Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0


 

 

-Hva syntes dere?

Dagen idag har gått sakte... Ble vekket av småen klokken åtte, som vanligvis våkner rundt ti, så da var det tidlig opp! Men går jo greit med en så blid liten bebis <3 Mams hadde bursdag i dag, så vi har feiret med Dolly pizza og sjokoladekake, det var den dietten, haha. Neida, må jo opp i vekt nå uansett. Rakk å trene litt idag igjen, hadde så  syyyk gangsperr i går, kroppen min er ikke vane med å trene i det hele tatt... Men er deilig å få trent, faktisk, gleder meg til å se resultater! Tjohei. Ellers har jeg stresset med å finne kameraladeren, fikk så lyst til å ta bilder i dag, som dere ser, haha. Og ja, jeg elsker å ta bilde av meg selv (wow, det høres skikkelig "jeg-tror-jeg-er-deilig"-ut) men det er mest fordi jeg vet hvordan jeg vil ha det, og jeg liker meg godt foran kamera og elsker å ta bilder av mennesker! Hadde jeg hatt en modell skulle jeg gjerne brukt h*n, men jeg er jo alene for det meste og har ikke så mange som vil være modell for meg, heheh. Uansett, nå begynner Noah å våkne, så får gå å dulle litt med han <3 beste gutten i verden. 
Bloggæs!

-Juliane 

 • 0

  Hei!
  Dagen idag har allerede gått så fort, stod opp klokken ni og var lys våken... Lille Noah sov så godt, så jeg stod like greit opp. Har snakket mye om å begynne å trene litt, men ender alltid opp med at jeg utsetter det til i morgen.. Men i dag begynte jeg faktisk litt! Søkte på BeFit på YouTube, og har begynt å trene mage... Bare sier med en gang at jeg ikke gjør dette for å bli tynnere eller gå ned i vekt, gjør det for å bli bedre trent og gå OPP i vekt! Veier bare 45 kilo nå, og det er alt for lite.. Så etter en time med trening var jeg allerede sliten, jeg er så lite trent at... Men er glad for at jeg har komt i gang og gleder meg til å fortsette !
  Men lurer på om noen av dere har link eller noe til en god matplan? Helst ikke noe som er for avansert/tar lang tid å lage da jeg har en liten knøtt å ta meg av i tillegg!
  Han er forresten to mnd i dag, og forandringen fra han var født er så stor... Han snakker mer, smiler masse, har mer bevegelser, kan rulle til siden, og fester blikket og følger mer med! Er så koselig, åh. Er så spennende å følge utviklingen hans!
  På onsdag skal vi opp på helsestasjonen igjen og måle og veie han, sist vi var der hadde han vokst 7 cm (siden han ble født) og veier nesten 5kg! Vokser såå fort...
  Yes, var bare en liten update på dagen så langt, kos dere videre i dag!

  -Juliane

 • 0

  Du har ødelagt meg. Du har ødelagt mer enn du aner. Jeg orker ikke mer. Orker ikke vente på meldinger, eller vente på svar på meldinger. Orker ikke tenke på deg, orker ikke tenke på om du har tatt deg bryet til å i det hele tatt tenkt på meg i dag. Jeg vet ikke hvor stor del av livet ditt jeg er lengre. Jeg er bare en jente du snakker med. Kanskje du til og med syntes jeg er irriterende? Du har jo ditt og styre med, og her kommer jeg og plager deg med meldinger, som jeg ikke en gang vet om du gidder å lese. Jeg vet at du har ignorert mange av meldingene jeg har sendt. Har liksom aldri giddet å svare. Og når vi møtes later vi som ingenting. Ingenting av det vonde har skjedd. For nå er vi sammen. Og da er alt bra.
  Tror du hvertfall...
  Hadde du kjent det jeg følte inni meg, hadde du kanskje forstått mer, hvorfor jeg oppfører meg som jeg gjør. Men jeg kan ikke få deg til å føle det, men jeg kan prøve å forklare det. Det føles som du slår meg i magen. Hardt. Kaster meg i bakken, tramper på meg, spytter på meg, før du drar igjen. Og jeg ligger der, og har vondt. Sånn er det hver gang. Jeg prøver alltid å snakke med deg, men klarer ikke. Vil ikke ødelegge den lille tiden vi har sammen. Vil at den tiden skal være fin. For jeg ser deg nesten aldri.. De gangene vi skal møtes, avlyser du. Og det gjør vondt. Du sårer meg. Tenk over det. Føler du deg truffet? Bra. Håper det gjør vondt.

 • 1

  Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten min herlige sønn... Dagen i dag har vært både god og dårlig. Jeg tenker så masse at tårene begynner å trille, jeg har hodepine, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Jeg våknet i dag, og følte meg fæl... Og det første Noah gjør til meg når han ser meg er å smile.. Han ligger og sover så søtt her nå, og ser ut som en liten engel..
  Men nå har jeg begynt å tenke for mye igjen.. Hva som er galt, hva som er rett... Vet ikke hva jeg skal si for å gjøre ting bedre. Jeg er ikke flink til å snakke. Jeg gråter for mye. Men ingen skjønner hvorfor jeg begynner å gråte. Dette ble et ganske meningsløst innlegg.. Men jeg måtte skrive det.

 • 1

  Den siste tiden har vært fylt med følelser. Både gode og vonde. Jeg er lykkelig, og føler meg som verdens heldigste. Samtidig er jeg trist og har det vondt. Jeg har et "nytt" liv, jeg har en som er avhengig av meg. Jeg har kjent på den plutselige følelsen av å elske noen du nettopp har møtt, en man kunne dødd for. Det er skummelt, men så fantastisk.
  Oppi alt dette har jeg denne vonde følelsen dypt inni meg, og det er ikke noe som gjelder sønnen min for å si det slik. Det er bare denne vonde følelsen av at noe ikke stemmer, samtidig som man ikke føler den følelsen, for man kjenner at man er tom på innsiden. Skal man si noe, eller bare vente og håpe på det beste - eller det verste..?
  Det er vel normalt å føle seg ensom når man er alene hver dag med en liten baby som enda ikke kan snakke, mens alle vennene er på skolen eller bare ikke har tid til deg lengre.. Men samtidig lever man i sin egen boble der alt er perfekt, når småen smiler når jeg snakker til han, når han stirrer meg i øynene og ser at han følger med... Uten de små gledene her, uten Noah, lurer jeg på hvordan jeg hadde vært. Hadde jeg fortsatt slitt som før, hadde jeg vært alene hver dag, hadde jeg mistet alle..? Det er så mye jeg lurer på.
  Men hvorfor er det så vanskelig for meg å snakke om dette? Hvorfor er det lettere å skrive hva jeg føler enn å si det høyt? Jeg vet at hadde jeg klart å snakke høylytt om hva jeg følte hadde det blitt enklere... Jeg har prøvd, men jeg klarer det ikke. Jeg er så usikker på så mye nå, og jeg vet ikke om jeg vil spole tiden tilbake, da alt var bra.. Eller frem, for å se om ting har forandret seg og blitt bedre..
  Ikke misforstå meg, jeg har det så bra nå, jeg har en perfekt sønn, som jeg aldri ville vært uten. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg beholdt ham. Men det er masse annet som skjer rundt meg for tiden, ting jeg ikke har snakket med noen om.. Det er noe jeg må tenke gjennom selv, og finne ut av. Andre kan ikke snakke for meg, ta valg for meg eller gjøre enkelte ting for meg. Det er opp til meg.

 • 1

  Hei!

  Da tenkte jeg å svare på spørsmålene jeg har fått, sååå håper dere liker svarene!

  Trives du som mor?
  JA! Er jo litt kjedelig til tider, når småen sover aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, haha.. 

   

  Bilder av den lille gutten din sine klær, seng osv.?

  Dette går han med i dag! Trodde jeg hadde bilde av sengen men hadde visst ikke det.. Kan legge ut litt mer i ett annet innlegg!

   

  Hvordan ser en vanlig hverdag ut for deg nå/ iforhold til før?
  Før gjorde jeg som alle andre, gikk på skolen, var ute med venner og kjæresten, ja, jeg var vel ute så og si hver dag og var med folk hele tiden, så jeg har gått fra det til å være hjemme hver dag med besøk et par ganger i uken... Går jo på turer såklart men det er bare til butikken og tilbake, haha. Så er STOR forandring, men jeg koser meg! 

   

  Hvilken musikk liker du å høre på?
  I det siste har det gått mye i litt av hvert, har blitt hektet på tre sanger av Michael Bublè, Casting Crowns - Who Am I, Demi Lovato sitt nyeste album osv... Er en god blanding! 

   

  Ditt favoritt antrekk?

  For øyeblikket er det denne genseren ! Haha, er så deilig å sløve hver dag <33333

   

  Din hverdags sminke?

  Mislykket bilde, meeen jeg sminker meg ikke så ofte lengre, men når jeg først begynner så skal jeg prøve å gjøre meg finest mulig, haha! Så da går det i foundation, pudder, øyenskygge, øyenbrynspenn og mascara. ELSKER å sminke meg og prøve nye ting!

   

  Har du noen spesielle planer fremover?

  Vet ikke om det regnes som spesiell plan, men skal på kontroll med småen på mandag? haha. Så skal vi døpe han om 1mnd, så det gleder jeg meg masse til! Men det er vel alt..


  Hvorfor ble du gravid så ung?
  Var ikke akkurat planlagt da ...:) 


   

  Hvorfor beholdt du ongen?
  Fordi jeg vet at om jeg hadde tatt abort hadde jeg hatet meg selv lenge... Og jeg hadde jo begynt å kjenne spark og alt, så jeg var ganske "knyttet" til han allerede. Og i tillegg hadde jeg måttet ta kirurgisk abort isåfall, og tanken på at de skulle fjerne noe som allerede var et lite menneske.... Nei, jeg kunne ikke gjort det 

   

  Hvis du kunne tatt abort hadde du gjort det?
  Nei 

   

  Er du sammen med faren til barnet?
  Ja! :) 

   

  Hvis ja hvor lenge har dere vært sammen?Snart to år, så han har holdt ut lenge ;) 

   

   

  Hvem er dine beste venner?
  Helene har alltid vært min nærmeste og beste venn... Vi snakker ikke sammen hver dag lengre men vi kommer nok alltid til å ha det "båndet" mellom oss. 

   

  Hvordan er det å være mor og ung?
  Som sagt er det stor forandring, men det er det beste som har hendt meg. Savner jo det å gå ut når jeg vil og alt det, men jeg koser meg også masse hjemme med småen, for det er forandring hver dag, og små gleder hele tiden...

   

  Det var alt! Nå skal jeg straks ut en tur (butikken seff :PPP) så blir det å lage middag og slappe av resten av dagen! Håper dere får en fin helg <3

   

  -Juliane