Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hei alle søte folk!
Jeg må nok en gang beklage for lite blogging. Skjønner ikke at jeg klarer å drite helt i bloggen, det er jo så koslig! Og tusen takk til alle som leser den, setter veldig pris på det<3

Det har blitt litt lite blogging, for fra onsdag til fredag hadde jeg arbeidsuke, og var helt utslitt når jeg kom hjem. Jobbet på Cubus, stod oppreist i seks timer (untatt 20 min i pausen) og dere kan vel tro jeg fikk vondt i bena.
På fredag sov jeg hos Helene. Det var utrolig kos, lenge siden vi har sovet over nå! Vi så på liveshowet til www.khang.blogg.no (han er sykt rå, sjekk ut bloggen!) og vi klikket heelt når vi fikk han til å si hei til meg og Helene. hahahah. 
På lørdag var jeg på Halloweenfest hos Jeanette. Var utrolig kjekt!
 
Jeg er wannabe-brun. (Ja, det var meningen å ha så sykt mye pudder på)
 
noen av de søte folkene. 

I går var jeg med gutten min, Erik ♥ Satt egentlig bare og snakket, og fikk noen små latteranfall innimellom, men men. Alltid kjekt å være med han!

Idag har jeg bare vært på skolen og chillet, dagen i dag gikk utrolig fort. Jobbet med lekser når jeg kom hjem, feiret bursdagen til mamma og besøkte Nathalie i leiligheten hennes. Fin dag 

Har forresten skrevet opp en liten ønskeliste....

 • iPhone4 deksler (ja, har fått iPhone :D)

 

 


 • Extensions (Hater å ha så kort hår som jeg har.........)

 

 • Pengeeeeer

Det var vel egentlig bare det, hehehehe! 
hva har dere gjort på i det siste?

Hva ønsker du deg til jul?
 

-JJ
 
savner mitt brune hår VELDIG mye nå :(

 • 0

  Hei alle sammen!
  Tenke jeg skulle ta en liten oppsummering av helgen, siden jeg ikke blogget.... heheheh.

  LØRDAG:
  Skulle i bursdagsbesøk til Karoline, Astrid og Julie. Gikk først på Askøysenteret for å finne gave, kjøpte armbånd og øredobber til alle. Og det var så sykt stress der , siden det var sånne piratdager der... 
  Men, jeg fant til slutt gave, så møtte jeg jentene i Kleppestø før vi tok bussen til byn (Bergen). Vi gikk rett på Peppes, tok en liten stund før vi fikk bord, men det gikk jo fint! Vi bestilte pizza, og satt der og koste oss og snakket. Og når vi var ferdig, kom de som jobbet der med is og sang for jentene, hahaha!
  Etter Peppes gikk vi og kjøpte snop og slikt før vi stakk til kinoen. Vi så What's your number? og den var syykt bra! Anbefales virkelig. 
   


  gudlo<3

  FREDAG:
  Jeg reiste ut til Helene for å feire broren sin 18årsdag. Det var sinnsykt kjekt! Etter vi hadde spist og sånt, gikk vi opp og spilte Buzz, og jeg eide.
  Eller ikke.
  Jeg ga opp etter en liten stund, så jeg, Helene og Erik tok heller noen bilderrrrrrrrr.


  helene sin fot... og min.... jeg har store ben
   
  gaming på høyt nivå! ohyeah

  go'gutten. <3

  I dag har jeg ikke gjort spesielt mye. Kom meg på skolen, og etter skolen skulle jeg og Helene søke jobb til arbeidsuke. Vi spurte på Elite Foto og Nille, men ingen av de ville ha oss. :(
  Så spurte vi på Cubus, og der fikk vi plass! Gleder meg mye.
  Etter det reiste jeg hjem og gjorde lekser. Haaater lekser. oejfiwdefmsjkdfnjsdk. Så ble jeg med mamma og Nathalie på Ikea for å finne ting til leiligheten til Nathalie. Hun skal flytte hun. Blir så rart her uten henne :(
  Hva gjorde dere på i helgen?

  -JJ


  det skulle forestille et hjerte................................eja
   

 • 1

  Hei alle sammen!
  Jeg trenger deres hjelp litt. Siden jeg skal i besøk idag lurte jeg på om jeg skulle krølle håret, men jeg er litt usikker. Hva sier dere?
   

  -JJ

 • 0

  Hei alle sammen!
  Jeg har fått så sinnsyk julestemning i det siste. Har kjøpt julebrus og kakemenn og hørt på julesanger osv... Jeg bare elsker den følelsen!

  Har forresten endret designet mitt... igjen. Tenkte jeg kunne ha sånn "season-design". Hehehe. Høres litt rart ut nå. Men dere skjønner hva jeg mener! 

  GLEDERMEGSÅSYKT.

  I morgen blir det bursdagsbesøk i byn, skal på peppes og på kino. Aner ikke hvilken film vi skal se, men det blir vel kos! Tar sikkert med kamera, om jeg gidder. 
  Været er så sykt fælt for tiden. Jeg haaater det. Regn og vind samtidig funker veldig dårlig for meg, i tillegg hadde jakken jeg gikk med idag en gigantisk hette, så jeg så ikke hvor jeg gikk... trakket selvfølgelig i den verste dammen. 
  Men nå tenkte jeg å se en film ellerno før jeg legger meg. Har dere noen filmtips? 

  -JJ

  gleder du deg like mye som meg?
   

 • 2

  Hei alle sammen!
  Idag var jeg og noen andre på besøk på Laksevåg VGS (medier og kommunikasjons linjen) for å se om vi likte det og om det kunne være noe for oss. Og jeg likte det med en gang! Det begynte med at vi møtte en lærer som het Andrè, og han var sykt kul. Han viste oss hvordan vi spilte inn sangen og autotunet og  jobbet med lyd, enkelt og greit.  
  Så fikk vi friminutt i ti minutter, før vi gikk til neste time. Da fikk vi være med en førsteklasse, og vi skulle intervjue hverandre. Var ganske pinlig i begynnelsen men ble bedre etterhvert ! 
  Resten av dagen fikk vi ta bilder i studio, og det var sinnsykt gøyt! Så tenkte jeg skulle vise dere noen av disse bildene!
   


  hva syntes dere om bildene?
  Jeg koste meg utrooolig mye!

  -JJ 

 • 1

  Hei alle sammen!
  Jeg er virkelig ikke flink til å oppdatere. Skjerpe meg!

  Men det var en som lurte på hvordan jeg lagde headeren min og sånt!
  Vel, jeg gikk inn på google, søkte på "pink bakground" eller noe, og fant en bakgrunn. Og programmene jeg bruker er PhotoFiltre og Picnik. Så, jeg klippet ut et bilde av meg i PhotoFiltre, lastet opp bakgrunnen, og limte meg inn der, og da så det slik ut:

  Så gikk jeg inn på www.picnik.com og redigerte videre, og gjorde den ferdig. tihi. Men har aldri likt NOEN av headerene mine, det er alltid noe feil med dem. Heh, jeg er snål.

  Uansett, ble hjemme fra skolen idag siden jeg ikke følte meg så bra. Lå og kastet opp mange ganger i natt, ikke deilig...
   Men jeg får hoppe i dusjen, blir kanskje mer blogging senere om jeg har noe å blogge om... Sneiks!

  -JJ

  et av konfebildeneeee. tjuhu
   

 • 2

  Hei alle sammen!
  Jeg må beklage for lite blogging, men jeg har ikke hatt noe å blogge om + null blogglyst. Men jeg prøver meg nå. Har bare vært inne i dag, orket ingenting. Fint liv!

  Har dere forresten hørt at noen Amerikanere skal lage filmom Utøya? Jeg fikk seriøst sjokk! Det er alt for tidlig å lage en film om det, når folk fortsatt sørger. Om åtte dager har det gått 3 måneder. TRE MÅNEDER. Ingen er klar for dette, jeg vet at jeg hvertfall ikke er det. I tillegg er filmen skikkelig amatørisk (?) laget. Jeg vil ikke se en film om hvordan et sykt monster drepte tenåringer. Jeg klarer det bare ikke. Her er trailenen til filmen:
  NB: advarer om sterke scener som kan virke støtende for noen.  Hva syntes dere om dette? Noen sier at det vil komme en film uansett, alle vil se den bare fordi det virker "kult", men det er uansett for tidlig! Og filmen handler jo bare om når de ble drept, ikke om hvor fint de hadde det før det begynte, ikke hvordan de hadde det etterpå. Bare skyting. Det er så idiotisk.
  HVIS DERE ER IMOT DENNE FILMEN, DELTA PÅ >DENNE< GRUPPEN. 

  Ha en fin helg videre!
   

 • 0

  Hei alle sammen!

  Jeg kom litt sent hjem i går, så jeg orket ikke skrive da. Så da gjør jeg det heller nå!

  I begynnelsen måtte vi vente en god stund før vi møtte resten av folket. Vi satt bare på Galleriet, så jeg trenger vel egentlig ikke å skrive flere linjer om det.
  Vi møtte de andre og gikk bort til Peppes. (De som var der var meg, Erik, Helene, Kristian, Henrik og moren og tanten til Helene. Tihi. Vi måtte vente en liten stund på å få bord, men det gikk greit det. Når vi fikk pizzaen var jeg skamsulten, men klarte bare å ete tre stykker....heh.  Etter pizzaen gikk vi litt rundt i byn, for filmen begynte ikke før halv syv. Når vi var ferdig i butikkene, gikk vi for å kjøpe billetter. Utenfor kinoen møtte vi Jeanette, Heidi, Antonie, Ida og Helene. Tror det var de? Jaaada. 
  Filmen vi skulle se het Abduction og den var helt grei. Den var ikke akkurat dårlig, men det er ikke den beste jeg har sett heller. Etter kinoen regnet det helt sinnsykt. Men jeg syntes det var koslig. Jeg elsker faktisk regn av og til. 

  Ja. Det ble ikke så mye, men det ble da noe! Idag skal jeg nok bare slappe av.

  Hva skal dere i dag?

  -JJ
   

 • 0

  Hei alle saman!

  Hahaha, saman. samene. TOG DU AN? haha. tog. NEIOK

  seriøs no.


   Hei alle sammen!
  Jeg stod opp klokken ti idag, og jeg var sykt trøtt. Men det gikk bra, jeg klarte meg liksom. (Jeg må bare beklage mitt sykt gode humør, og at det går ut over bloggen, er ikke meningen at dere skal oppleve min galskap!)
  Så jeg gikk opp, spiste litt, og satt og chillet før jeg gikk ned og begynte å stelle meg. Jeg stresser ALLTID med å finne klær så det .... 
   
  HAITHERE

  Men jeg fant klær til slutt da. Så sminket jeg meg ferdig og nå sitter jeg i stuen og skal straks gå. Gleder meg syyyykt mye! WIIIIII. Blogger mer når jeg kommer hjem!
  SUSS FRA MEG
   
  ooo, fin.

  TULLA. Ordentlig bilde is cominnnnnnnnnnnng

  HEJDÅÅÅ!

  -JJ
   

 • 3

  Hei alle sammen!
  Som dere ser, har jeg endret designet.

  igjen.

  Jeg har overført bilder fra gamlepcen min til denne, og fy søren for noen vakre, snåle, fjortis, utrolige bilder jeg fant. jeg så gjennom alle sammen, og jeg savner tiden som var før, når jeg ikke var så langt nede i dritten som jeg er nå, når jeg hadde nok motivasjon til å være med vennene mine, når jeg klarte å følge med på  skolen osv. Jeg har rett og slett begynt å drite i alt. Det er utrolig idiotisk av meg egentlig, så jeg beklager til vennene mine for at jeg har droppet dere et par ganger, men jeg håper dere skjønner det etter alt som har skjedd!
  jeg tenkte jeg skulle dele noen av disse bildene med dere. Håper dere vil like de! (Bare trykk på de for å få de større)
  Savner alt dette. Hva syntes dere om bildene? 

  Nå skal jeg snart ete hjemmelaget pizza og bare chille resten av dagen. Har vært inne og stirret i pcen i hele dag, elsker livet mitt. Vi får blogges senere! 
  -JJ

 • 1

  Hei alle sammen!
  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra butikken. Holder på å lage nudler til lunsj, og senere blir det tikka masala! Gleder meg. Resten av dagen skal jeg bare holde meg inne, ettersom jeg ikke føler meg helt på topp. Her får dere uansett dagens outfit!
   
   Genser fra Cubus
  Bukse - vet ikke
  Armbånd m/charms - konfegave
  Ring: bursdagsgave
   

  Igår var jeg ute med Marja og Evelyn. Kjekt og se de igjen, er utrolig lenge siden! Vi kjøpte bare masse snop på senteret og satt og snakket. Koslig!
  Hva skal dere i dag?
  -JJ