjekket meg, og jeg kunne endelig begynne å presse, selvom kroppen hadde presset mye fra før... Eneste smertestillende jeg hadde var en varmepute(?) på ryggen. Jeg klarte virkelig ikke holde BT i hånden, jeg knep meg heller fast i lakenet, haha! De "rullet" meg fra side til side, noe som irriterte meg veldig mye. I følge BT bannet jeg veldig mye, hehe...


  Kl. 02:38 kom han... Det var veldig rart når han endelig kom, jeg ble helt tom inni meg... De la han på brystet mitt, og jeg var veldig forvirret og veldig lykkelig. Lille gutten min, han var så perfekt! Jeg lå med han på brystet frem til jeg var ferdigsydd og sånt, så skulle de se at jeg klarte å gå på do, og jeg tror aldri jeg har vært så glad for å gå på do med noen, for jeg besvimte, hehe... Ble svimmel og falt sammen på badet, plutselig ligger jeg i sengen og ser på lillegutt og BT.
  Etter sengen var skiftet på, og vi hadde snakket litt med jordmor og jeg hadde fått gitt småen hans første måltid, fikk vi fred i noen minutter. De kom tilbake med mat til oss, og vi fikk spise litt. Bildet over ble tatt rett før de kom inn med maten var mener jeg. Noah var mett og fornøyd og lå og sov godt.<3
  Når vi var ferdig dro vi i snoren og Rakel kom inn med en rullestol og sånn seng til Noah. Så ble vi trillet til rommet der vi skulle være. 
  Eneste jeg husker etter det er at hun viste hvor forskjellige ting var, så gikk hun. Jeg fikk absolutt ikke sove, ikke BT heller. Lå og så på lille babyen som lå og sov i sengen sin... 

  Oppholdet på KK var kjempegreit. De viste oss med bading og bleier og alt sånt, og de "plagde" oss ikke mer enn nødvendig. Skjønner heller ikke hvorfor folk klager på maten, syntes det var kjempegodt! Men jeg er veldig lite kresen da... 
  Vi fikk besøk av ... ja, de fleste, haha. Vil dere høre om dagene etter fødsel er det bare å skrive en kommentar, for jeg orker ikke skrive alt i dette innlegget for da blir det veeeldig langt..

  Dette er alt jeg husker fra fødselen, kommer jeg på mer så legger jeg det til, haha. *ammetåke*

  Nå er jeg verdens lykkeligste mamma, og har bare gode minner fra fødselen og oppholdet på KK!

  -Juliane