Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0


 

Elsker dette <3

Anyways, i dag tidlig dro jeg til Linn, og vi satt og så film og ventet på at vi skulle stelle oss til besøk! Jeg har forresten videoblogg fra det , legger den ut senere eller i morgen om jeg gidder å redigere... Koste meg mye i besøket hvertfall, og i natt skal jeg lalle hos Linn! Har kjøpt inn masse digg og nå skal vi sikkert snart se en skrekkfilm eller noe ! Standard for meg og Linn, kjøpe inn snop, og se skrekkfilm! Ganske kos egentlig.
Har ikke blogget så mye, vet det, men jeg er døds sliten for tiden, og de som kjenner meg vet hvordan det er når jeg blir sliten, hehe.......

Skal se om jeg blogger mer i morgen!

-JJ


 

 • 0

  Hei alle sammen!
  Ja, da var det endelig nytt design. Hva syntes dere? Jeg stresset sykt mye med det pga. nytt redigeringsprogram...
  Jeg bruker Gimp og FotoFlexer!

  I Helgen var jeg på filmkveld hos Helene, sammen med hun og Henny. Var utrolig koslig, vi lagde Mojitos, noe jeg har funnet ut at jeg elsker ! Skal begynne å lage det hver helg, hahaha.


   Var utrolig kos !

  Nå skal jeg gå og lage noe mat, så skal jeg legge meg til å sove. I morgen blir nok en kjedelig skoledag, og tirsdag får vi vite hva vi kommer opp i, i skriftlig eksamen. Håper sånn på engelsk!
  Og snart skal jeg ha franskpresentasjon. JKDFNJKSDFCN. fml.

  -JJ

  HEHE, dere får snu pcen jeg gidder ikke rotere.....
   

 • 0

  Heihei!
  Jeg ser sykt mye på klær for tiden, gleder meg sånn til sommeren når jeg kan gå med fine topper uten å dekke over med en tykk jakke!
  Jeg er mye på Nelly og ser, er egentlig der jeg ser mest, så tenkte å vise dere noe av det jeg har funnet!


  Alt dette er fra Nelly, forelsker meg seriøst i klærene der! 

  Grunnen til lite blogging er at jeg ikke har hatt motivasjon, men det bygger seg opp etterhvert!
  Har forresten ikke rødt hår lengre, farga det brunt i går.
  -JJ

 • 4

  Yes, it´s true. Farga håret mitt rødt, og jeg digger det ! 

  Hva syntes dere?:D

  Har ikke blitt så særlig mye blogging, men men!

  På torsdag reiste jeg ut til gutten min etter skolen og vi slappa av hjemme hos han og spiste pizza før vi gikk inn til byn og gikk på kino. Vi så Haywire, og den søg. Seriøst, ikke gå å se den, vi var 10 stk i kinosalen, som forresten var knøttliten, og filmen ga ikke mening. Hun damen møtte en fyr, klinte med han, fikk et oppdrag, POFF så begynte de å slåss uten grunn. wtf?

  I går var jeg ute med noen av jentene i klassen, spiste på Fridays og gikk på kino og så Hunger Games, og det er en av de beste filmene jeg har sett ! Først trodde jeg den skulle være dritkjedelig osv, men den var jo dødsbra! Satt og gråt når Rue døde, det var sinnsykt trist! Men ja, anbefaler alle som ikke har sett den å se den!

  I dag var jeg også med typen, vi var hos han en stund, så fant han ut at han ville ta meg med ut å ete. Herligste gutten i verden<3 Vi stakk ned på peppes, og var greit sykt hvordan de oppførte seg der, fikk oss en god latter kan man si! Men var utrolig koslig å være med BT da<3

  Nå er jeg greit trøtt, så jeg legger meg ned og ser en film eller noe og prøver å sove litt.

  Natta!

  -JJ

  savner England liiitt..<3