Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hvorfor snakker du så lavt på videoen?
Jeg snakket faktisk ikke lavt, men filmet liksom med iPhone

Har du noen gang snust og/eller røykt?
Ja, for lenge siden

hvorfor bruker du sykt med push up?
Gjør egentlig ikke det, men ok

Nevn navnet på 5 stykker du kan stole 100% på?
Helene, Erik H, Nathalie, Mamma, Ole. Var de eg kom på i farten

Kan du legge ut en sangvideo da du syng ei julesang? du er flink
Hehe takk! Og ja, det kan jeg sikkert

NÅ HAR JEG ET SPØRSMÅL TIL DERE
Hvorfor sender dere inn anonyme spørsmål? Jeg blir liksom ikke sur om dere kommer med en dum kommentar og har med navn, jeg driter faktisk godt i det. Men det er bare litt irriterende at så og si 80% av kommentarene mine er anonyme.
 
hahaha, minneeeeer.

Var hos Helene idag, og vi så på tusenvis av filmer, bl.a. Polarekspressen eller noe. Den var faktisk gøy... Og så så vi Alvin & The chipmunks 2, og mange andre. Så spiste vi middag, og bakte boller. Så dagen var egentlig ganske chill. <3
Hva har dere gjort på idag?
-JJ 

 • 0

  Hei alle sammen!
  Det var visst noen som trodde jeg snuste på videobloggen, men nei, jeg snuser ikke, selvom det så ut som jeg hadde snuslippe. (?) Så nå er det ute av verden!
  Nå har jeg nettopp spist en deilig frokost, og koser meg med et glass sjokolademelk. Jeg må rydde helt sinnsykt mye i dag, eller, hvertfall litt. Skal kanskje utover til Helene senere i dag, om jeg rekker det. Lenge siden nå, så jeg gleder meg!
  Hva skal dere i dag?
  Vil dere ha flere videoblogger?
  JJ


   

 • 5

  Vet at det ble litt dårlig lyd, men men

  KLIKK HER for bloggen til Linda! ANBEFALES

 • 0

  Før jeg har fått inn nok spørsmål til spørsmålsrunden. Så send inn flere spørsmål!
  Love love

 • 1

  Hei alle sammen!
  Merket at det ikke var en sjel som hadde sendt inn spørsmål. Kommer dere seriøst ikke på NOE? KOM IGJEEEEEEEN
  Dere finner innlegget HER  • 8

  Hei alle sammen!
  Siden jeg ikke er så flink til å oppdatere bloggen, får jeg fyre i gang med en spørsmålsrunde! Spør om hva dere vil, kan hende jeg ikke svarer på alt, men men! Jeg lover at jeg skal svare med video. Faktisk. Blir ikke det kjekt? Jooda.
  Og her får dere en video av hva jeg gjør på på skolen når jeg ikke har noe å gjøre
   

  hahah, neida. Var ferdig med oppgavene, og hadde det litt kjekt med tyggis. lml

  Men bare send inn så mange spørsmål du vil, og jeg svarer sikkert i helgen eller noe!
  -JJ


   

 • 4


  Var litt nervøs her ja. Hva syntes dere?

  Jeg koste meg utrolig mye på nattåpent med mange herlige folk. Tusen takk til alle dere som stilte opp, og ga penger. Det betyr mye for meg, og mange andre!

  koste meg så utrolig mye!
  Blogger mer senere!

  -JJ
   

 • 0
  musicnodes
  Adele: Someone Like You


  Hei alle sammen!
  Hvis dere har fulgt med på bloggen min, har dere nok kanskje fått med dere at jeg skal synge på et arrangement i dag. Jeg er ganske nervøs, med tanke på at det kommer en god del mennesker, og jeg skal synge en litt vanskelig sang. (Skyscraper av Demi Lovato) Men jeg har på følelsen av at det vil gå bra. Skal gi alt jeg har, og bare ha det kjekt. Jeg elsker å synge foran folk, og bare få ut følelsene mine gjennom en sang. Eneste problemet mitt nå, er at jeg ikke aaaner hva jeg skal gå med. Men når jeg finner noe, kommer det kanskje outfit-bilde senere.

  Igår kom verdens beste ut til meg. Jeg møtte han i Kleppestø før vi tok bussen hjem til meg, og spiste middag. Så skulle vi se film, og siden jeg var så snill, lot jeg han velge. Vi så Kill Buljo, ikke den beste filmen jeg har sett, men det funket. Så ringte Helene oss, og spurte om vi skulle møte henne. Så vi gikk ut, og Erik gikk og sang hele veien. Søtt.♥ 
  Vi stakk opp på Askøysenteret, og det var helt sinnsykt med folk der siden det var nattåpent. Vi satt oss opp i tredje, og møtte Henry, Jeanette, og en del andre. Vi satt der en god stund, før vi gikk litt rundt. Jeg prøvde å finne en ring, et smykke eller et armbånd til 100kr, men selvfølgelig var det billigste 128 eller noe. Typisk? Ohyess. Etter den lille runden, gikk jeg og Erik ned på matbutikken og kjøpte brus og Smash. Elsker smash. 
  Vi gikk hjem til meg igjen før han ble hentet. Resten av kvelden satt jeg bare på rommet og slappet av før jeg la meg. Hadde en fin dag med herlige folk!

  Nå må jeg nesten hoppe i dusjen før jeg gjør noe annet ! Blogges senere, søte lesere!

  -JJ
   

 • 0

  Hei alle sammen!
  I dag har jeg hatt en nokså fin dag. Var på TeaSing for en liten stund siden, noe som alltid hjelper på humøret. Gleder meg alltid like mye til å gå der! 
  Det er ikke så lenge til jul nå , og jeg aaaner ikke hva jeg skal kjøpe til mine kjære. Så har dere noen tips til hva jeg kan kjøpe til venner / kjæresten? Trenger hjeeeelp!

  haha, første skoledag i åttende. 

  Nå skal jeg lalle sengen, og i morgen skal jeg møte Erik. Gleder meg <3
  Natta kjære lesere!
  -JJ

  tihi
   

 • 2

  Før dere leser: dette blir et klageinnlegg, har dere noe drit å komme med, kan dere bare holde kjeft. Det er MIN blogg, og JEG velger hva jeg vil dele her. Takk.

   

  Jeg har gjort en god del feil i livet, som jeg vet jeg ikke burde gjort. Jeg tenker ikke over det før etter jeg har gjort det. Noe som er ganske dumt av meg. 

   

  Det er mange som går gjennom dagene alene, uten noen andre. Og det er nå jeg er så utrolig takknemlig for de bestevennene jeg har, og min mor, stefar, søsteren og broren min, onkler og tanter og resten av familien. Jeg er utrolig glad i dere alle.

   

  Jeg har gått gjennom en utrolig tung periode i det siste. Og det er nok bare min beste venninne Helene som vet akkurat hvordan jeg har det, for vi er litt rar på den måten, at vi føler akkurat det samme, på akkurat samme tid. Litt kult.

   

  Men i det siste har jeg vært litt småfrekk i kjeften. Det er noe jeg ikke vil, jeg vet ikke hvorfor jeg er sånn, men jeg blir så lett sur, trist, irritert, såret og alt annet på en gang. Og det er ikke meningen at det ska gå ut over dere!  

   

  Grunnen til at jeg har blogget lite, er vel at jeg er utrolig lei for tiden, jeg tenker for mye.  Jeg tenker spesielt mye på Thomas og Kevin, har virkelig ikke gått opp for meg at de er borte. Føles som det var i går at jeg feiret Thomas sin siste bursdag hjemme hos han. Det er noe jeg aldri vil glemme. Men skal prøve å bli litt mer positiv. Jeg beklager at mitt humør går ut over bloggen, men det er virkelig ikke lett å blogge når man føler det på denne måten!
  Jeg vil bare takke så mye til alle dere som kommer med søte kommentarer, og dere som leser bloggen min. Betyr mye! Elsker dere<3
   
  jeg skal ikke la noen trekke meg ned lengre. I'm done with that.