Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0Hva syntes dere?

-Juliane

 • 0

  Bergen er så nyyydelig! Hadde en super dag og var sykt godt å komme seg ut å ta litt bilder igjen. Tror jeg skal begynne å gjøre dette oftere!

  Nå er det lalletid, jeg har gått og gått i hele dag og er utslitt.. Natta!

  Hva syntes dere?

  -Juliane 

 • 0

  Hei alle sammen!

  Jeg og Noah hadde en veldig koselig 17.mai feiring, fikk god frokost, rømmegrøt og hotdog til lunsj, så dro vi i besøk senere på dagen. Både jeg og Noah var veldig sliten, og jeg kjenner fortsatt at det var en lang dag igår.. Har vært helt utslitt i hele dag!

  Men alt i alt var det en veldig koselig dag!

  Nå har jeg vasket leiligheten, og sitter å tenker på hva jeg skal finne på i morgen, har jo meldt sykt fint vær så vil ikke sitte inne akkurat. Vurderer å ta en tur til byn å ta bilder eller noe, savner veldig å gjøre det, så har jeg noe å holde meg opptatt med på kvelden når Noah sover. 

  Har også laget ny header, vet ikke helt hva jeg syntes om den enda... Men men.

  Hva skal dere i morgen/har dere noen tips til hva jeg og mini kan finne på?

  -Juliane   

 • 0

  (skrevet for noen dager siden)
   

  Noen vil alltid være bedre. Noen vil alltid være bedre enn meg. Jeg er en person på en planet med syv milliarder andre. Du kan alltid finne bedre. Jeg klarer ikke å tro at èn person skal velge å dele resten av livet sitt med meg når det er så mange andre å velge mellom. Jeg klarer ikke å tro at jeg kan gjøre en annen person lykkelig, at en annen person vil se meg på mitt verste, på mitt beste, og likevel elske meg. 
  Jeg overtenker, jeg blir fort sjalu, jeg kan lage krangler ut av bagateller.. Jeg har mange feil. Men hvem har ikke det? Det er det som gjør en person "hel". Og kanskje noen vil se på feilene mine som en "god" ting, og skjønner at jeg bare er menneskelig. Jeg har mistet så mange, så jeg er bare redd for å miste enda fler. Blir jeg først glad i noen, blir jeg veldig glad i de, selvom jeg ikke sier eller viser noe tegn til det. 
  Vet virkelig ikke hvor jeg vil med dette innlegget, jeg har bare så mye jeg vil skrive, men som jeg ikke kan skrive... Det blir for personlig. Så jeg skriver det jeg kan, selvom det blir et megakjipt innlegg for "alle" leserene mine.. Men men.

  Jeg er utrolig heldig som har både familie, gode venner og en nydelig sønn. Vil takke alle dere for at dere har vært her for meg gjennom de tunge tidene, gode tidene, gjennom tårer og latter. Dere har sett meg på mitt verste og på mitt beste, og jeg er så utrolig takknemlig.
  Jeg er glad i dere.