Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

I´M
depressed, sad, hurt, confused
lonely, unloved, judged
misunderstood, insignificant
broken, dying inside
FINE.


 -
JJ

 • 0

  Hei alle sammen!

  Skjer med at dere er så dårlig til å kommentere? Til og med på spørsmålsrunden? wow, vet ikke hvor mye jeg gidder å blogge egentlig, når jeg har over 40-50 lesere og ingen kommenterer. Mister ganske mye motivasjon for å si det slik!

  Anyhow, i går sov jeg hos Helene til i dag, var sykt kjekt å se henne igjen! Har ikke sett henne siden skoleavslutningen, så... Vi sov nede i nøstet, så det ble film, høy musikk, dansing, lagde noen syyyke filmer av oss selv med effektene på photo booth på macen, tok bilder, osv. Så, nesten med en gang jeg kom til søsteren min (har bodd hos henne i en evighet nå) så skulle vi ta bussen til Sartor senter for å shoppe med mamma. Vi møtte henne utenfor peppes, og spiste middag der. Men bare sier det, skal noen av dere spise på peppes på sartor, forbered dere på litt venting... Vi ventet vel i 15-20 minutter på pizzaen, og det var ikke mange der eller noe. Men men!
  Etter det gikk vi og så i butikker, jeg fant syyykt mye fint ! Kan legge ut bilde av det senere. Så nå er jeg ganske klar til skolestart! Har forresten komt inn på Bjørgvin på service og samferdsel! Gleder meg til å se hvordan det er, og hvem jeg kommer i klasse med!

  digg!

  På sartor så jeg forresten en blogger jeg digger, anbefaler seriøs alle å lese bloggen hans! trykk >HER<

  Hva har dere gjort i dag?
  Hvilken skole og linje kom dere inn på?


  Må bare vise dere noe, forandring fra åttende til tiende. De tre øverste er fra åttende, de tre i midten mener jeg er fra niende, tror det ene er fra tiende, og de nederste er fra tiende. Hva syntes dere, mye forandring? Det syntes hvertfall jeg, haha !

 • 0

  Hei alle sammen!
  Siden jeg ikke har en drit å blogge om, tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Vet ikke om jeg svarer på video eller ikke, må se hva jeg får til. Så spør om hva dere vil, vet ikke om jeg svarer på for personlige spørsmål, eller unødvendige spørsmål, men det ser vi! Spør i vei!

  -JJ
   

 • 0

  Hei alle sammen!

  Har ikke blogget så mye i det siste, har ikke hatt noe å blogge om... Men jeg har litt nå, kan komme tilbake til det senere!


  Akkurat nå trenger jeg bare veeeldig en header, så hvis du vil lage en til meg, send til: juliane-fj@hotmail.com , den som lager best header kan jeg linke til i 5 innlegg, om du har blogg, såklart

  Her er bildene jeg vil bruke:


  På forhånd, tuusen takk!

  Den må forresten være slik:
  Bredde: 790;
  Høyde: 500;

  -Juliane