Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei alle sammen!
Nå er jeg endelig hjemme igjen, eller, kom hjem i går, og det er virkelig herlig! Sengene på klinikken var ikke akkurat de beste... Men kom hjem i går i 12-13-tiden om jeg ikke husker helt feil nå, kjæresten ble med og vi satt og koste oss sammen med lillegull, selvom han sov for det meste...
I dag har han vært våken kjempemasse, stod opp med han halv ti og han har bare duppet litt før han igjen var lys våken! Sov også en halvtime med han i sted, derfor det ikke blir så mye blogging og, for jeg prøver å sove når han sover, og i tillegg blir det bare mobilblogging foreløpig for jeg orker rett og slett ikke pc, haha... Må også takke for alle gratulasjoner, herlige dere altså!

-Juliane

 • 2

  Hei alle sammen !
  Blogger fra telefonen nå, og hater det.. Men jeg er ikke hjemme før i morgen eller på fredag, ble innlagt med rier i går kveld og 5 timer senere kom gutten vår endelig ...<3
  kan blogge mer om det når jeg kommer hjem, skal kose meg med lillegutt og pappa nå.<3
  -Juliane

 • 0

  Hei alle sammen!
  Nå nærmer høsten seg, og jeg kan faktisk si at jeg gleder meg litt... Store, gode klær, vepser og andre stikke/bitedyr forsvinner (dere ANER ikke hvor redd jeg er for de, haha!), og så savner jeg på en måte den kulden som er om høsten? Haha, høres så rart ut, men det er bare noe spessielt med høsten! Har hvertfall veldig lyst å prøve å begynne å ta med kameraet ut litt mer da, savner virkelig å ta bilder nå, eneste som blir tatt bilde av for tiden er vel... meg, haha, og små detaljer rundt om kring da. Så er på tide med en tur ut å lufte kameraet!
  Men, tenkte jeg kunne dele litt høst-bilder med dere, bare fordi jeg syntes det er så fint, hahaha. Alle bildene er fra WeHeartIt.

  Sååå koselig! Hihi

  Håper og tror denne høsten, og resten av dette året blir bedre enn det var i fjor... Var så skolelei, slet så mye med å bare åpne øynene om dagen, slet egentlig med alt, haha..
  Kjenner at det faktisk var helt greit med et friår nå - selvom jeg snart får heltidsjobb som mamma, hihi. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok gått på skolen, men er redd jeg hadde hatt så lite motivasjon at jeg ikke hadde klart det... Selv om det er litt trist med tanke på at jeg fikk plass på akkurat den skolen jeg ville, på akkurat den linjen jeg ville.. Begynte å gråte fordi jeg ikke kunne gå der, sånn seriøst... Hormoner.
  Nei, får prøve igjen å se om jeg kommer inn på noe kjekt neste år som jeg forhåpentligvis vil trives med, der klassemiljøet er bedre enn det det var i fjor... Vi får se!

  -Juliane
   

 • 1

  Hei alle sammen!
  Nå er jeg på vei til byn, men før jeg gikk skiftet jeg selvfølgelig klær fem ganger til før jeg dro.. Så tenkte å ta en liten "update" på det, haha!


  Har bestemt meg for å ikke bry meg om noe i dag, så nå skal jeg ut å vise frem magen til verden! Haha, stirr til dere dør. Neida.

  Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag, men blogger sikkert i kveld en gang... Sprekkferdig. Jaok.

  Hvis det er noe som helst dere vil jeg skal skrive om, så legg igjen en kommentar når som helst, så gjør jeg det! Haha. Har tatt litt bilder i dag og faktisk, bare av sånne småting da, men kanskje jeg deler dem senere hvis jeg føler for det... 

  Hva skal dere i dag?

  -Juliane

   

 • 0

  Hei alle sammen!
  Tok meg for en gangs skyld god tid til å lage frokost, og var faktisk ganske herlig å ha energi til å gjøre det? Haha.
  Jeg sovnet hvertfall til slutt i går, aner ikke når, men våknet hvertfall igjen klokken halv fem og var så varm at det var helt sykt... Flinke meg sovnet med pysjamas i varmen...
  Men nå er jeg våken og klar for en ny dag!

  Gooode gode frokosten, eple, appelsin, druer og vaniljeyoghurt

  Har også rukket å stelle meg litt, ryddet litt på rommet og ja. Nå sitter jeg bare her, haha. Prøvde å ta noen outfit-bilder, meeen er ikke helt komfortabel med slike bilder, haha...

  Her er det jeg fikk til liksom, har i tillegg dårlig hårdag så måtte ta håret i dott... Og det er noe jeg virkelig ikke liker. Men men.

  -Juliane

   

 • 1

  Hei!
  Må virkelig få takke alle dere som har lagt igjen kommentarer og sendt meg meldinger på facebook, dere er fantastiske alle sammen! Hadde ikke trodd folk skulle bry seg så mye, med tanke på at det var et ganske langt og kjedelig klageinnlegg, haha... Men tusen takk uansett, vet ikke hva annet jeg kan si..<3

  Nå har natten kommet igjen, for et par minutter siden var jeg smilende blid og klar til å få en god natts søvn.
  Og selvfølgelig, hva skjer? Så fort jeg lukker øynene kommer alle slags rare tanker. Tenker på dagen som har gått, ting som har blitt sagt, detaljer jeg tenker over nå, ting som har skjedd i fortiden, alt. Så da ender jeg opp med å ligge å stirre i veggen, og vet ikke helt hva jeg skal ta meg til. Sove er hvertfall ikke noe mulighet nå, det går virkelig ikke å sovne med så mange tanker surrende rundt.
  Alt jeg vil er egentlig å ha en her ved siden av meg nå som jeg bare kan fortelle alt til, som kan gi meg svarene på hva jeg skal gjøre, som kan svare på hvorfor enkelte ting har blitt som de har blitt, og som kan svare på hvorfor det må være sånn...
  Er sikkert ingen av dere som skjønner hva jeg snakker om, haha... Men må bare skrive ut nå mens jeg klarer, må bare få ut litt etter litt, så jeg kanskje føler meg litt lettere og får sove...

  Nei, nå har de siste to innleggene mine vært ganske kjipe, så kan vel avslutte dette litt positivt...

  Dagen i dag var veldig fin, og jeg har kost meg masse. Dro ut til kjæresten og var der en stund, før vi dro ut til noen venner og var der resten av dagen. Hadde en liten tacokveld og kan si at det er sjelden jeg ler så mye på en hel dag... Kanskje fordi jeg sover så mye ellers? Haha, neida... Men jeg koste meg, selv om magen begynner å bli stor og tung og jeg av og til trenger hjelp til å reise meg (bra syn, lover), så har dagen vært god! Hadde jeg bare fått sove så hadde alt vært perfekt, hahah..

  Tenker at jeg setter på en film eller noe, muligens bli trøtt av den, og klarer å sove... Men er i tillegg så varmt og jeg er ørken i kjeften, så må jo ta meg drikke hvert femte minutt nesten, så må jeg selvfølgelig på do rett etter jeg har drukket LITT (fordel med å være gravid....nei), så fortsetter det sånn i hele natt sikkert.. Neida, joda, kanskje. 
  Håper bare småen kommer snart, for nå er jeg ganske øm i ribbena etter all sparkingen og strekkingen, ryggen er vond, og kynnerene begynner å bli så utrolig plagsomme! Men samtidig, kommer jeg til å savne magen min altså, haha. Trenger liksom ikke holde rundt en pute lengre, kan holde rundt magen. I tillegg er det et fint bord til vannflaska eller småting, haha! Nei nok nå.
  Skal ta meg en joggetur i trappene i morgen og se om det faktisk hjelper.

  Okei, nå tuller jeg, orker virkelig ikke noe jogging i trapper eller andre steder... Skal slappe av nå mens jeg kan! Hahaaaææææ.

  Nei men greit, hvis dere vil lese mer av tullet mitt så må dere gjerne followe meg på twitter (HER), er mer aktiv der for å si det slik.
   

  God natt alle sammen!

  -Juliane

  sløyfeeeee
   

 • 3

  Okei, nå må jeg få ut litt her....
  For å si det sånn - jeg er fullstendig klar over at jeg har en stor kul på magen. Jeg er klar over at jeg er gravid, jeg er klar over at jeg går som en tulling av og til (er ikke alltid lett å gå når man er høygravid), og jeg er fullstendig klar over at jeg ikke ser ut som en forbanna supermodell.
  Jeg er dritt lei av alle dere idioter som MÅ stirre på meg, MÅ le av meg og MÅ slenge drit "uten at jeg hører det". Og såklart dere som snakker drit høyt med vilje bare for å såre meg. Enkelte av dere kjenner jeg ikke en gang, så hva er vitsen? 
  Jeg har slitt med dårlig selvtillit så lenge jeg kan huske nå, til og med når jeg var tynn følte jeg meg feit (men ser nå at jeg nesten var alt for tynn), jeg ser tydeligvis ut som en fisk i trynet, jeg går skjevt, jeg har for kort hår, jeg har for små pupper, for lange ben, for tynne armer, jepp, det er alltid ett eller annet som jeg blir mint på HVER DAG av en eller annen.
  Jeg er fullt klar over at jeg ikke er noe "eyecandy" for noen, men det at dere faktisk har klart å knekke meg så mye at jeg sliter foran min egen kjæreste... Ja, hva kan jeg egentlig si?
  Dere har oppnådd målet deres, dere har såret meg, knekt meg, fått meg på bunn. Gratulerer, håper dere er stolt.
  På grunn av dere går jeg hver dag og er redd for å faktisk miste kjæresten min fordi jeg er gravid og "feit" og i tillegg har alle disse feilene, jeg er redd for at vennene mine skal trekke seg unna når de faktisk ser hvordan jeg ser ut nå (møter sjelden vennene mine for tiden, og når jeg gjør det går jeg som oftest med stooore klær), jeg er LIVREDD for de tingene faktisk.
  Jeg aner ikke hva verken typen eller vennene mine faktisk syntes om meg. Får jeg høre noe fint om meg selv kan jeg føle meg bra i kanskje 2 minutter, før tanken om at det var løgn slår inn.
  Har fått høre av både nære og ukjente at jeg er vakker som gravid, og jeg har dager der jeg elsker å gå gravid fordi jeg vet at jeg bærer på det beste som kunne skjedd, men det er samtidig veldig vanskelig å huske de gode tingene som blir sagt når man får dritt på seg.  

  før og etter bilde - litt dårlig det første, men dette er altså overgangen fra 46 kilo og normal, til 57 kilo og gravid.


  et redigert og et uredigert bilde av meg.

  Skjønner dere nå? Vet ikke hvor mye forskjell dere ser på bildene, men kan nevne hva jeg har gjort: fjernet kviser og noen av fregnene, fjernet "flekker" i huden, fjernet hår under øyenbrynene, glattet ut huden... Hvorfor jeg gjør dette vet jeg egentlig ikke, er jo bare et stort skuff for dere som møter meg i virkeligheten når jeg ser ut sånn til høyre og ikke sånn til venstre på bildet.
  Men jeg redigerer vel meg selv slik jeg skulle ønske jeg så ut, slik "dagens samfunn" godtar, om jeg kan si det slik.
  Jeg har faktisk så mange "thinspo" bilder på telefonen at det er sykt, har lagret bilder av treningsplaner, lagret bilder av hvordan jeg vil se ut, alt slikt dritt.
  Jeg har så lyst til å være stolt av hvordan jeg ser ut, føle meg bra rundt folk, føle meg god nok for kjæresten min, føle meg god nok for vennene mine... Men jeg har sunket så langt ned, og jeg aner faktisk ikke hvordan jeg skal komme meg opp, når jeg faktisk gjør det verre selv bare ved å tenke på det...
  Så, dere som er så forbanna misfornøyd med meg - legg igjen en kommentar om hva som kunne gjort meg bedre da.
  Fortell meg hvordan jeg kan bli god nok for deg.  

 • 0

  Hei alle sammen!
  Ja, jeg har ikke blogget siden torsdag nå, siden jeg ikke har vært hjemme... Har vært hos kjæresten fra torsdag til søndag, og har ikke med meg pc, og er ikke så glad i å blogge fra verken mobil eller tab, men kan forhåndsskrive noen innlegg til neste gang og publisere det fra telefonen eller taben, sånn som jeg gjorde med det innlegget under her! 
  Men som sagt, har vært med kjæresten hele helgen, og koste meg masse. Og desverre - ikke noe fødsel enda! Hehe.
  Er bare en uke igjen til termin hvertfall, gjør meg ikke noe at det tar litt tid, med tanke på at jeg sov ganske lenge i dag, haha.. Lenge siden jeg har klart det nå, så kjenner at det var både nødvendig og sinnsykt godt.
  Men vi har egentlig ikke gjort noe særlig spessielt i helgen, vi har vært litt rundt i byn og litt hjemme hos han, og det er vel alt, haha. Men likevel, koser meg alltid!

  Kubilde

  Ja, tror det er på tide å legge seg nå, kjenner jeg meg selv rett står jeg opp klokken sju i morgen =) hihi.
  Så får vi se om jeg kommer med et litt mer interresant innlegg i morgen, med mindre jeg våkner midt på natten med en sinnsykt god idè til innlegg da, hahahh.
  Bloggæs!

  -Juliane
   

 • 1

  Heii! (Igjen)
  Før jeg gikk idag tok jeg noen kjappe bilder av litt av babytingene, eller hva jeg kan kalle det? haha, og mååå bare vise dere! Er så spent nååå.

  Først, et lite.. "prosjekt" jeg holder på med:

  Lager et "navneskilt" eller hva jeg kan kalle det! Haha, er så glad i å lage sånne småting til rommet, og er mye gøyere enn å kjøpe noe og bare plassere det en plass!

  Mamma lagde en bleievogn til babyshoweren Nathalie holdt for meg!

  se så fiin!

  Litt diverse


  ooog til sist: Veldig glad jente! Gleder meg såå masse nå!

  Wiii.
  Hva syntes dere?

  Kommer kanskje enda et innlegg senere, hvis jeg ikke legger meg!

  -Juliane    

 • 0

  Hei igjen!
  Fikk én kommentar på mitt forrige innlegg (wohooo!), som ville at jeg skulle skrive litt om svangerskapet.. Som skrevet før, blir ikke noe mammablogg men kan oppdatere litt for dere som vil lese om det, blir ikke store greiene men here you go!

  Termin: 1. september
   

   På vei: 39 fullgåtte uker! (39+0)

  Igjen til termin: 10 dager!
   

  Kjønn: Gutt

   Navn: Noah Alexander

   

  Trimester: Tredje

   Neste kontroll: siste idag

  Innkjøp: Alt er kjøpt! Seng, vogn, stellebord, klær, +++

  Bevegelser: Veldig mye overalt, haha! Kjenner det mest i sidene og ribbena, litt liten plass nå... 

  Utålmodig: Litt, har noen dager jeg har lyst å ha han ut med ÈN GANG, men andre dager tar jeg det med ro og slapper av (mens jeg kan...;))           

  Vektøkning:  Veier 57, så har gått opp 11 kilo.

  Vann i kroppen: Veldig lite!

  Strekkmerker: Finner ingen som kommer av graviditeten hvertfall, har to veldig små som kommer av arret til navlepiercingen jeg en gang hadde... 

  Tungt:  Ikke alltid, har dager jeg kan sprette rundt, haha

  Kynnere: Ja, enkelte dager er verre enn andre...

  Hodet festet: jepp!

  Cravings: Har dilla på sprite og jordbærmelk...

  Plager: Har leggkramper en gang i blandt og litt murringer

  Humør: Mye humørsvingninger....

  Høygravid: Ja, selvom jeg fortsatt føler meg liten...:)

  Fødselsforventninger: Er ikke nervøs enda hvertfall, gleder meg bare veldig. Vet at jeg får den beste hjelpen jeg kan og har folk som støtter meg!

  Sykehusbaggen: Ferdig pakket :)

  Jepp... Magebilder fra uke 21(øverst venstre), 22 (nederst venstre), 29 (øverst høyre), 37 (nederst venstre)!
  Alt har gått veldig fint til nå gjennom hele svangerskapet, så er ikke så mye å si egentlig... Er det noe dere lurer på er det heller bare å spørre, eller jeg kan ta en spørsmålsrunde en gang!

  Nå er designet også fikset litt på, vet ikke om jeg liker å være uten header eller ikke, men slapp hvertfall å stresse med det da, haha. 
  Har for en gangs skyld også fint vær her i Bergen, til og med varmt, så vi får se hva resten av dagen går til. Er egentlig ganske deilig å vite at jeg ikke skal på skolen i morgen, haha... (men likevel våkner jeg klokken 7 om morgenen og er lys våken...)

  Hva syntes du om innlegget?
  Hva vil du lese på bloggen min?


   

 • 1

  Hei alle sammen!
  Guud, er ikke så flink til å oppdatere... Har trikset litt frem og tilbake med design, kommer til å endre det senere (igjen), blir aldri fornøyd.
  Har hatt en fantastisk sommer, har for det meste vært med kjæresten eller alene, men litt med venner og. Er en smule slitsomt å gå rundt i varmen når man er gravid, men men.
  Terminen er om 10 dager, men kan skje både før eller etter... Gleder meg myye hvertfall.
  Går ikke på skole dette året, så da går dagene til å enten sitte hjemme å slappe av og prøve å være kreativ, eller så er jeg hos kjæresten..
  Orker ikke å gjøre stort heller, men i går gikk vi inn til byn en tur, jeg kjøpte noe ny sminke og vi vandret litt rundt, var kanskje ikke mer enn en time, men herregud så sliten jeg var etterpå... Tror ikke han var så glad for at jeg gikk som en snegl hele veien hjem, men men! Hihi.

  Noen andre som ser at jeg har blitt litt rundere i ansiktet? Jeg elsker det hvertfall! Var så "firkantet" før, hahah

  Men jeg får komme meg avgårde, skal på kontroll hos jordmor, noe jeg faktisk gleder meg til... Er virkelig sjelden jeg gleder meg til slike ting..!
  Skal se om jeg får fikset et nytt design senere, og kaaanskje blogget litt, men har jo ikke en dritt å skrive...
  Noe dere vil lese om?

  -Juliane