Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0
herregud, hater smilehullene mine.

Skjorte Cubus
Topp med åpen rygg Bik Bok
Shorts Husker ikke..
Ringer fra konfirmasjon og en fra BT <3

Nå skal jeg og nathalie kose oss med film og godteri og ostepasta, og i morgen er det å se gutten min igjen! Gleder meg.

IF TWO PEOPLE ARE HAPPY TOGETHER, LEAVE THEM ALONE.
Sånn føler jeg det veldig ofte. Elsker den quoten, for det er så sant at det ikke burde vært lov! Er så lykkelig med BT <3 loveu

Blogges mer i morgen, skal se om jeg får med gutten min på noen bilder hvis han gidder , hihi.

-JJ 

 • 0  legger ut flere bilder senere, må pakke nå!

  -Juliane


   

 • 0

  Hei alle sammen!
  Har merket noe i det siste - flere og flere bloggere som hvertfall jeg aldri har hørt om, kommer med innlegg om samme tema hele tiden, får over 1000 likes, osv. Jeg personlig føler det har blitt litt mye. Det er såklart ikke noe gale i å skrive et innlegg om selvtillitt, men det virker som mange gjør det for å få likes og havne på topplisten i 1 dag. Jeg vet ikke hva noen andre føler om det, men så og si hver dag ser jeg et innlegg som har blitt likt, og så og si alle har de samme temaene.. "selvtillit". Mange av dere vil komme med den "du er bare sjalu"-tanken, men hvordan gjør dette meg sjalu? Sier bare at det kan bli litt for mye av det gode. Sånn som etter han duden viste den filmen der han holdt frem ark med skrift... husker iiiiikke hva eller hvem det var, men dere skjønner hvilken jeg mener. Etter det ble flere slike videoer publisert på youtube og andre nettsteder, og jeg syntes det blir feil at folk skal kopiere en person for å få 5 minutters i lyset. Syntes heller folk burde komt med nye innlegg som handlet om hvordan enkelte folk behandler homo- eller bifile personer,  dyreplageri (anbefaler forresten alle å gå inn på www.peta.com og registrere seg og støtte arbeidet deres), hvordan mennesket har blitt, hvordan vi behandler jorda, slike ting. Skjønner dere hva jeg mener? Det blir litt for mye om bare mennesker, kropp, selvtillit, tykk eller tynn, muskler eller spinkel, osv. Som jeg sa, det blir litt for mye av det gode...
  Meg, så og si uten sminke. Har faktisk lært meg å akseptere meg selv mer etter å ha vært borte i 1 uke. rart? ja.

  Uansett, jeg er i Tyskland nå, skal til Hamburg i morgen og har så sinnsyk hjemlengsen. Eller BTlengsel. Neida, men jeg savner jo gutten min noe syykt ! Får jo ikke snakket med han mer enn en melding om dagen siden det er så dyrt å sende meldinger her... Jeg snakker jo med han på skype nå, helt herlig ♥ Har savnet stemmen hans så syyykt, æææ. Herlige gutten min!

  Uansett, jeg har som sagt vært vekke i 1 uke, og det er ca 18-19 dager igjen. Skulle ønske det var mindre da men sånn er det vel...:))))))))) :´(
  Blir ikke så mye blogging, som dere sikkert har merket, men jeg skal blogge mye når jeg kommer hjem. Det lover jeg! Har hatt så lite inspirasjon og vært sliten og enkelt og greit ikke giddet, men jeg må skjerpe meg, og det mener jeg!
  Forrige mnd var bloggen ett år, forresten! Har aldri hatt en blogg så lenge, hihi, stolt jente. Neida...
  Har forresten en syk statistikk her, det kan være 120 den ene dagen og 8 den andre. hahaha skjer da? Noe feil i blogg eller er det bare sånn?

  Og i det siste har jeg forresten kjørt, solt meg, blitt solbrent, lest ut alle tre bøkene mine, sovet, spist, gått rundt osv, for dere som lurte på det. Ikke noe gøyt eller interresant akkurat, men men. Kom med forslag til ting dere vil jeg skal blogge om da når jeg har nett igjen, så snakkes vi snart !

  -J♥

  rosajente, fjortisf........ hejdå
   

 • 0

  Hei alle sammen !
  Endelig internett... For øyeblikket er jeg i Skagen i Danmark, og det er sykt varmt her, og fint vær ikke minst! Kjørte først innom Evje på en campingplass der, så videre til Kristiansand dagen etter. Derfra tok vi en båt over til Danmark, tok litt mer enn 3 timer, og jeg ble greit kvalm da... Kastet opp hele frokosten min på doene der, herliiiig!

  ÅÅRH, feil vei! jeez.... jaja. Seilskute langt ute i nowhere.

  svaner og bebisvaner!

  Etter båten kjørte vi videre til Skagen... Jeg sov hele veien, som vanlig... Vi stod en dag på en campingplass 5 min unna her, og nå står vi på Poul Eeg Camping.. Skal videre i morgen. Var inne i byen i går og i dag, koslig, men sykt kjedelige butikker... Har kjøpt en ny navlepiercing, prøvde den på, men fant ut at jeg måtte bytte for stangen var alt for kort... Må nok vente litt til før jeg bytter !

  Hva syntes dere? : D

  Kjøpte meg også en dødssøt bamse siden jeg er så ensom for the moment..

  Greit barnslig av meg da, men herregud, se så søt den er da ! Kunne ikke bare gå forbi....<3

  Har også kjøpt en topp, viser den senere. 

  Noen som er i Danmark? Isåfall, hvor? Jeg er alene. :(

  -J