Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Kanskje jeg aldri møter deg igjen. Kanskje det ikke finnes noe etter døden, kanskje finnes det noe. Det er tusen forskjellige teorier om hva som skjer etter døden, men det er ikke noe vi vet før vi faktisk dør selv. Så, jeg vet ikke om jeg noen gang får se deg igjen, jeg vet ikke før jeg dør.

Jeg kjente deg i flere år. Du var alltid der, du hadde alltid et smil, og du var alltid så positiv. Jeg husker hvor glad du gjorde meg, hvor glad jeg var for å ha møtt en så unik person som deg.
For det er veldig spesielt, å møte en person som kan gjøre deg lykkelig bare med et smil. Selv når alt var på det verste, var smilet hans nok til å gjøre meg lykkelig i en hel uke.
Jeg husker varmen din, hvordan du alltid var varm, og jeg kald. Jeg hadde gjort så mye for å kjenne den varmen igjen, for nå er jeg bare kald...
Jeg tror ikke du vet hvor stort inntrykk du gjorde på de årene jeg kjente deg, hvor takknemlig jeg er, og hvor mye du betydde for meg.
Jeg trodde heller aldri at bestekompisen min skulle få kreft, jeg trodde aldri du skulle dø i en alder av 15.
Jeg føler jeg har sviktet deg, som ikke kom i begravelsen din. Jeg føler jeg aldri fikk sagt hade den ene siste gangen, jeg føler meg så fæl for det...
Men, jeg har besøkt deg, og jeg kommer snart å besøker deg igjen, det lover jeg.

Jeg klarer ikke skrive mer nå, men etter alt dette, har jeg skjønt at livet er alt for kort, urettferdig og tungt.
Men, det er også fantastisk. Tenk at jeg er så heldig, tenk at han ville ha meg som sin venn, og sin barneskolekjæreste, hahah.
Han har lært meg mye om kjærlighet, vennskap og lykke. Det virket som han alltid var lykkelig, selv gjennom sykdommen, og han hadde håp om å bli frisk.
Og nå er han frisk. Sykdommen er borte, og han har det ikke vondt lengre.

Tenk at jeg har vært en del av livet til Thomas. 


Edit: dette innlegget ble litt rotete. Hadde tenkt å skrive mye mer, men det ble veldig tungt, så jeg endrer kanskje heller på det senere. 
Ta vare på alle rundt dere.

-Juliane

 • 2

  Hei!
  Tenkte det kunne være morsomt å se på "forandringen" fra 2010-2014! Syntes selv jeg har forandret meg myye, både utseendemessig og i personlighet. Elsker å se tilbake på gamle bilder, gir så mange fine minner!  Hva syntes dere?

  -Juliane

 • 0


  Følg meg gjerne på instagram!

  Hei alle sammen!
  Shit, tiden har gått så fort. I morgen begynner jeg på skolen, Noah har begynt i barnehage, og han er snart ett år. 11 dager til! Hvor ble tiden av?
  Noah stortrives i barnehagen, glad jeg fikk mer enn tre dager til tilvenningen, tror både jeg og mini trengte det. Som sagt, i morgen er det skole igjen, etter ett år med "fri". Kjenner det skal bli godt å få en "vanlig" hverdag igjen, men tror det blir tøft og. Men jeg skal klare det, jeg klare det. Skal begynne 1. året om igjen, men denne gangen på medier og kommunikasjon på Laksevåg. Noen andre som begynner der?
  Planen min var egentlig å gå videre på salg og service på Amalie Skram, da hadde jeg begynt 2. året. Men, jeg kom desverre ikke inn. Veldig kjipt, men ikke noe jeg kan gjøre noe med, desverre.
   Ellers har vi hatt en veldig fin sommer, jeg og Noah har hatt mye å gjøre, og vi har hatt fint vær og bare kost oss. Har ikke reist noen steder i år, men det har egentlig vært veldig greit. 

  Har egentlig null motivasjon til å blogge, men har kjøpt nytt minnekort til kameraet nå så satser på at jeg skal blogge litt oftere. Nå må jeg legge meg før det klikker!

  -Juliane